Home | Veelgestelde vragen coronavirus

Veelgestelde vragen coronavirus

We kunnen ons goed voorstellen dat u vragen heeft over het coronavirus. Op deze pagina geven we antwoord op veelgestelde vragen.

De Nederlandse overheid heeft de maatregelen tegen het coronavirus aangepast. Volgt Jan van Goyen deze maatregelen ook?

Ja. Wij volgen het beleid van de Nederlandse overheid en het RIVM. Op basis hiervan passen wij onze maatregelen voor patiënten, bezoekers en medewerkers continu aan.

Ik heb een afspraak bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen. Gaat deze door?

Om besmettingsgevaar onder medewerkers en patiënten te minimaliseren en beschermingsmiddelen op peil te houden heeft Esthetisch Centrum Jan van Goyen alle afspraken tot ten minste 11 mei geannuleerd. Patiënten zijn hierover persoonlijk geïnformeerd en krijgen bericht zodra we weer opschalen met spreekuren en operaties.

Ik word binnenkort geopereerd bij Jan van Goyen. Gaat deze operatie door?

Om besmettingsgevaar onder medewerkers en patiënten te minimaliseren en beschermingsmiddelen op peil te houden heeft Jan van Goyen alle operaties geannuleerd. Patiënten zijn hierover persoonlijk geïnformeerd en krijgen bericht zodra wij weer starten met operaties op een veilige en verantwoorde manier.

Kan ik Esthetisch Centrum Jan van Goyen bezoeken?

Wij verzoeken u om niet naar onze kliniek te komen, tenzij dit telefonisch met u is afgesproken met uw behandelend specialist. 

Welke maatregelen gelden voor een bezoek aan Esthetisch Centrum Jan van Goyen?
 • Wanneer u koorts of klachten heeft zoals hoesten, kortademigheid of een verkoudheid, mag u het pand niet betreden.
 • U komt in principe alleen, uw begeleider kan buiten de kliniek wachten.
 • Om het aantal patiënten dat in onze panden aanwezig is te kunnen beheersen, vragen wij u om kort van tevoren te komen, maar wel op tijd.
 • Indien u te laat komt kan de afspraak helaas niet doorgaan.
 • Er geldt een “geen hand schudden beleid” in de kliniek
 • U dient uw handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staan bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal.

Meer nieuws

Coronamaatregelen Esthetisch Centrum Amsterdam

Update 14-12
Wij krijgen veel telefoontjes van patiënten omtrent hun afspraak bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen. Vooralsnog geldt dat alle afspraken doorgaan en wij onze zorg kunnen continueren. Uiteraard volgen wij hierin alle maatregelen en staat de veiligheid van onze patiënten en medewerkers voorop. Wij hebben daarom ter plaatse diverse maatregelen genomen om de zorg zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen. Wij willen u vragen om onderstaande maatregelen in acht te nemen.

Wij verzoeken u om uw afspraak te verzetten indien u een van onderstaande vragen met ja beantwoordt:

 1. Heeft u de afgelopen 48 uur koorts gehad zonder duidelijke oorzaak?
 2. Heeft u de afgelopen 48 uur klachten zoals kortademigheid, hoesten, keelpijn, neusverkouden, diarree en/of algehele malaise gehad?
 3. Heeft u een huisgenoot (partner, ouder, kind, vriend/vriendin) die op dit moment in thuisisolatie zit met bewezen corona of verdenking op corona?

Let op: als u een van bovenstaande klachten heeft kan de afspraak niet doorgaan. Wij verzoeken u vriendelijk om het pand niet te betreden. U dient zelf contact op te nemen voor het maken van een nieuwe afspraak.

Welke maatregelen zijn er genomen?

 1. Waar mogelijk worden afspraken nog zoveel mogelijk telefonisch/digitaal gehouden.
 2. Wanneer u koorts of klachten heeft zoals hoesten, kortademigheid of een verkoudheid, mag u het pand niet betreden.
 3. We proberen afspraken zo te plannen dat de 1,5 m afstand geborgd kan worden. We vragen u hier zelf ook op te letten.
 4. Het uitgangspunt is dat mensen alleen naar hun afspraak komen. Uw begeleider kan buiten de kliniek wachten. Indien u echt begeleiding binnen het pand nodig heeft, bent u verplicht om dit vooraf aan uw afspraak te melden.
 5. Om het aantal patiënten dat in onze panden aanwezig is te kunnen beheersen, vragen wij u om kort van tevoren te komen, maar wel op tijd. Indien u te laat komt kan de afspraak helaas niet doorgaan.
 6. Het dragen van een neus- en mondkapje is verplicht voor alle bezoekers in onze panden. Mensen die dit niet doen, worden hierop aangesproken door onze medewerkers en krijgen alsnog een mondkapje aangeboden. Indien ze dit weigeren mogen medewerkers toegang tot het gebouw ontzeggen.
 7. Er geldt een “geen hand schudden beleid” in de kliniek
 8. U dient uw handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staan bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal.

Vragen?
Neem dan contact op met onze medewerkers via 020 3055 800.

For English click here.