We kunnen ons goed voorstellen dat u vragen heeft over het coronavirus. Op deze pagina geven we antwoord op veelgestelde vragen.

De Nederlandse overheid heeft de maatregelen tegen het coronavirus aangepast. Volgt Jan van Goyen deze maatregelen ook?

Ja. Wij volgen het beleid van de Nederlandse overheid en het RIVM. Op basis hiervan passen wij onze maatregelen voor patiënten, bezoekers en medewerkers continu aan.

Ik heb een afspraak bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen. Gaat deze door?

Om besmettingsgevaar onder medewerkers en patiënten te minimaliseren en beschermingsmiddelen op peil te houden heeft Esthetisch Centrum Jan van Goyen alle afspraken tot ten minste 11 mei geannuleerd. Patiënten zijn hierover persoonlijk geïnformeerd en krijgen bericht zodra we weer opschalen met spreekuren en operaties.

Ik word binnenkort geopereerd bij Jan van Goyen. Gaat deze operatie door?

Om besmettingsgevaar onder medewerkers en patiënten te minimaliseren en beschermingsmiddelen op peil te houden heeft Jan van Goyen alle operaties geannuleerd. Patiënten zijn hierover persoonlijk geïnformeerd en krijgen bericht zodra wij weer starten met operaties op een veilige en verantwoorde manier.

Kan ik Esthetisch Centrum Jan van Goyen bezoeken?

Wij verzoeken u om niet naar onze kliniek te komen, tenzij dit telefonisch met u is afgesproken met uw behandelend specialist. 

Welke maatregelen gelden voor een bezoek aan Esthetisch Centrum Jan van Goyen?

Wanneer u koorts of klachten heeft zoals hoesten, kortademigheid of een verkoudheid, mag u het pand niet betreden.
U komt in principe alleen, uw begeleider kan buiten de kliniek wachten.
Om het aantal patiënten dat in onze panden aanwezig is te kunnen beheersen, vragen wij u om kort van tevoren te komen, maar wel op tijd.
Indien u te laat komt kan de afspraak helaas niet doorgaan.
Er geldt een “geen hand schudden beleid” in de kliniek
U dient uw handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staan bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal.

Zoek & Vind

esthetisch centrum jan van goyen amsterdam