Home | Veelgestelde vragen coronavirus – update 15-03 16:34 uur

Veelgestelde vragen coronavirus – update 15-03 16:34 uur

We kunnen ons goed voorstellen dat u vragen heeft over het coronavirus. Op deze pagina geven we antwoord op veelgestelde vragen.

De Nederlandse overheid heeft de maatregelen tegen het coronavirus aangepast. Volgt Jan van Goyen deze maatregelen ook?

Ja. Wij volgen het beleid van de Nederlandse overheid. Op basis hiervan passen wij onze maatregelen voor patiënten, bezoekers en medewerkers continu aan.

Ik heb een afspraak bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen. Gaat deze door?

Om besmettingsgevaar onder medewerkers en patiënten te minimaliseren en beschermingsmiddelen op peil te houden annuleert Esthetisch Centrum Jan van Goyen alle afspraken of wijzigt deze indien mogelijk in telefonische consulten. Patiënten worden hierover persoonlijk geïnformeerd.

Ik word binnenkort geopereerd bij Jan van Goyen. Gaat deze operatie door?

Om besmettingsgevaar onder medewerkers en patiënten te minimaliseren en beschermingsmiddelen op peil te houden schaalt Jan van Goyen 100% van de zorg af. Patiënten worden hierover persoonlijk geïnformeerd.

Kan ik Esthetisch Centrum Jan van Goyen bezoeken?

Wij verzoeken u om niet naar onze kliniek te komen, tenzij dit telefonisch met u is afgesproken met uw behandelend specialist. 

Meer nieuws

Update coronavirus 15-03-2020 - 16:35

Om besmettingsgevaar onder medewerkers en patiënten te minimaliseren en beschermingsmiddelen op peil te houden sluit Esthetisch Centrum Jan van Goyen tot nader order haar deuren.Patiënten worden hier persoonlijk over geïnformeerd.

Onze medewerkers zijn telefonisch te bereiken
via: 020-305 58 00.

Wij hopen op uw begrip.