Home | Vacature: cosmetisch arts

Vacature: cosmetisch arts

Esthetisch Centrum Jan van Goyen bevindt zich op een fantastische plek in hartje Amsterdam aan het Concertgebouwplein. In ons esthetisch centrum bieden we een totaalaanpak op esthetisch gebied: plastische chirurgie, spataderbehandelingen, injectables en huidtherapie.

Als esthetisch centrum staan wij voor gastvrijheid en professionaliteit en werken wij met korte toegangstijden. Onze dienstverlening is gericht op vriendelijke en persoonlijke benadering van de patiënt in een professionele omgeving.

Voor ons esthetisch centrum zijn we ook zoek naar:

Cosmetisch Arts (16 uur)

Wat ga je doen?
Als cosmetisch arts bij ons esthetisch centrum maak je deel uit van een team bestaande uit twee enthousiaste cosmetisch artsen. Samen met de cliënt bepaal je welke behandeling het beste aansluit bij zijn of haar vraag. Je voert cosmetische behandelingen uit met injectables, zoals Botox® en fillers.

Je werkt in een multidisciplinair team met plastisch chirurgen, flebologen en huidtherapeuten.

Wat bieden wij?
Wij bieden een unieke baan in een informele, flexibele en dynamische werkomgeving mét uitzicht op het Concertgebouw en het Museumplein.  Het betreft een leerzame werkplek met variabele werktijden en waarin ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief.

We bieden je een marktconform salaris, waar zowel een loon- als ZZP-dienstverband tot de mogelijkheden behoort.

Wat wij vragen

 • Je bent een BIG-geregistreerde arts en al enige tijd werkzaam als cosmetisch arts;
 • Je hebt een erkende opleiding genoten en ervaring binnen de esthetiek als het gaat om injecteren van Botox® en fillers.
 • Je hebt esthetisch inzicht en kennis van de gezichtsanatomie om een veilige passende behandeling te bieden.
 • Je bent bereid om een avond en/of op zaterdag te werken.

 Interesse?
Stuur je motivatiebrief en CV ter attentie van Daniëlle Obdam, via hrm@jvg.nl

Meer nieuws

Opstarten spreekuren Esthetisch Centrum Amsterdam

De gezondheid van onze patiënten en medewerkers staat bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen voorop. Daarom volgen we het advies van RIVM over COVID-19 en passen we onze werkwijze hierop aan.

Wij verzoeken u om uw afspraak te verzetten indien u een van onderstaande vragen met ja beantwoordt:

  • Heeft u de afgelopen 48 uur koorts gehad zonder duidelijke oorzaak?
  • Heeft u de afgelopen 48 uur klachten zoals kortademigheid, hoesten, keelpijn, neusverkouden, diarree en/of algehele malaise gehad?
  • Heeft u een huisgenoot (partner, ouder, kind, vriend/vriendin) die op dit moment in thuisisolatie zit met bewezen corona of verdenking op corona?

Let op: als u een van bovenstaande klachten heeft kan de afspraak niet doorgaan. Wij verzoeken u vriendelijk om het pand niet te betreden. U dient zelf contact op te nemen voor het maken van een nieuwe afspraak.

Welke maatregelen zijn er genomen?

  • Waar mogelijk worden afspraken nog zoveel mogelijk telefonisch/digitaal gehouden.
  • Wanneer u koorts of klachten heeft zoals hoesten, kortademigheid of een verkoudheid, mag u het pand niet betreden.
  • We proberen afspraken zo te plannen dat de 1,5 m afstand geborgd kan worden. We vragen u hier zelf ook op te letten.
  • U komt in principe alleen, uw begeleider kan buiten de kliniek wachten. Indien u echt begeleiding binnen het pand nodig heeft, gaat de begeleider niet mee de spreekkamer in.
  • Om het aantal patiënten dat in onze panden aanwezig is te kunnen beheersen, vragen wij u om kort van tevoren te komen, maar wel op tijd. Indien u te laat komt kan de afspraak helaas niet doorgaan.
  • Er geldt een “geen hand schudden beleid” in de kliniek
  • U dient uw handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staan bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal.

Vragen?
Neem dan contact op met onze medewerkers via 020 3055 800.

For English click here.