Bel: 020 – 3055 847

Menu

Müller Flebectomie

Of bel ons voor een afspraak 020 3055 811

Spataderen verwijderen met Müller Flebectomie

Müller Flebectomie

Bel ons voor een afspraak 020 3055 811

Spataderen verwijderen met müller flebectomie

Müller flebectomie is een patiëntvriendelijke behandelmethode om spataderen te verwijderen, wanneer na het afsluiten of verwijderen van de stamader nog grotere zichtbare spataderen overblijven. Onder plaatselijke verdoving worden kleine sneetjes van 2-3 mm in de huid boven de spataderen gemaakt. Met een kleine haaknaaldje worden de aders uit de huid getrokken en verwijderd. De prikgaatjes zijn zo klein dat hechten niet nodig is. De methode geeft veel betere cosmetische resultaten dan de ouderwetse methode waarbij grote littekens worden gemaakt. Sneetjes worden afgeplakt met hechtpleisters. Na de behandeling draagt u 1 week een elastische kous.

Vergoeding müller flebectomie

Een verwijsbrief voor het eerste consult, inclusief vaatonderzoek (duplex), is verplicht in verband met de vergoeding hiervan. Zonder verwijsbrief komen deze kosten voor uw eigen rekening.
Na het vaatonderzoek is bekend of het gaat om een medische of cosmetische behandeling. Gaat het om een cosmetische behandeling dan moet u de behandeling zelf betalen. Dit geldt ook voor de kousen. Gaat het om een medische behandeling, dan worden de kosten ingediend bij uw verzekeraar.

Bekijk de prijslijst hier of lees meer over onze spataderbehandelingen.

Zoek & Vind

esthetisch centrum jan van goyen amsterdam