Laserbehandeling

Of bel ons voor een afspraak 020 3055 811

Laserbehandeling voor spataderen behandelen

Laserbehandeling

Bel ons voor een afspraak 020 3055 811

Heeft u last van spataderen? Dan bieden onze flebologen verschillende behandelingen. Eén van deze behandelingen is de laserbehandeling. We vertellen u hier meer over.

Spataderen behandelen met laserbehandeling

Bij een laserbehandeling wordt de spatader in het bovenbeen of in de kuit afgesloten met behulp van een laser. Onder echogeleide wordt de spatader ter hoogte van de knie aangeprikt (als we het bovenbeen behandelen) of onderaan de kuit (als we de kuit behandelen). Via deze toegang  wordt een laserdraad in de ader opgeschoven. De juiste positie van de laserdraad wordt met echo bepaald. De ader wordt verdoofd en vervolgens met de warmte van het laserlicht, door de draad langzaam terug te trekken, dichtgeschroeid. Het gevolg is dat de aderwand krimpt en de spatader sluit.

Elastische steunkous

Na de behandeling krijgt u een elastische steunkous die u 36 uur gaat dragen. De kous hebben wij al voor u klaar liggen.

Vergoeding laserbehandeling

Een verwijsbrief voor het eerste consult, inclusief vaatonderzoek (duplex), is verplicht in verband met de vergoeding hiervan. Zonder verwijsbrief komen deze kosten voor uw eigen rekening.
Na het vaatonderzoek is bekend of het gaat om een medische of cosmetische behandeling. Gaat het om een cosmetische behandeling dan moet u de behandeling zelf betalen. Dit geldt ook voor de kousen. Gaat het om een medische behandeling, dan worden de kosten ingediend bij uw verzekeraar.

Bekijk de prijslijst hier.

Resultaat na een laserbehandeling

‘Afspraak maken en verzetten ging soepel. Eerste consult verliep strak en prettig en de behandelmethode was snel vastgesteld: een laserbehandeling voor mijn spataders. Prettig contact en daadkrachtig.’

‘Fijne kliniek, luistert goed naar wat je wilt en geeft een eerlijke mening over de spataderbehandeling. Erg blij met het resultaat. Ik zou dokter Van Vlijmen zeker aanraden.’

‘Mijn pijnklachten werden erg serieus genomen. Ik dacht altijd dat ik me aanstelde en geen pijn kon ervaren door mijn spataders. Dokter Van Vlijmen vertelde me dat de pijn daar zeker wel door kan komen. Binnen twee weken werd ik geholpen.’

Zoek & Vind

esthetisch centrum jan van goyen amsterdam