Home | Profhilo voor verbetering van de huid

Profhilo voor verbetering van de huid

Ben je toe aan een boost van binnenuit om je huidkwaliteit te verbeteren? Dan is Profhilo de geschikte behandeling voor jou! Profhilo is een anti-ageing behandeling met 100% hyaluronzuur waardoor de huid beter gehydrateerd wordt en dus voor een mooie glow zorgt. Daarnaast stimuleert het de lichaamseigen aanmaak van collageen en elastine.

  • Behandelplan op basis van uw klachten
  • Onze cosmetisch artsen zijn aangesloten bij NVCG
  • Vrijblijvend eerste consult bij de behandelend arts 

Al vanaf het 25e levensjaar begint onze huid collageen, elastine en vocht te verliezen. Dit resulteert op den duur in verslapping en fijne lijntjes. Profhilo is een uitstekende methode voor vrouwen en mannen om deze tekorten weer aan te vullen en hun jonge huid te onderhouden en huidveroudering tegen te gaan. De fijne lijntjes verzachten en de huid ziet er weer egaler en gezonder uit op een natuurlijke manier, zonder volume toe te voegen.

profhilo

Waar wordt Profhilo toegepast?

Profhilo is met name geschikt voor het gelaat, de hals en het decolleté. Daarnaast kunnen handen, knieën en bovenarmen met Profhilo behandeld worden om de huid te verstevigen. Ook de door de zon aangetaste huid heeft baat bij een behandeling met hyaluronzuur.

De behandeling

Het hyaluronzuur wordt op enkele plekken in de huid gebracht door middel van een dun naaldje. Daar verspreidt het zich binnen enkelen uren. De behandeling zelf duurt ongeveer tien minuten.

Profhilo kuur

Is de huid flink verslapt of onderga je voor de eerste keer een behandeling met Profhilo? Dan wordt een kuur van twee tot drie behandelingen geadviseerd voor een mooi resultaat. Welke kuur het beste bij jou past, is mede afhankelijk van je huidconditie. Al 3 maanden na de eerste behandeling kun je merken dat de huid beter gehydrateerd is maar het optimale resultaat wordt 3 maanden na de laatste behandeling bereikt. Profhilo zet de eigen huidcellen aan het werk en dit proces heeft tijd nodig. Dat resultaat houdt vervolgens 6-12 maanden aan, voor de meeste mensen is daarna een enkele onderhoudsbehandeling per (half) jaar voldoende om het mooie effect te behouden

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend consult? Neem dan contact met ons op via 020 – 3055 874 of injectables@jvg.nl.

Behandelend artsen

Tijdens het gratis en vrijblijvende consult wordt de behandeling doorgenomen met de behandelend arts. Onze zeer ervaren en gespecialiseerde artsen bieden tevens persoonlijke begeleiding wanneer u bijvoorbeeld angstig bent voor naalden.

Onze behandelend artsen zijn:

Prijs Profhilo behandeling

2 ml (hyaluronzuur) € 350,-
Kuur (3x) € 900,-

AFSPRAAK MAKEN


Esthetisch Centrum Jan van Goyen is gespecialiseerd in het behandelen met injectables. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van injectables? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.Voor een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 020 3055 874 of injectables@jvg.nl.

Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur. U bent bovendien welkom tijdens het avondspreekuur op woensdag bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen.

Esthetisch Centrum Jan van Goyen
Concertgebouwplein 11
1071 LL Amsterdam
T: 020 – 3055 874
E: injectables@jvg.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

injectables