Prijslijst

Klik hieronder op de prijslijst van onze diverse behandelingen.

Plastische chirurgie>> Bekijk alle plastische chirurgie tarieven
Injectables>> Bekijk alle injectables tarieven
Spataderbehandeling>> Bekijk alle spataderbehandeling tarieven

GRATIS CONSULT


Voor de onverzekerde zorg (met name plastische chirurgie) geldt dat het eerste consult geheel kosteloos is. Voor de verzekerde zorg wordt er bij de intake een zorgtraject gestart. Dit heeft als gevolg dat uw eigen risico wordt aangesproken. Maak snel een afspraak voor een intake gesprek.

Tarieven


Onze tarieven zijn geldig vanaf 1 januari 2011. Esthetisch Centrum Jan van Goyen behoudt zich het recht voor genoemde tarieven op enig moment te wijzigen. Bevestigde tarieven voor overeengekomen behandelingen zijn van prijswijzigingen uitgesloten.

Financiering


Het is mogelijk om uw behandeling te laten financieren. Dit kan bij behandelingen van meer dan € 2.500,-. Dit doen wij in samenwerking met tussenpersoon Meeùs. Meeùs financiert in dit geval de behandeling zodat u de ingreep op korte termijn kan laten uitvoeren. Vervolgens betaalt u de kosten achteraf in termijnen terug.

Over Meeùs

Meeùs is een van de grotere onafhankelijke tussenpersonen van Nederland met diverse vestigingen verspreid over het hele land. De specialisten van Meeùs vergelijken voor u diverse mogelijkheden en kiezen in overleg met u de variant die bij uw situatie past. Hiermee sluit de financiering aan op uw wensen en mogelijkheden.
Vraag nu direct een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie via 020 305 5811.

KEURMERK

Opstarten spreekuren Esthetisch Centrum Amsterdam

De gezondheid van onze patiënten en medewerkers staat bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen voorop. Daarom volgen we het advies van RIVM over COVID-19 en passen we onze werkwijze hierop aan.

Wij verzoeken u om uw afspraak te verzetten indien u een van onderstaande vragen met ja beantwoordt:

  • Heeft u de afgelopen 48 uur koorts gehad zonder duidelijke oorzaak?
  • Heeft u de afgelopen 48 uur klachten zoals kortademigheid, hoesten, keelpijn, neusverkouden, diarree en/of algehele malaise gehad?
  • Heeft u een huisgenoot (partner, ouder, kind, vriend/vriendin) die op dit moment in thuisisolatie zit met bewezen corona of verdenking op corona?

Let op: als u een van bovenstaande klachten heeft kan de afspraak niet doorgaan. Wij verzoeken u vriendelijk om het pand niet te betreden. U dient zelf contact op te nemen voor het maken van een nieuwe afspraak.

Welke maatregelen zijn er genomen?

  • Waar mogelijk worden afspraken nog zoveel mogelijk telefonisch/digitaal gehouden.
  • Wanneer u koorts of klachten heeft zoals hoesten, kortademigheid of een verkoudheid, mag u het pand niet betreden.
  • We proberen afspraken zo te plannen dat de 1,5 m afstand geborgd kan worden. We vragen u hier zelf ook op te letten.
  • U komt in principe alleen, uw begeleider kan buiten de kliniek wachten. Indien u echt begeleiding binnen het pand nodig heeft, gaat de begeleider niet mee de spreekkamer in.
  • Om het aantal patiënten dat in onze panden aanwezig is te kunnen beheersen, vragen wij u om kort van tevoren te komen, maar wel op tijd. Indien u te laat komt kan de afspraak helaas niet doorgaan.
  • Er geldt een “geen hand schudden beleid” in de kliniek
  • U dient uw handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staan bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal.

Vragen?
Neem dan contact op met onze medewerkers via 020 3055 800.

For English click here.