Prijslijst

Klik hieronder op de prijslijst van onze diverse behandelingen.

Plastische chirurgie>> Bekijk alle plastische chirurgie tarieven
Injectables>> Bekijk alle injectables tarieven
Spataderbehandeling>> Bekijk alle spataderbehandeling tarieven

GRATIS CONSULT


Voor de onverzekerde zorg (met name plastische chirurgie) geldt dat het eerste consult geheel kosteloos is. Voor de verzekerde zorg wordt er bij de intake een zorgtraject gestart. Dit heeft als gevolg dat uw eigen risico wordt aangesproken. Maak snel een afspraak voor een intake gesprek.

Tarieven


Onze tarieven zijn geldig vanaf 1 januari 2011. Esthetisch Centrum Jan van Goyen behoudt zich het recht voor genoemde tarieven op enig moment te wijzigen. Bevestigde tarieven voor overeengekomen behandelingen zijn van prijswijzigingen uitgesloten.

Financiering


Het is mogelijk om uw behandeling te laten financieren. Dit kan bij behandelingen van meer dan € 2.500,-. Dit doen wij in samenwerking met tussenpersoon Meeùs. Meeùs financiert in dit geval de behandeling zodat u de ingreep op korte termijn kan laten uitvoeren. Vervolgens betaalt u de kosten achteraf in termijnen terug.

Over Meeùs

Meeùs is een van de grotere onafhankelijke tussenpersonen van Nederland met diverse vestigingen verspreid over het hele land. De specialisten van Meeùs vergelijken voor u diverse mogelijkheden en kiezen in overleg met u de variant die bij uw situatie past. Hiermee sluit de financiering aan op uw wensen en mogelijkheden.
Vraag nu direct een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie via 020 305 5811.

KEURMERK

Update coronavirus 15-03-2020 - 16:35

Om besmettingsgevaar onder medewerkers en patiënten te minimaliseren en beschermingsmiddelen op peil te houden sluit Esthetisch Centrum Jan van Goyen tot nader order haar deuren.Patiënten worden hier persoonlijk over geïnformeerd.

Onze medewerkers zijn telefonisch te bereiken
via: 020-305 58 00.

Wij hopen op uw begrip.