Home | Plastische chirurgie | Mommy makeover

Mommy makeover

Gevolgen van een of meerdere zwangerschappen of fors gewichtsverlies zijn een slappere, opgerekte huid, borsten die van vorm veranderen en een verslapte buik. Je zit letterlijk niet lekker in je vel en dat is vervelend. Een mommy makeover biedt een oplossing en zorgt ervoor dat je lichaam haar vormen weer terugkrijgt.

 • Onze plastisch chirurgen zijn aangesloten bij NVPC en NVEPC
 • Zowel mannelijke als vrouwelijke BIG geregistreerde plastisch chirurgen
 • Behandelplan op basis van uw wensen
 • Gratis consult met uitgebreid advies

Behandelend artsen

Tijdens het eerste consult bespreekt u samen met uw plastisch chirurg de gepaste behandeling van de mommy makeover. Onze chirurgen zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van de verschillende behandelingen en we begeleiden u van de voorbereiding en behandeling tot aan de nazorg. Onze behandelend chirurgen zijn:

Prijs mommy makeover

In onderstaande tabel vindt u de prijs van een mommy makeover. 

Het eerste consult is geheel vrijblijvend.

Mommy makeover
Mini-buikwandcorrectie en borstvergroting met ronde implantatenvanaf € 6.255,-

Dit is een vanaf prijs. De exacte prijs is afhankelijk van het type behandeling dat u wenst en wordt voor u berekend na een persoonlijk consult.

Om een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek of voor meer informatie neemt u contact met ons op via 020 – 3055 847

De behandeling

Een mommy makeover bestaat vaak uit een combinatie van verschillende behandelingen. Het betreft de borstlift, borstvergroting, buikwandcorrectie en liposuctie. Uw plastisch chirurg bekijkt samen met u in het eerste consult welke behandeling het beste bij u wensen aansluit. De behandelingen worden tegelijk, tijdens één operatie, uitgevoerd. Na de operatie verblijft u een nacht in onze kliniek.

Het resultaat

Een mommy make over heeft als resultaat dat uw buik platter en strakker wordt. Het resultaat van de borstcorrectie is afhankelijk van de behandeling. Hoewel de plastisch chirurg streeft naar perfectie, is dit niet altijd haalbaar. Elk lichaam is immers anders.

Plan een vrijblijvende afspraak in

Voor het maken van een vrijblijvend intakegesprek of voor meer informatie vult u het contactformulier aan de rechterzijde in. U kunt ook telefonisch een afspraak maken via ons telefoonnummer 020 – 3055 847.

Wij voorzien u graag van alle informatie tijdens het gratis consult zodat u zich goed kunt voorbereiden op de behandeling.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08:30 en 16:30 uur. U bent bovendien elke woensdagavond welkom tijdens het avondspreekuur.

Adresgegevens

Esthetisch Centrum Jan van Goyen
Concertgebouwplein 11
1071 LL Amsterdam
T: 020 – 3055 847
E: ec@jvg.nl

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Coronamaatregelen Esthetisch Centrum Amsterdam

Update 14-12
Wij krijgen veel telefoontjes van patiënten omtrent hun afspraak bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen. Vooralsnog geldt dat alle afspraken doorgaan en wij onze zorg kunnen continueren. Uiteraard volgen wij hierin alle maatregelen en staat de veiligheid van onze patiënten en medewerkers voorop. Wij hebben daarom ter plaatse diverse maatregelen genomen om de zorg zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen. Wij willen u vragen om onderstaande maatregelen in acht te nemen.

Wij verzoeken u om uw afspraak te verzetten indien u een van onderstaande vragen met ja beantwoordt:

 1. Heeft u de afgelopen 48 uur koorts gehad zonder duidelijke oorzaak?
 2. Heeft u de afgelopen 48 uur klachten zoals kortademigheid, hoesten, keelpijn, neusverkouden, diarree en/of algehele malaise gehad?
 3. Heeft u een huisgenoot (partner, ouder, kind, vriend/vriendin) die op dit moment in thuisisolatie zit met bewezen corona of verdenking op corona?

Let op: als u een van bovenstaande klachten heeft kan de afspraak niet doorgaan. Wij verzoeken u vriendelijk om het pand niet te betreden. U dient zelf contact op te nemen voor het maken van een nieuwe afspraak.

Welke maatregelen zijn er genomen?

 1. Waar mogelijk worden afspraken nog zoveel mogelijk telefonisch/digitaal gehouden.
 2. Wanneer u koorts of klachten heeft zoals hoesten, kortademigheid of een verkoudheid, mag u het pand niet betreden.
 3. We proberen afspraken zo te plannen dat de 1,5 m afstand geborgd kan worden. We vragen u hier zelf ook op te letten.
 4. Het uitgangspunt is dat mensen alleen naar hun afspraak komen. Uw begeleider kan buiten de kliniek wachten. Indien u echt begeleiding binnen het pand nodig heeft, bent u verplicht om dit vooraf aan uw afspraak te melden.
 5. Om het aantal patiënten dat in onze panden aanwezig is te kunnen beheersen, vragen wij u om kort van tevoren te komen, maar wel op tijd. Indien u te laat komt kan de afspraak helaas niet doorgaan.
 6. Het dragen van een neus- en mondkapje is verplicht voor alle bezoekers in onze panden. Mensen die dit niet doen, worden hierop aangesproken door onze medewerkers en krijgen alsnog een mondkapje aangeboden. Indien ze dit weigeren mogen medewerkers toegang tot het gebouw ontzeggen.
 7. Er geldt een “geen hand schudden beleid” in de kliniek
 8. U dient uw handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staan bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal.

Vragen?
Neem dan contact op met onze medewerkers via 020 3055 800.

For English click here.