Ooglidcorrectie voor en na foto’s

Overweegt u een ooglidcorrectie? Dan bent u waarschijnlijk benieuwd wat het resultaat van deze ingreep is. Op deze pagina vindt u ooglidcorrectie voor en na foto's van patiënten van Esthetisch Centrum Jan van Goyen.

Of bel ons voor een afspraak 020 305 5847

Ooglidcorrectie voor en na foto’s

Overweegt u een ooglidcorrectie? Dan bent u waarschijnlijk benieuwd wat het resultaat van deze ingreep is. Op deze pagina vindt u ooglidcorrectie voor en na foto's van patiënten van Esthetisch Centrum Jan van Goyen.

Verslapte bovenoogleden kunnen een zwaar en moe gevoel geven en kunnen tevens hoofdpijn veroorzaken. Daarnaast geeft het vaak een minder frisse, jonge uitstraling en kan het zelfs uw zicht belemmeren. Een ooglidcorrectie lost dit probleem op. Het huidoverschot wordt bij een ooglidcorrectie gecorrigeerd, waardoor u geen zware oogleden meer heeft. Dit geeft u uw frisse en uitgeruste blik terug!

Bent u benieuwd wat het resultaat is van een ooglidcorrecte? Dan bent u bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen aan het juiste adres. Jaarlijks voeren onze plastisch chirurgen honderden ooglidcorrecties uit en van een aantal van onze patiënten vindt u hier de voor en na foto’s. Hou er rekening mee dat ieder gezicht uniek is en dat daarom het resultaat voor iedereen anders is. Onze artsen vertellen u hier graag meer over tijdens een vrijblijvend consult.

Voor en na ooglidcorrectie

Onderstaande voor en na foto’s betreffen bovenooglidcorrecties, uitgevoerd door de plastisch chirurgen bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen.

Boven- en onderooglidcorrectie voor en na

Onderstaande foto’s zijn het resultaat van een boven- en onderooglidcorrectie in combinatie met een voorhoofdslift.

Ooglidcorrectie in combinatie met wenkbrauwlift

De volgende voor en na foto’s zijn een combinatie van een ooglidcorrectie en wenkbrauwlift.

Onderooglidcorrectie voor en na

Meer voor en na foto’s bekijken?

Voor meer ooglidcorrectie voor en na foto’s kunt u een kijkje nemen op onze social media kanalen of een vrijblijvend consult boeken bij één van onze artsen. Hij of zij kan u talloze voor en na foto’s laten zien. Zo kunt u een beeld vormen van het resultaat van deze ingreep. Daarnaast kan de arts op basis van uw huidige situatie ook toelichten wat een ooglidcorrectie voor uw zicht en uitstraling kan betekenen.

Overweegt u een ooglidcorrectie?

Bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen bent u in goede handen.

  • Vrijblijvend consult met uitgebreid advies
  • Persoonlijk behandelplan op basis van uw wensen
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.0 op Kliniekervaringen.nl
  • Onze plastisch chirurgen zijn aangesloten bij NVPC en NVEPC
  • Zowel mannelijke als vrouwelijke BIG geregistreerde plastisch chirurgen

Artsen

Tijdens het vrijblijvende intakegesprek bespreekt u samen met uw plastisch chirurg de behandeling. We begeleiden u van de voorbereiding en de behandeling tot de nazorg. Onze behandelend artsen zijn:

Kom langs voor een vrijblijvend consult

Overweegt u deze behandeling? Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen of een vrijblijvend consult boeken. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Esthetisch Centrum Jan van Goyen
Concertgebouwplein 11
1071 LL Amsterdam
T: 020 305 5847
E: ec@jvg.nl

Bel ons voor een afspraak 020 305 5847

Voor meer informatie over de mogelijkheden van deze behandeling in Amsterdam bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen of voor het maken van een afspraak, neemt u contact met ons op. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Esthetisch Centrum Jan van Goyen
Concertgebouwplein 11
1071 LL Amsterdam
T: 020 305 5847
E: ec@jvg.nl

Zoek & Vind

esthetisch centrum jan van goyen amsterdam