Mommy makeover

Een mommy makeover bestaat doorgaans uit een combinatie van verschillende ingrepen. Bijvoorbeeld een borstlift- of vergroting, een buikwandcorrectie en liposuctie. Overweegt u deze ingreep? Wij helpen u graag verder.

Of bel ons voor een afspraak 020 305 5847

Mommy makeover

Een mommy makeover bestaat doorgaans uit een combinatie van verschillende ingrepen. Bijvoorbeeld een borstlift- of vergroting, een buikwandcorrectie en liposuctie. Overweegt u deze ingreep? Wij helpen u graag verder.

Bent u onzeker over uw borsten en buik? Gevolgen van een of meerdere zwangerschappen of fors gewichtsverlies zijn een slappere, opgerekte huid, borsten die van vorm veranderen en een verslapte buik. U zit letterlijk niet lekker in uw vel en dat is vervelend. Een mommy makeover biedt uitkomst en zorgt ervoor dat uw lichaam de oorspronkelijke vormen weer terugkrijgt.

Mommy makeover bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen

Bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen helpen onze plastisch chirurgen u graag om uw zelfvertrouwen weer terug te pakken en de contouren van uw lichaam te herstellen.

  • Vrijblijvend consult met uitgebreid advies
  • Behandelplan op basis van uw wensen
  • Onze plastisch chirurgen zijn aangesloten bij NVPC en NVEPC
  • Zowel mannelijke als vrouwelijke BIG geregistreerde plastisch chirurgen
  • Gemiddeld beoordelen onze patiënten ons met een 9.00 op Kliniekervaringen.nl

Om een afspraak te maken voor een vrijblijvend consult of voor meer informatie neemt u contact met ons op via 020 – 3055 847, of boekt u direct online een afspraak.

Het consult

Of u in aanmerking komt voor een mommy makeover is afhankelijk van uw persoonlijke uitgangssituatie en wensen. Welke operatie geschikt is zal tijdens een eerste consult met de plastisch chirurg duidelijk worden. De mommy makeover is een uitgebreide operatie en daarom is het belangrijk dat u in goede gezondheid verkeert. Uw medische geschiedenis, medicatiegebruik en lichamelijke conditie komen aan bod tijdens het gesprek met de arts.

Als u duidelijk te zwaar bent adviseren wij u eerst af te vallen en uw eetgewoonten aan te passen. Wanneer het streefgewicht is bereikt, kan de mommy makeover worden uitgevoerd met een goede kans op een fraai resultaat. Indien de borstvergroting onderdeel is van uw operatie, wordt tijdens het consult besproken welk type prothesen het beste bij u lichaam past.

Mommy makeover: de operatie

Een mommy makeover bestaat vaak uit een combinatie van verschillende ingrepen. Denk aan een borstlift, borstvergroting, buikwandcorrectie en liposuctie. Uw plastisch chirurg bekijkt samen met u tijdens het eerste consult welke behandeling het beste bij u wensen aansluit. De behandelingen worden indien mogelijk tegelijk, tijdens één operatie, uitgevoerd. Voor de operatie meldt u zich bij de balie waar u wordt opgehaald door een verpleegkundige.

Daarna gaat u met de verpleegkundige naar het OK-complex waar de plastisch chirurg het te opereren gebied aftekent. De anesthesist dient vervolgens de narcose toe om u volledig in slaap te brengen. Na de operatie wordt u naar de verkoeverkamer gebracht om rustig te ontwaken. De verpleegkundige geeft eventuele pijnmedicatie. Na de operatie verblijft u een nacht in onze kliniek. De volgende ochtend mag u onder begeleiding naar huis, u mag niet zelf autorijden.

Herstel en nazorg mommy makeover

Na een mommy makeover is het belangrijk om het de eerste weken rustig aan te doen. Het lichaam de tijd geven om te herstellen heeft een positief effect op het uiteindelijke resultaat. De eerste dagen na de operatie wordt bedrust geadviseerd. Na een tot twee weken kunt u lichte dagelijkse bezigheden weer oppakken. Het advies is om de eerste 4 weken niet zwaar te tillen en om 6 weken niet te sporten. Probeer wel voldoende te bewegen om trombose te voorkomen.

Voor de operatie heeft de plastisch chirurg met u besproken of u speciale drukkleding moet dragen om zwelling tegen te gaan en het herstel te bevorderen.

UV-stralen zijn niet goed voor littekens, ze kunnen daardoor onnodig lang rood blijven. Het beste kunt u de littekens dan ook bedekt houden in de eerste maanden, dit kan eventueel met een sunblock.

Maakt u zich na de mommy makeover operatie ergens zorgen over? Geen zorgen, na de operatie zijn wij in geval van spoed of dringende vragen 24/7 bereikbaar.

Het resultaat

Een mommy makeover heeft als resultaat dat uw lichaamscontouren weer hersteld worden. Hierbij worden bijvoorbeeld uw buik, armen en borsten aangepakt. Het resultaat van de mommy makeover is afhankelijk van de behandeling. Hoewel de plastisch chirurg streeft naar perfectie, is dit niet altijd haalbaar. Elk lichaam is immers anders. Houd er rekening mee dat het tot een jaar kan duren voor het eindresultaat zichtbaar is. Met name littekens zijn in het begin vurig en hebben voldoende tijd nodig om volledig te herstellen.

Kosten mommy makeover

In onderstaande tabel vindt u de prijs van een mommy makeover. 

Mommy makeover
Mini-buikwandcorrectie en borstvergroting met ronde implantatenvanaf € 8.000,-

Dit is een vanaf prijs. De exacte prijs is afhankelijk van het type behandeling dat u wenst en wordt voor u berekend na een persoonlijk consult.

Het eerste consult is geheel vrijblijvend. Voor het maken van een vrijblijvend intakegesprek of voor meer informatie vult u het contactformulier aan de rechterzijde in. U kunt ook telefonisch een afspraak maken via ons telefoonnummer 020 – 3055 847. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08:30 en 17.00 uur.

Risico’s en complicaties

Een mommy makover heeft dezelfde risico’s als elke andere operatie. De wond kan infecteren, maar dit komt zelden voor. De meeste kans op infectie bestaat bij mensen die te veel onderhuids vetweefsel hebben. Het is daarom van belang om voor de operatie een zo normaal mogelijk gewicht te hebben. Verder kan een nabloeding ontstaan.

Overgewicht, roken, het gebruik van sommige medicijnen en suikerziekte kunnen aanleiding geven tot een verstoorde wondgenezing. Dit kunnen redenen voor een chirurg zijn te besluiten de operatie niet uit te voeren.

Soms kan het zo zijn dat de chirurg ervoor kiest de mommy makeover in het ziekenhuis uit te voeren. Uw plastisch chirurg zal dit altijd vooraf met u bespreken op de poli.

Artsen

Tijdens het vrijblijvende intakegesprek bespreekt u samen met uw plastisch chirurg de behandeling. We begeleiden u van de voorbereiding en de behandeling tot de nazorg. Onze behandelend artsen zijn:

Reviews en ervaringen mommy makeover

Kom langs voor een vrijblijvend consult

Overweegt u deze behandeling? Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen of een vrijblijvend consult boeken. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Esthetisch Centrum Jan van Goyen
Concertgebouwplein 11
1071 LL Amsterdam
T: 020 305 5847
E: ec@jvg.nl

Bel ons voor een afspraak 020 305 5847

Voor meer informatie over de mogelijkheden van deze behandeling in Amsterdam bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen of voor het maken van een afspraak, neemt u contact met ons op. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Esthetisch Centrum Jan van Goyen
Concertgebouwplein 11
1071 LL Amsterdam
T: 020 305 5847
E: ec@jvg.nl

Zoek & Vind

esthetisch centrum jan van goyen amsterdam