Implantaten verwijderen voor en na foto’s

Heeft u borstimplantaten die u zou willen laten verwijderen? Dan bent u bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen aan het juiste adres. Als geen ander begrijpen we dat u tijdens de oriëntatie voor en na foto's bekijkt, daarom vindt u hier een aantal voor en na foto's.

Of bel ons voor een afspraak 020 305 5847

Implantaten verwijderen voor en na foto’s

Heeft u borstimplantaten die u zou willen laten verwijderen? Dan bent u bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen aan het juiste adres. Als geen ander begrijpen we dat u tijdens de oriëntatie voor en na foto's bekijkt, daarom vindt u hier een aantal voor en na foto's.

Heeft u borstimplantaten die u graag zou willen laten verwijderen? In sommige gevallen is dit raadzaam, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van ernstige kapselvorming, een lekkage of ruptuur van het borstimplantaat, ALCL verdenking of simpelweg verouderde implantaten. Het laten verwijderen van de borstimplantaten noemen we ook wel ‘explantatie’ en is een veelvoorkomende ingreep bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen.

U vindt hieronder een aantal foto’s van patiënten die bij ons hun borstimplantaten hebben laten verwijderen (explantatie genoemd). Houd u er rekening mee dat het resultaat voor iedereen anders is, dit is onder andere afhankelijk van de hoeveelheid vetweefsel en huid. Bent u benieuwd hoe uw borsten eruit zullen zien na deze operatie? Vraag dan een vrijblijvend consult aan bij één van onze artsen. Hij of zij kan op basis van uw huidige situatie bepalen wat u van deze ingreep kunt verwachten. Een explantatie kan een ingrijpende beslissing zijn en onze artsen nemen daarom graag de tijd voor u.

Explantatie voor en na

Meer resultaten

Op de onderstaande foto’s is te zien dat de borsten dezelfde vorm aanhouden na de explantatie, maar het volume simpelweg uit de borsten weggenomen is. Soms kan een explantatie daarom leiden tot hangende borsten. De plastisch chirurg zal u tijdens het consult vertellen wat uw mogelijkheden zijn om hangende borsten te voorkomen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor lipofilling om het volume (deels) te herstellen, of nieuwe implantaten terug te plaatsen. Ook kan de borst gelift worden door middel van een borstlift.

Explantatie in combinatie met lipofilling resultaten

Steeds meer vrouwen kiezen ervoor om hun borsten met lichaamseigen vet op te laten vullen wanneer zij hun prothesen laten verwijderen. Zo behouden de borsten een deel van het volume, zonder de implantaten. Wij laten u een aantal resultaten zien.

Meer voor en na foto’s bekijken?

Wilt u meer foto’s zien van patiënten die bij ons hun borstimplantaten hebben laten verwijderen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult bij één van onze artsen. Hij of zij kan u meer voor en na foto’s laten zien van patiënten die u voorgingen. Daarnaast luistert de arts naar uw wensen en maakt hij of zij een advies op maat. Zou u bijvoorbeeld nieuwe implantaten willen of uw borsten willen laten opvullen met lichaamseigen vet door middel van lipofilling? De arts adviseert u hier graag over!

Overweegt u uw borstimplantaten te laten verwijderen?

Bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen bent u in goede handen.

  • Vrijblijvend consult met uitgebreid advies
  • Korte wachttijd voor zowel het consult als de operatie
  • Persoonlijk behandelplan op basis van uw wensen
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.0 op Kliniekervaringen.nl
  • Wij zijn dochteronderneming van OLVG en u heeft bij ons 24/7 toegang tot zorg
  • Onze plastisch chirurgen zijn aangesloten bij NVPC en NVEPC
  • Zowel mannelijke als vrouwelijke BIG geregistreerde plastisch chirurgen

Artsen

Tijdens het vrijblijvende intakegesprek bespreekt u samen met uw plastisch chirurg de behandeling. We begeleiden u van de voorbereiding en de behandeling tot de nazorg. Onze behandelend artsen zijn:

Kom langs voor een vrijblijvend consult

Overweegt u deze behandeling? Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen of een vrijblijvend consult boeken. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Esthetisch Centrum Jan van Goyen
Concertgebouwplein 11
1071 LL Amsterdam
T: 020 305 5847
E: ec@jvg.nl

Bel ons voor een afspraak 020 305 5847

Voor meer informatie over de mogelijkheden van deze behandeling in Amsterdam bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen of voor het maken van een afspraak, neemt u contact met ons op. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Esthetisch Centrum Jan van Goyen
Concertgebouwplein 11
1071 LL Amsterdam
T: 020 305 5847
E: ec@jvg.nl

Zoek & Vind

esthetisch centrum jan van goyen amsterdam