Bel: 020 – 3055 847

Menu

Buikwandcorrectie voor en na foto’s

Overweegt u een buikwandcorrectie? Als geen ander snappen we dat u tijdens de oriëntatie voor en na foto's bekijkt van patiënten die u voorgingen. Op deze pagina vindt u daarom buikwandcorrectie voor en na foto's bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen.

Of bel ons voor een afspraak 020 305 5847

Buikwandcorrectie voor en na foto’s

Overweegt u een buikwandcorrectie? Als geen ander snappen we dat u tijdens de oriëntatie voor en na foto's bekijkt van patiënten die u voorgingen. Op deze pagina vindt u daarom buikwandcorrectie voor en na foto's bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen.

Een buikwandcorrectie geeft bij iedereen een ander resultaat. Dit is onder meer afhankelijk van de hoeveelheid huid die u heeft, de elasticiteit van de huid en de hoeveelheid vetweefsel. Daarnaast speelt ook levensstijl een rol. Iedereen is uniek en daarom is ook het eindresultaat van deze ingreep voor iedereen anders. Om toch een idee te krijgen van wat er mogelijk is, vindt u hier een aantal buikwandcorrectie voor en na foto’s.

Bent u benieuwd naar het resultaat dat u kunt verwachten na een buikwandcorrectie? Boek dan een vrijblijvend consult bij één van onze artsen. Hij of zij zal u precies vertellen wat er op basis van uw lichaam mogelijk is.

Voor en na buikwandcorrectie

Fleur-de-lis buikwandcorrectie

Littekens na een buikwandcorrectie

Op sommige foto’s ziet u dat het litteken van de buikwandcorrectie nog erg vurig is. Dit is afhankelijk van het moment waarop de foto gemaakt is. Gedurende het eerste jaar neemt de vurigheid af en krijgt het litteken steeds meer de kleur van de huid. U zult dus het eerste jaar het litteken continu zien veranderen. Uiteindelijk blijft een dunne, lichte lijn over. Omdat het litteken doorgaans onder de rand van uw slipje zit, ervaart u weinig ongemak van het litteken. Vrijwel alle patiënten zijn zo blij met het resultaat van de buikwandcorrectie, dat het litteken eigenlijk slechts een bijkomstigheid is. Zou u toch op termijn iets willen laten doen aan het litteken? Daarvoor bestaan verschillende littekenbehandelingen.

Buikwandcorrectie en liposuctie voor en na

Op de onderstaande foto’s is een buikwandcorrectie gecombineerd met liposuctie.

Buikwandcorrectie man voor en na

Het komt regelmatig voor dat mannen een buikwandcorrectie ondergaan, bijvoorbeeld na gewichtsverlies. Bekijk hieronder het resultaat van een buikwandcorrectie bij een man.

Bent u benieuwd naar de verloop van het herstel na een buikwandcorrectie? Raadpleeg dan deze pagina. Hier leest u advies en tips na het ondergaan van deze ingreep.

Meer voor en na foto’s bekijken?

Als geen ander begrijpen we dat u tijdens uw oriëntatie voor en na foto’s van buikwandcorrecties bekijkt. Zou u graag meer foto’s willen bekijken? Vraag dan een vrijblijvend consult aan met één van onze artsen. Hij of zij beschikt over meer buikwandcorrectie voor en na foto’s en laat deze graag aan u zien! Tevens kan de arts een persoonlijk behandelplan voor u maken.

Overweegt u een buikwandcorrectie?

Bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen bent u in goede handen.

  • Vrijblijvend consult met uitgebreid advies
  • Persoonlijk behandelplan op basis van uw wensen
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.0 op Kliniekervaringen.nl
  • Onze plastisch chirurgen zijn aangesloten bij NVPC en NVEPC
  • Zowel mannelijke als vrouwelijke BIG geregistreerde plastisch chirurgen

Artsen

Tijdens het vrijblijvende intakegesprek bespreekt u samen met uw plastisch chirurg de behandeling. We begeleiden u van de voorbereiding en de behandeling tot de nazorg. Onze behandelend artsen zijn:

Kom langs voor een vrijblijvend consult

Overweegt u deze behandeling? Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen of een vrijblijvend consult boeken. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Esthetisch Centrum Jan van Goyen
Concertgebouwplein 11
1071 LL Amsterdam
T: 020 305 5847
E: ec@jvg.nl

Bel ons voor een afspraak 020 305 5847

Voor meer informatie over de mogelijkheden van deze behandeling in Amsterdam bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen of voor het maken van een afspraak, neemt u contact met ons op. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Esthetisch Centrum Jan van Goyen
Concertgebouwplein 11
1071 LL Amsterdam
T: 020 305 5847
E: ec@jvg.nl

Zoek & Vind

esthetisch centrum jan van goyen amsterdam