Body contouring

Body contouring is een manier om de lichaamscontouren weer terug in balans te brengen. Bent u ergens ontevreden over? Dan helpen onze plastisch chirurgen u graag verder.

Of bel ons voor een afspraak 020 305 5847

Body contouring

Body contouring is een manier om de lichaamscontouren weer terug in balans te brengen. Bent u ergens ontevreden over? Dan helpen onze plastisch chirurgen u graag verder.

Merkt u dat uw lichaamscontouren veranderen, bijvoorbeeld bij de bovenarmen, borsten, buik of bovenbenen? Dan kunt u deze doormiddel van plastische chirurgie weer in balans brengen. Grote uiterlijke veranderingen ontstaan vaak na zwangerschap, veroudering van de huid of extreem gewichtsverlies. Gevolgen zijn verslapping van de borsten, een hangende buik of plaatselijke vetophopingen op dijen, heupen, billen en/of buik. Body contouring biedt hiervoor uitkomst!

Body contouring bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen

Natuurlijk zijn gezonde gewoontes zoals de juiste voeding, voldoende beweging en niet roken van groot belang om goed in uw vel te zitten. Maar wanneer de buitenkant niet in balans is met uw binnenkant door factoren zoals zwangerschap, extreem gewichtsverlies, huidaandoeningen of genetische belasting kunt u samen met een plastisch chirurg de operatieve mogelijkheden bespreken. Tijdens het eerste consult bepaalt de plastisch chirurg na aanleiding van uw wensen wat de meeste geschikte ingreep is. Soms is een combinatie van verschillende behandelingen nodig om het lichaam te reshapen.

  • Vrijblijvend consult met uitgebreid advies
  • Persoonlijk behandelplan op basis van uw wensen
  • Onze plastisch chirurgen zijn aangesloten bij NVPC en NVEPC
  • Zowel mannelijke als vrouwelijke BIG geregistreerde plastisch chirurgen
  • Gemiddeld beoordelen onze patiënten ons met een 9.00 op Kliniekervaringen.nl

Liposuctie

Liposuctie is een methode waarbij de plastisch chirurg operatief vet wegzuigt via kleine insnedes. Liposuctie zorgt voor contourverbeteringen en laat kleine tot grote vetophopingen verdwijnen. Na de liposuctie behandeling zijn er bijna geen littekens zichtbaar omdat het vet wordt verwijderd via minuscule canules. Lees hier meer over liposuctie bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen.

Lipofilling

In tegenstelling tot liposuctie is lipofilling een manier om uw gezicht, borsten of billen extra volume te geven door opvulling met lichaamseigen vetweefsel. Wanneer u kiest voor lipofilling ondergaat u altijd eerst een liposuctie behandeling om vet te oogsten, dit wordt tijdens dezelfde operatie elders weer in het lichaam geplaatst. Een belangrijke voorwaarde voor lipofilling is dan ook dat u over voldoende vet moet beschikken om dit elder in het lichaam in te spuiten. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Lees hier meer over lipofilling bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen.

Borstlift

De borstlift wordt uitgevoerd om verslapte borsten weer in balans te brengen met de rest van het lichaam. Het decolleté ziet er dan weer steviger en strakker uit. Meer informatie over de borstlift vindt u hier.

Borstvergroting of -verkleining

Wanneer u niet tevreden bent met de vorm of maat van uw borsten, kunt u een borstvergroting of – verkleining overwegen. Vaak zien we dat door zwangerschap, gewichtsschommelingen of veroudering de vorm van de borsten verandert. Het volume neemt af of er ontwikkeld zich juist extra borstweefsel. Bij een borstvergrotende operatie worden er prothesen geplaatst om de borsten meer volume en vorm te geven. Terwijl er bij een borstverkleining juist weefsel en huidoverschot wordt weggenomen. Beide operatie worden vooraf uitgebreid besproken tijdens een consult want het is erg belangrijk dat u op de hoogte bent van de procedure en risico’s en complicaties. Lees hier meer over de borstvergroting en hier meer over de borstverkleining.

Buikwandcorrectie

Een buikwandcorrectie is dé manier om verslapte buikspieren te verstevigen en overtollige huid te verwijderen voor een plattere en strakkere buik. Na een zwangerschap kan het zijn dat de buikspieren die ruimte hebben gemaakt voor de baby, niet vanzelf terug keren naar de oorspronkelijke positie. Dit noemt men ook wel een diastase en dit verschijnsel is alleen middels een operatieve ingreep te verhelpen. Soms is ook de huid zodanig uitgerekt waardoor de buik gaan hangen. Dit kan ook gebeuren na extreem gewichtsverlies of veroudering van de huid. De plastisch chirurg kan tijdens een consult meteen constateren of u last heeft van een diastase en welk type buikwandcorrectie het beste resultaat oplevert. Dit verschilt van persoon tot persoon. Meer informatie over de buikwandcorrectie leest u hier.

Armlift

Wanneer uw armen verslappen en de zogenaamde ‘chicken wings’ zichtbaar worden is een armlift de oplossing. Houd er rekening mee dat deze operatie gepaard gaat met zichtbare littekens aan de binnenzijde van uw bovenarm die in de loop van de jaren verminderen maar niet onzichtbaar worden. Lees hier meer over de armlift.

Dijbeenlift

Door verschillende oorzaken kan de huid van uw bovenbenen en rondom uw knieën verslappen en gaan hangen. Doormiddel van een dijbeenlift verhelpt de plastisch chirurg deze verslapping maar de operatie laat zichtbare littekens achter. Deze zullen in de loop van de tijd minder zichtbaar worden maar verdwijnen nooit helemaal.

Body contouring: de mogelijkheden

De contour of vorm van het lichaam verandert door een aantal mogelijke factoren en het is een optie om verschillende operatie met elkaar te combineren. Dit is afhankelijk van de omvang en duur van de operatie. Wanneer u op een eerste consult komt, zal de plastisch chirurg aangeven wat de mogelijkheden zijn.

Artsen

Tijdens het vrijblijvende intakegesprek bespreekt u samen met uw plastisch chirurg de behandeling. We begeleiden u van de voorbereiding en de behandeling tot de nazorg. Onze behandelend artsen zijn:

Kom langs voor een vrijblijvend consult

Overweegt u deze behandeling? Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen of een vrijblijvend consult boeken. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Esthetisch Centrum Jan van Goyen
Concertgebouwplein 11
1071 LL Amsterdam
T: 020 305 5847
E: ec@jvg.nl

Bel ons voor een afspraak 020 305 5847

Voor meer informatie over de mogelijkheden van deze behandeling in Amsterdam bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen of voor het maken van een afspraak, neemt u contact met ons op. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Esthetisch Centrum Jan van Goyen
Concertgebouwplein 11
1071 LL Amsterdam
T: 020 305 5847
E: ec@jvg.nl

Zoek & Vind

esthetisch centrum jan van goyen amsterdam