Home | Overweeg jij een natuurlijke facelift? Dit moet je weten

Overweeg jij een natuurlijke facelift? Dit moet je weten

Mannen en vrouwen worden zich steeds bewuster van hun uitstraling. Bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen merken we dat de vraag naar plastische chirurgie en cosmetische behandelingen toeneemt en daarmee ook de vragen. En dat is goed! Iedereen wil er goed uitzien en wanneer je de natuur een handje kunt helpen is dat oké. Als je maar bewust voor een behandeling kiest en je je goed laat informeren. Deze week vertellen we je alles over de facelift, een operatie die onze plastisch chirurgen met grote regelmaat uitvoeren. 

Wanneer je voor een facelift kiest, ben je waarschijnlijk ontevreden over je uitstraling. In jouw optiek lijk je ouder of vermoeider dan dat je je voelt. Dit kan komen door het verslappen van de huid en het verlies aan collageen. Rimpels en verlies van onderhuids volume zijn hier directe gevolgen van die je op natuurlijke wijze kunt herstellen. 

Welke facelift past bij jou?

De technieken voor de facelift worden steeds beter en onze plastisch chirurgen zijn helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Er zijn verschillende variaties om een jongere en minder vermoeide uitstraling te krijgen. Zo kun je beginnen met de S-lift / minilift. Deze variant is de minst uitgebreide in het rijtje van de facelift en daardoor ook de minst duurzame. Bij een S-lift / minilift lift je alleen de huid en wordt het onderhuidse weefsel niet meegenomen. Dit zorgt ervoor dat de verstrakte huid weer sneller verslapt en daarom adviseren wij deze ingreep alleen bij (jongere) vrouwen waarbij de onderhuidse weefsels nog stevig genoeg zijn en enkel de bovenste huidlaag een lift nodig heeft. De meest uitgevoerde facelift is de hals-facelift waarbij de kaaklijn én de contouren van de hals worden verbeterd. Niet alleen de huid maar ook het onderhuidse bind- en spierweefsel worden gelift. Hierdoor creëer je een duurzaam en natuurlijk resultaat. 

Natuurlijk resultaat

Tijdens een vrijblijvend consult bij de plastisch chirurg worden persoonlijke wensen en technische mogelijkheden besproken. Geen enkele persoon is hetzelfde en de behandeling wordt daarop afgestemd. Wanneer je een natuurlijk resultaat wenst is het van belang dat je niet slechts één onderdeel van het gezicht behandelt. Het is juist de kunst om de juiste balans te bewaken: een strakke kaak met een slappere hals oogt bijvoorbeeld onnatuurlijk. Onze kundige plastisch chirurgen weten precies welke behandeling het beste bij jou past en creëren een optimaal resultaat met zo min mogelijk zichtbare littekens. 

Hoelang blijft het resultaat van de facelift zichtbaar?

Na een facelift zit je vaak lekkerder in je vel. De houdbaarheid van een facelift is per persoon verschillend. Doormiddel van een facelift behandeling zet je de klok terug maar niet stil, het verouderingsproces gaat gewoon door. De voorsprong die je behaalt met een facelift is blijvend! Hoe moeilijker het wordt om de effecten van de veroudering te corrigeren. Dus, hoe eerder je erbij bent, hoe meer schade je kunt voorkomen en hoe langer je er voordeel van hebt.

Wat zijn de alternatieven? 

Vind jij een facelift te ingrijpend? Er zijn ook andere manieren om je uitstraling op te knappen of te behouden. Ze zeggen niet voor niets: “schoonheid komt van binnenuit.” De eerst stappen zouden dan ook altijd moeten zijn: stop met roken, bescherm je huid tegen schadelijke UV-straling met minimaal factor 30, vermijd suikers en zorg voor gezonde en gevarieerde voeding. Denk hierbij aan gezonde vetten, voldoende eiwitten en belangrijke vitamines en mineralen. Daarnaast kun je de natuur een handje helpen met Injectables. Fillers herstellen het volume en Botox verslapt de spieren. Fillers blijven 6 tot 12 maanden zichtbaar en Botox werkt zo’n 3 tot 4 maanden. Bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen werken we daarnaast intensief samen met Derma2Care waar ze gespecialiseerd zijn in huidtherapie om de beschadigde huid te herstellen of de huid te verjongen. 

Wil je meer weten? Maak dan een vrijblijvend consult bij een van onze specialisten zodat je weet waar je aan toe bent. 

Plastische chirurgie: T: 020 – 3055 847 | ec@jvg.nl
Injectables: T: 020 – 3055 874 | injectables@jvg.nl
Huidtherapie: T: 020 – 4703 272 | info@derma2care.nl 

 

 

Meer nieuws

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Opstarten spreekuren Esthetisch Centrum Amsterdam

De gezondheid van onze patiënten en medewerkers staat bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen voorop. Daarom volgen we het advies van RIVM over COVID-19 en passen we onze werkwijze hierop aan.

Wij verzoeken u om uw afspraak te verzetten indien u een van onderstaande vragen met ja beantwoordt:

  • Heeft u de afgelopen 48 uur koorts gehad zonder duidelijke oorzaak?
  • Heeft u de afgelopen 48 uur klachten zoals kortademigheid, hoesten, keelpijn, neusverkouden, diarree en/of algehele malaise gehad?
  • Heeft u een huisgenoot (partner, ouder, kind, vriend/vriendin) die op dit moment in thuisisolatie zit met bewezen corona of verdenking op corona?

Let op: als u een van bovenstaande klachten heeft kan de afspraak niet doorgaan. Wij verzoeken u vriendelijk om het pand niet te betreden. U dient zelf contact op te nemen voor het maken van een nieuwe afspraak.

Welke maatregelen zijn er genomen?

  • Waar mogelijk worden afspraken nog zoveel mogelijk telefonisch/digitaal gehouden.
  • Wanneer u koorts of klachten heeft zoals hoesten, kortademigheid of een verkoudheid, mag u het pand niet betreden.
  • We proberen afspraken zo te plannen dat de 1,5 m afstand geborgd kan worden. We vragen u hier zelf ook op te letten.
  • U komt in principe alleen, uw begeleider kan buiten de kliniek wachten. Indien u echt begeleiding binnen het pand nodig heeft, gaat de begeleider niet mee de spreekkamer in.
  • Om het aantal patiënten dat in onze panden aanwezig is te kunnen beheersen, vragen wij u om kort van tevoren te komen, maar wel op tijd. Indien u te laat komt kan de afspraak helaas niet doorgaan.
  • Er geldt een “geen hand schudden beleid” in de kliniek
  • U dient uw handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staan bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal.

Vragen?
Neem dan contact op met onze medewerkers via 020 3055 800.

For English click here.