Nieuws:

Overweeg jij een natuurlijke facelift? Dit moet je weten

Of bel ons voor een afspraak 020 305 5847

Mannen en vrouwen worden zich steeds bewuster van hun uitstraling. Bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen merken we dat de vraag naar plastische chirurgie en cosmetische behandelingen toeneemt en daarmee ook de vragen. En dat is goed! Iedereen wil er goed uitzien en wanneer je de natuur een handje kunt helpen is dat oké. Als je maar bewust voor een behandeling kiest en je je goed laat informeren. Deze week vertellen we je alles over de facelift, een operatie die onze plastisch chirurgen met grote regelmaat uitvoeren. 

Wanneer je voor een facelift kiest, ben je waarschijnlijk ontevreden over je uitstraling. In jouw optiek lijk je ouder of vermoeider dan dat je je voelt. Dit kan komen door het verslappen van de huid en het verlies aan collageen. Rimpels en verlies van onderhuids volume zijn hier directe gevolgen van die je op natuurlijke wijze kunt herstellen. 

WELKE FACELIFT PAST BIJ JOU?

De technieken voor de facelift worden steeds beter en onze plastisch chirurgen zijn helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Er zijn verschillende variaties om een jongere en minder vermoeide uitstraling te krijgen. Zo kun je beginnen met de S-lift / minilift. Deze variant is de minst uitgebreide in het rijtje van de facelift en daardoor ook de minst duurzame. Bij een S-lift / minilift lift je alleen de huid en wordt het onderhuidse weefsel niet meegenomen. Dit zorgt ervoor dat de verstrakte huid weer sneller verslapt en daarom adviseren wij deze ingreep alleen bij (jongere) vrouwen waarbij de onderhuidse weefsels nog stevig genoeg zijn en enkel de bovenste huidlaag een lift nodig heeft. De meest uitgevoerde facelift is de hals-facelift waarbij de kaaklijn én de contouren van de hals worden verbeterd. Niet alleen de huid maar ook het onderhuidse bind- en spierweefsel worden gelift. Hierdoor creëer je een duurzaam en natuurlijk resultaat. 

NATUURLIJK RESULTAAT

Tijdens een vrijblijvend consult bij de plastisch chirurg worden persoonlijke wensen en technische mogelijkheden besproken. Geen enkele persoon is hetzelfde en de behandeling wordt daarop afgestemd. Wanneer je een natuurlijk resultaat wenst is het van belang dat je niet slechts één onderdeel van het gezicht behandelt. Het is juist de kunst om de juiste balans te bewaken: een strakke kaak met een slappere hals oogt bijvoorbeeld onnatuurlijk. Onze kundige plastisch chirurgen weten precies welke behandeling het beste bij jou past en creëren een optimaal resultaat met zo min mogelijk zichtbare littekens. 

HOELANG BLIJFT HET RESULTAAT VAN DE FACELIFT ZICHTBAAR?

Na een facelift zit je vaak lekkerder in je vel. De houdbaarheid van een facelift is per persoon verschillend. Doormiddel van een facelift behandeling zet je de klok terug maar niet stil, het verouderingsproces gaat gewoon door. De voorsprong die je behaalt met een facelift is blijvend! Hoe moeilijker het wordt om de effecten van de veroudering te corrigeren. Dus, hoe eerder je erbij bent, hoe meer schade je kunt voorkomen en hoe langer je er voordeel van hebt.

WAT ZIJN DE ALTERNATIEVEN? 

Vind jij een facelift te ingrijpend? Er zijn ook andere manieren om je uitstraling op te knappen of te behouden. Ze zeggen niet voor niets: “schoonheid komt van binnenuit.” De eerst stappen zouden dan ook altijd moeten zijn: stop met roken, bescherm je huid tegen schadelijke UV-straling met minimaal factor 30, vermijd suikers en zorg voor gezonde en gevarieerde voeding. Denk hierbij aan gezonde vetten, voldoende eiwitten en belangrijke vitamines en mineralen. Daarnaast kun je de natuur een handje helpen met Injectables. Fillers herstellen het volume en Botox verslapt de spieren. Fillers blijven 6 tot 12 maanden zichtbaar en Botox werkt zo’n 3 tot 4 maanden. Bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen werken we daarnaast intensief samen met Derma2Care waar ze gespecialiseerd zijn in huidtherapie om de beschadigde huid te herstellen of de huid te verjongen. 

Wil je meer weten? Maak dan een vrijblijvend consult bij een van onze specialisten zodat je weet waar je aan toe bent. 

Plastische chirurgie: T: 020 – 3055 847 | ec@jvg.nl
Injectables: T: 020 – 3055 874 | injectables@jvg.nl
Huidtherapie: T: 020 – 4703 272 | info@derma2care.nl 

Meer nieuws

Diamanten kwaliteitsstatus voor de zorg van Jan van Goyen

De zorg van Medisch en Esthetisch Centrum Jan van Goyen heeft het kwaliteitscertificaat DIAMANT van Qualicor Europe behaald. Dat betekent …

Lees meer

Ontmoet onze nieuwe cosmetisch arts: Eda

Vanaf september is cosmetisch arts drs. Eda van den Boogaard – Okatan werkzaam bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen. Eda …

Lees meer
spataderen

Spataderen: vraag & antwoord

Meer dan 25% van de bevolking heeft last van spataderen. Spataderen zijn kronkelende bloedvaten die vaak door de huid heen …

Lees meer

Zoek & Vind

esthetisch centrum jan van goyen amsterdam