Home | Overnachten in een nabijgelegen hotel

Overnachten in een nabijgelegen hotel

Conservatorium hotel

Bij sommige operaties die we uitvoeren in het Esthetisch Centrum Jan van Goyen is een overnachting inbegrepen. Of u in aanmerking komt voor een overnachting, bespreekt u tijdens het consult met de plastisch chirurg.  

Wilt u een extra nacht in Amsterdam verblijven? Of zoekt uw begeleider een plek om te logeren in Amsterdam? Dan kunt u desgewenst zelf een overnachting regelen in het nabij gelegen Conservatorium Hotel aan het Museumplein. Er gelden speciale tarieven.

Conservatorium Hotel 

Geniet van een uniek, ontspannen verblijf in één van de prachtige kamers of suites van het Conservatorium Hotel. Gasten kunnen genieten van excellente service, diverse restaurants, de bar, de lounge en de Akasha Holistic Wellbeing. Hoe fijn is het om je heerlijk in de watten te laten leggen na een investering in jezelf. 

Boek hier een verblijf in het Conservatorium Hotel met 20% korting. Indien u goed wilt herstellen na de operatie dan kunt u drie nachten verblijven voor de prijs van twee nachten.

Opstarten spreekuren Esthetisch Centrum Amsterdam

De gezondheid van onze patiënten en medewerkers staat bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen voorop. Daarom volgen we het advies van RIVM over COVID-19 en passen we onze werkwijze hierop aan.

Wij verzoeken u om uw afspraak te verzetten indien u een van onderstaande vragen met ja beantwoordt:

  • Heeft u de afgelopen 48 uur koorts gehad zonder duidelijke oorzaak?
  • Heeft u de afgelopen 48 uur klachten zoals kortademigheid, hoesten, keelpijn, neusverkouden, diarree en/of algehele malaise gehad?
  • Heeft u een huisgenoot (partner, ouder, kind, vriend/vriendin) die op dit moment in thuisisolatie zit met bewezen corona of verdenking op corona?

Let op: als u een van bovenstaande klachten heeft kan de afspraak niet doorgaan. Wij verzoeken u vriendelijk om het pand niet te betreden. U dient zelf contact op te nemen voor het maken van een nieuwe afspraak.

Welke maatregelen zijn er genomen?

  • Waar mogelijk worden afspraken nog zoveel mogelijk telefonisch/digitaal gehouden.
  • Wanneer u koorts of klachten heeft zoals hoesten, kortademigheid of een verkoudheid, mag u het pand niet betreden.
  • We proberen afspraken zo te plannen dat de 1,5 m afstand geborgd kan worden. We vragen u hier zelf ook op te letten.
  • U komt in principe alleen, uw begeleider kan buiten de kliniek wachten. Indien u echt begeleiding binnen het pand nodig heeft, gaat de begeleider niet mee de spreekkamer in.
  • Om het aantal patiënten dat in onze panden aanwezig is te kunnen beheersen, vragen wij u om kort van tevoren te komen, maar wel op tijd. Indien u te laat komt kan de afspraak helaas niet doorgaan.
  • Er geldt een “geen hand schudden beleid” in de kliniek
  • U dient uw handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staan bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal.

Vragen?
Neem dan contact op met onze medewerkers via 020 3055 800.

For English click here.