Over ons

Of bel ons voor een afspraak 020 305 5847

wachtkamer bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen

Samenwerking

Wij werken sinds jaar en dag intensief samen met Medisch Centrum Jan van Goyen. De meeste van de chirurgisch esthetische ingrepen vinden plaats in dit centrum, aan de Jan van Goyenkade. Het preoperatieve onderzoek vindt ook hier plaats.

Medisch Centrum Jan van Goyen

Medisch Centrum Jan van Goyen is een behandelcentrum met diverse specialismen. U kunt rekenen op hoogwaardige zorg, zonder lange wachtlijsten. Zorgverzekeraars vergoeden het merendeel van de behandelingen. Dankzij de unieke ligging is het centrum een begrip in Amsterdam; duizenden patiënten vinden jaarlijks hun weg naar de fraaie gebouwen in Oud-Zuid.

OLVG

MC Jan van Goyen werkt intensief samen met OLVG voor diverse ondersteunende functies. Ook werken veel medisch specialisten van OLVG bij het medisch centrum.
Volgens de statuten van Medisch Centrum Jan van Goyen heeft OLVG het recht om de meerderheid van de leden van de raad van toezicht van MC Jan van Goyen te benoemen en te ontslaan. Daarmee heeft OLVG overwegende zeggenschap als het om MC Jan van Goyen gaat.

VUmc

Er is een strategische samenwerkingsrelatie met de afdeling plastische chirurgie van het VUmc. Diverse patiënten worden bij MC Jan van Goyen geopereerd, voor algemeen plastisch chirurgische aandoeningen en ook voor genderchirurgie.

Koninginne Apotheek en Jan van Goyen

MC en EC Jan van Goyen werken samen met de Koninginne Apotheek aan de Koninginneweg 137. Patiënten kunnen bij deze apotheek terecht voor het afhalen van medicijnen waar ze een recept voor hebben gekregen – ook als u bij een andere apotheek bent ingeschreven.

Zoek & Vind

esthetisch centrum jan van goyen amsterdam