Over ons

Of bel ons voor een afspraak 020 305 5847

wachtkamer bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen

Samenwerking Medisch Centrum Jan van Goyen

Kwaliteit en persoonlijke aandacht

Esthetisch Centrum Jan van Goyen werkt samen met Medisch Centrum Jan van Goyen. Bij Medisch Centrum Jan van Goyen werken specialisten die kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel hebben staan. Specialisten en medewerkers worden voortdurend geïnspireerd om het beste uit zichzelf te halen. Bovendien zien patiënten altijd dezelfde arts, wat als zeer prettig ervaren wordt.

Geen wachtlijsten

Medisch Centrum Jan van Goyen verricht uitsluitend planbare behandelingen. We hebben geen of zeer korte wachttijden, dus patiënten kunnen snel bij MC JvG terecht.

Multidisciplinaire werkwijze

Indien nodig werken de specialisten in het medisch centrum multidisciplinair. Dit betekent dat meerdere specialisten naar een patiënt met een aandoening of klacht kijken om zo tot de beste behandeling te komen. Bijvoorbeeld een orthopeed en een fysiotherapeut.

Samenwerking OLVG

Medisch Centrum Jan van Goyen werkt samen met het OLVG. Veel van onze specialisten werken ook in het OLVG.

Specialismen

Ligging

Medisch Centrum Jan van Goyen bevindt zich net als Esthetisch Centrum Jan van Goyen in Amsterdam Oud-Zuid. Op slechts 10 minuten lopen bevindt zich Medisch Centrum Jan van Goyen. Een gedeelte van de specialismen bevindt zich in het pand aan de Jan van Goyenkade 1 en een ander deel van de specialismen bevindt zich in het pand aan de Emmastraat 42. Deze panden staan naast elkaar.

7231 Esthetisch Centrum Jan van Goyen

Medisch Centrum Jan van Goyen
Jan van Goyenkade 1
1075 HN Amsterdam
www.medischcentrumjanvangoyen.nl

entree Esthetisch Centrum Jan van Goyen

Medisch Centrum Jan van Goyen
Emmastraat 42
1075 HW Amsterdam
www.medischcentrumjanvangoyen.nl

Zoek & Vind

esthetisch centrum jan van goyen amsterdam