Home | Over ons | Nieuws | Welke borstimplantaten gebruikt JvG?

Welke borstimplantaten gebruikt JvG?

Nadat de Franse inspectie donderdag bekend maakte dat macrogetextureerde- en polyurethaan borstimplantaten niet meer gebruikt mogen worden en ook in Nederland is aangeraden deze implantaten tot nader bericht niet te plaatsen, ontving Jan van Goyen diverse berichten van patiënten met de vraag welke implantaten zij dragen. 

Bij Jan van Goyen worden de implantaten Motiva, Mentor en Monobloc Hydrogel gebruikt. Eerder gebruikte Jan van Goyen wel macrogetextureerde- en polyurethaan borstimplantaten. Wij kunnen ons voorstellen dat dit onrust met zich meebrengt en u vragen heeft. Bel ons gerust op 020 – 305 58 00.  

Meer nieuws

3 manieren om overmatig zweten te verminderen

3 manieren om overmatig zweten te verminderen

Nieuws Meer informatiePlastische chirurgie020 - 3055 847Injectables020 - 6449 423Huidtherapie020 - 4703 272Flebologie020 - 3055 811 Iedereen zweet omdat het een lichamelijke onmisbare functie is. Zweetklieren zijn...

Lees meer
Vacature: Planner

Vacature: Planner

Voor Medisch en Esthetisch Centrum Jan van Goyen zijn wij op zoek naar een Planner voor 24 uur per week, verdeeld over 4 dagen. Als planner draag je zorg voor de gehele rooster- en werkplekplanning van alle medewerkers (inclusief medische specialisten), excl. OK en Recovery. Het doel is om ervoor te zorgen dat de juiste medewerkers op de juiste plek zitten, waarbij rekening wordt gehouden met de diverse spreekuren.

Lees meer

Share this

Share this post with your friends!