Home | Over ons | Nieuws | Vacature: Manager Esthetisch Centrum 32 uur per week

Vacature: Manager Esthetisch Centrum 32 uur per week

Esthetisch Centrum Jan van Goyen is onderdeel van het Medisch Centrum Jan van Goyen. Het Esthetisch Centrum biedt een totaalaanpak op esthetisch en cosmetisch gebied. De behandelingen worden uitgevoerd door een team van gerenommeerde artsen, bijgestaan door ervaren en vriendelijke consulenten en doktersassistenten. De kliniek is kleinschalig en gelegen op een unieke locatie nabij het Concertgebouwplein in Amsterdam. Onze dienstverlening is gericht op vriendelijke en persoonlijke benadering van de patiënt in een professionele omgeving.

Voor ons Esthetisch Centrum zijn we op zoek naar:

 

Manager Esthetisch Centrum – 32 uur per week

 
Wat ga je doen?

Als Manager Esthetisch Centrum ben je verantwoordelijk voor onze locatie Concertgebouwplein. Naast goede aansturing en ondersteuning van de medewerkers, ga je je bezighouden met het verder professionaliseren, optimaliseren en verbeteren van bestaande poliklinische en patiënten processen. Door het goed inrichten van de bezetting en planning van zowel patiënten als medewerkers op de poliklinieken en behandelkamer (POK), kan er efficiënt en effectief (samen)gewerkt worden. De Manager Esthetisch Centrum maakt onderdeel uit van het managementteam (MT) en werkt veel met hen samen. Met de afdeling Marketing ben je verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van onze organisatie, ook ben je samen met de Manager Poliklinieken bezig met het versterken van ons serviceconcept en het kwaliteitsbeleid waar de patiëntbeleving centraal staat.

Wij bieden

Een interessante en afwisselende functie in eerste instantie voor de duur van een jaar. Je komt te werken in een dynamische omgeving op een afdeling waar kwaliteit en continue verbetering hoog in het vaandel staan. We bieden een arbeidsovereenkomst bij Medisch Centrum Jan van Goyen, waarbij het uitdrukkelijk ook de bedoeling is dat je intensief samenwerkt met het OLVG. Afhankelijk van ervaring en opleiding, wordt het salaris vastgesteld conform de CAO Ziekenhuizen.

Wat wij vragen

• Je hebt HBO werk- en denkniveau en enkele jaren ervaring in een leidinggevende positie.
• Je hebt kennis en inzicht in patiënten processen en andere processen binnen een zorginstelling, bij voorkeur in de cosmetische zorg.
• Je bent een enthousiaste leidinggevende met uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je communiceert proactief, open en direct met het lijnmanagement, collega’s en belanghebbende op alle niveaus in de organisatie.
• Je hebt kwaliteit en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan. Verder ben je vaardig in het begeleiden van veranderingen.
• Je bent integer, overtuigend, creatief, initiatiefrijk, stressbestendig en je beschikt over een goed probleemoplossend vermogen en uitdrukkingsvaardigheid.
• Je bent in staat om je team vanuit de inhoud te inspireren.

Interesse?

Stuur je motivatiebrief en CV ter attentie van Daniëlle Obdam via hrm@jvg.nl. Reageren kan tot 20 mei. Indien je vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met Pedro Scheijven of Floor Vogelaar, managers via 020 – 3055800.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer nieuws

Share this

Share this post with your friends!