Home | Over ons | Nieuws | Open avond injectables

Open avond injectables

KOSTELOOS KENNISMAKEN MET BOTOX EN FILLERS, INCLUSIEF GRATIS GOEDGEVULDE GOODIEBAG! 

Heb jij altijd al meer willen weten over botox en fillers? Of speel je al langer met de gedachte om een behandeling te ondergaan? Kom dan langs bij de open injectable avond van Esthetisch Centrum Jan van Goyen op donderdag 1 november!

Cosmetisch arts Aleid Koppius geeft deze avond een presentatie over de verschillende mogelijkheden op het gebied van injectables en zal een filler demonstratie uitvoeren. Natuurlijk kun jij ondertussen al jouw vragen aan haar stellen.

Algemene informatie

Datum:               Donderdag 1 november 2018
Tijd:                    18.30 – 20.15 uur
Locatie:              Concertgebouwplein 11
Kosten:              Geen

Programma

18.30 – 18.45     Inloop met hapje en drankje
18.45 – 19.15     Presentatie
19.15 – 20.15     Filler demonstratie

Aanmelden
Aanmelden voor de open injectable avond kan tot maandag 25 oktober via onderstaande knop.

Tijdens de open avond wordt een filler demonstratie uitgevoerd en kun je meteen een afspraak maken.

Na aanmelding rekenen wij op uw komst. Mocht u onverhoopt niet kunnen komen, geef dit dan uiterlijk 25 oktober aan door een mail te sturen naar openavond@jvg.nl.

Over Aleid Koppius

Cosmetisch arts. Jong aanstormend Nederlands talent binnen de cosmetische geneeskunde en gepassioneerde vakidioot. Voormalig mede-oprichtster en mede-eigenaresse van Clinic63. Momenteel werkzaam in Londen bij de wereldberoemde Raj Acquilla en Esthetisch Centrum Jan van Goyen te Amsterdam. Heeft enkele duizenden cosmetische behandelingen uitgevoerd en tientallen (internationale) artsen opgeleid. Zij is gespecialiseerd in complexe injectable behandelingen en staat bekend om haar natuurlijke resultaten, precisie en esthetisch oog. Patiënten noemen haar “erg professioneel”, “geduldig”, en “waanzinnig empathisch”. Dokter Aleid is BIG geregistreerd, lid van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde en woont regelmatig masterclasses bij op het gebied van injectables om haar kennis en vaardigheden te blijven uitbreiden.

Vragen over de open avond? Stuur gerust een mail naar openavond@jvg.nl of meld u direct aan via onderstaand formulier.