Home | Over ons | Nieuws | Medisch administratief medewerker/fotograaf 32 – 36 uren per week

Medisch administratief medewerker/fotograaf 32 – 36 uren per week

Esthetisch Centrum Jan van Goyen is onderdeel van het Medisch Centrum Jan van Goyen. Het Esthetisch Centrum biedt een totaalaanpak op esthetisch en cosmetisch gebied. De behandelingen worden uitgevoerd door een team van gerenommeerde artsen, bijgestaan door ervaren en vriendelijke consulenten en doktersassistenten. De kliniek is kleinschalig en gelegen op een unieke locatie nabij het Concertgebouwplein in Amsterdam. Onze dienstverlening is gericht op vriendelijke en persoonlijke benadering van de patiënt in een professionele omgeving.

Voor ons Esthetisch Centrum zijn we op zoek naar:

Medisch administratief medewerker/fotograaf
32 – 36 uren per week

Wat ga je doen

Als Medisch administratief medewerker/fotograaf bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen ben je verantwoordelijk voor de telefonie en de fotokamer. Alle inkomende telefoontjes komen bij jou terecht. Je maakt afspraken met nieuwe en controle patiënten en verschaft indien gewenst de juiste informatie over de behandeling. Ook kan het voorkomen dat je baliewerkzaamheden doet en ben je samen met je collega’s het visitekaartje van onze organisatie.

Als medisch fotograaf ben je verantwoordelijk voor de voor- en na foto’s van onze patiënten Plastische Chirurgie en Injectables. In een speciaal ingerichte fotokamer ontvang je patiënten en maak je foto’s voor het patiëntendossier en (indien er goedkeuring verleend is) promotionele doeleinden.

Wat bieden wij
Wij bieden een leerzame werkplek met variabele werktijden in een prettige werkomgeving waarin ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief. Afhankelijk van je ervaring en opleiding is het salaris conform de CAO Ziekenhuizen op basis van FWG 35. Het betreft een functie voor in de eerste instantie voor de duur van 1 jaar, bij gebleken geschiktheid is er uitzicht op een vaste aanstelling.

 

Wat wij vragen

  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding en kennis van de medische terminologie is een pré.
  • Fotograferen is je hobby en je hebt speciale interesse in medische fotografie.
  • Je kunt goed met de computer omgaan en hebt kennis van ziekenhuis informatiesystemen (o.a. secretariële softwareprogramma’s).
  • Ruime ervaring met genoemde taken in een kleine flexibele organisatie.
  • Je bent representatief, servicegericht en beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Je hebt uitstekende kennis van zowel de Nederlandse als Engelse taal (in woord en geschrift).

Interesse?

Stuur je motivatiebrief en CV voor 20 januari ter attentie van Daniëlle Obdam, via hrm@jvg.nl