Home | Over ons

Over ons

 

Over Esthetisch Centrum Jan van Goyen

Wij bieden een totaalaanpak op esthetisch gebied: plastische chirurgie, spataderbehandelingen, injectables en huidtherapie. Alles onder een dak. Voor een eerlijke en op maat gemaakte behandeling die past bij uw persoonlijke wensen. In ons centrum werken zeer ervaren plastisch chirurgen en specialisten die u, samen met de consulenten, begeleiden vanaf het eerste gesprek tot aan de laatste na-controle. Wij behandelen alleen patiënten vanaf 18 jaar en niet ouder dan 80 jaar.

Topspecialisten, artsen en plastisch chirurgen 

De plastisch chirurgen die bij ons werken zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie. De cosmetisch artsen zijn lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. De artsen en specialisten behandelen u zoals ze zelf ook behandeld willen worden; met aandacht en uiterst professioneel.

Geen wachtlijsten

Het Esthetisch Centrum Jan Van Goyen hartje Amsterdam heeft een overzichtelijke en vriendelijke ambiance waar uitsluitend planbare behandelingen worden verricht. We hebben geen of zeer korte wachtlijsten, dus u kunt snel bij een van onze plastisch chirurgen of specialisten terecht!

KEURMERK