Home | Over ons | Samenwerking

Samenwerking

Wij werken sinds jaar en dag intensief samen met Medisch Centrum Jan van Goyen. De meeste van de chirurgisch esthetische ingrepen vinden plaats in dit centrum, aan de Jan van Goyenkade. Het preoperatieve onderzoek vindt ook hier plaats.

Medisch Centrum Jan van Goyen

Medisch Centrum Jan van Goyen is een behandelcentrum met diverse specialismen. U kunt rekenen op hoogwaardige zorg, zonder lange wachtlijsten. Zorgverzekeraars vergoeden het merendeel van de behandelingen. Dankzij de unieke ligging is het centrum een begrip in Amsterdam; duizenden patiënten vinden jaarlijks hun weg naar de fraaie gebouwen in Oud-Zuid.

OLVG

MC Jan van Goyen werkt intensief samen met OLVG voor diverse ondersteunende functies. Ook werken veel medisch specialisten van OLVG bij het medisch centrum.
Volgens de statuten van Medisch Centrum Jan van Goyen heeft OLVG het recht om de meerderheid van de leden van de raad van toezicht van MC Jan van Goyen te benoemen en te ontslaan. Daarmee heeft OLVG overwegende zeggenschap als het om MC Jan van Goyen gaat.

VUmc

Er is een strategische samenwerkingsrelatie met de afdeling plastische chirurgie van het VUmc. Diverse patiënten worden bij MC Jan van Goyen geopereerd, voor algemeen plastisch chirurgische aandoeningen en ook voor genderchirurgie.

Koninginne Apotheek en Jan van Goyen

MC en EC Jan van Goyen werken samen met de Koninginne Apotheek aan de Koninginneweg 137. Patiënten kunnen bij deze apotheek terecht voor het afhalen van medicijnen waar ze een recept voor hebben gekregen – ook als u bij een andere apotheek bent ingeschreven.

Opstarten spreekuren Esthetisch Centrum Amsterdam

De gezondheid van onze patiënten en medewerkers staat bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen voorop. Daarom volgen we het advies van RIVM over COVID-19 en passen we onze werkwijze hierop aan.

Wij verzoeken u om uw afspraak te verzetten indien u een van onderstaande vragen met ja beantwoordt:

  • Heeft u de afgelopen 48 uur koorts gehad zonder duidelijke oorzaak?
  • Heeft u de afgelopen 48 uur klachten zoals kortademigheid, hoesten, keelpijn, neusverkouden, diarree en/of algehele malaise gehad?
  • Heeft u een huisgenoot (partner, ouder, kind, vriend/vriendin) die op dit moment in thuisisolatie zit met bewezen corona of verdenking op corona?

Let op: als u een van bovenstaande klachten heeft kan de afspraak niet doorgaan. Wij verzoeken u vriendelijk om het pand niet te betreden. U dient zelf contact op te nemen voor het maken van een nieuwe afspraak.

Welke maatregelen zijn er genomen?

  • Waar mogelijk worden afspraken nog zoveel mogelijk telefonisch/digitaal gehouden.
  • Wanneer u koorts of klachten heeft zoals hoesten, kortademigheid of een verkoudheid, mag u het pand niet betreden.
  • We proberen afspraken zo te plannen dat de 1,5 m afstand geborgd kan worden. We vragen u hier zelf ook op te letten.
  • U komt in principe alleen, uw begeleider kan buiten de kliniek wachten. Indien u echt begeleiding binnen het pand nodig heeft, gaat de begeleider niet mee de spreekkamer in.
  • Om het aantal patiënten dat in onze panden aanwezig is te kunnen beheersen, vragen wij u om kort van tevoren te komen, maar wel op tijd. Indien u te laat komt kan de afspraak helaas niet doorgaan.
  • Er geldt een “geen hand schudden beleid” in de kliniek
  • U dient uw handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staan bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal.

Vragen?
Neem dan contact op met onze medewerkers via 020 3055 800.

For English click here.