020 3055 800

Samenwerking

Samenwerking

Wij werken sinds jaar en dag intensief samen met Medisch Centrum Jan van Goyen. De meeste van de chirurgisch esthetische ingrepen vinden plaats in dit centrum, aan de Jan van Goyenkade. Het preoperatieve onderzoek vindt ook hier plaats.

Medisch Centrum Jan van Goyen
Medisch Centrum Jan van Goyen is een behandelcentrum met diverse specialismen. U kunt rekenen op hoogwaardige zorg, zonder lange wachtlijsten. Zorgverzekeraars vergoeden het merendeel van de behandelingen. Dankzij de unieke ligging is het centrum een begrip in Amsterdam; duizenden patiënten vinden jaarlijks hun weg naar de fraaie gebouwen in Oud-Zuid.

OLVG
MC Jan van Goyen werkt intensief samen met OLVG voor diverse ondersteunende functies. Ook werken veel medisch specialisten van OLVG bij het medisch centrum.
Volgens de statuten van Medisch Centrum Jan van Goyen heeft OLVG het recht om de meerderheid van de leden van de raad van toezicht van MC Jan van Goyen te benoemen en te ontslaan. Daarmee heeft OLVG overwegende zeggenschap als het om MC Jan van Goyen gaat.

VUmc
Er is een strategische samenwerkingsrelatie met de afdeling plastische chirurgie van het VUmc. Diverse patiënten worden bij MC Jan van Goyen geopereerd, voor algemeen plastisch chirurgische aandoeningen en ook voor genderchirurgie.

Apotheek Lairesse en Jan van Goyen
MC en EC Jan van Goyen werken samen met apotheek Lairesse. Patiënten kunnen bij deze apotheek terecht voor het afhalen van medicijnen waar ze een recept voor hebben gekregen - ook als u bij een andere apotheek bent ingeschreven. Bij Medisch centrum Jan van Goyen is ook een dependance van de Lairesse apotheek aanwezig.