Home | Over ons | Nieuws | Wintertijd = benentijd

Wintertijd = benentijd

De winter is bij uitstek de periode om je benen een goede onderhoudsbeurt te geven omdat er meestal meerdere behandelingen nodig zijn om tot het beoogde resultaat te komen waarbij het niet gewenst is met je benen de zon in te gaan. Dus wie deze winter besluit zijn benen onder handen te nemen, kan in het voorjaar weer met mooie gladde benen naar buiten. Gladde, gelijkmatig gekleurde en glanzende benen zijn het schoonheidsideaal.

Bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Esthetisch Centrum Jan van Goyen) ben je aan het juiste adres voor een onderhoudsbeurt voor jouw benen:

Spataderbehandelingen
Heb jij afgelopen zomer jouw benen bedekt gehouden? Omdat je last hebt van spataderen? Zonde, en niet nodig. Er zijn uitstekende veilige en eenvoudige behandelingen om van spataderen af te komen. Direct na de behandeling van ongeveer een kwartier, kunnen de dagelijkse activiteiten weer worden opgepakt. Dus start nu met de behandeling zodat jouw benen zomers weer gezien mogen worden!

Verschillende  huidtherapeutische behandelingen:

 • Een IPL ontharingsbehandeling met langdurig haar-vrij resultaat – IPL, ofwel Intense Pulsed Light, is een gecontroleerde lichtflits die ingrijpt in het melanine, zowel van de haar als in de huid, afhankelijk van de sterkte van het licht. Met scheren houd je altijd een donkere schaduw over en je moet het dagelijks herhalen. Waxen blijft een wekelijks terugkerende bezigheid. Flitsen (IPL) kan ervoor zorgen dat het haar maandenlang wegblijft.
 • Fractional Co2 laser bij littekens en pigmentvlekken
  Als de benen ontsierd worden door kleine littekens als gevolg van valpartijen, overmatig en verkeerd ontharen zoals epileren, of door pigmentvlekken (zonschade), wordt de Fractional Co2 laser ingezet.  Het laserlicht verdampt huidlaagjes heel gericht, waardoor specifieke problemen als verdikte littekens, of juist de randen van iets dieper gelegen littekens minder zichtbaar worden. Ook de roodheid van littekens vermindert aanzienlijk. En bij pigmentvlekken worden de pigmentcelletjes opgelost door de laserbundel.
 • Peeling voor gladde benen
  Ultragladde benen zijn een statement van glamour en voor veel vrouwen een must-have. Het is mogelijk om de huid van de benen een peeling te geven. Deze peeling is meestal op basis van glycolzuur, een redelijk mild maar wel zeer effectief zuur dat de huid gladder maakt en de teint van de huid opfrist. Ook bij lichte acne op de billen of bovenbenen kan deze peeling ingezet worden. Net zoals voor het opfrissen van de decolleté huid en de bovenkant van de rug.

Meer informatie

Voor informatie of een afspraak kunt u met ons contact opnemen via nummer 020-3055811 of per e-mail: ec@jvg.nl. Op dinsdag kunt u ook in de avond hiervoor bij ons terecht.

Opstarten spreekuren Esthetisch Centrum Amsterdam

De gezondheid van onze patiënten en medewerkers staat bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen voorop. Daarom volgen we het advies van RIVM over COVID-19 en passen we onze werkwijze hierop aan.

Wij verzoeken u om uw afspraak te verzetten indien u een van onderstaande vragen met ja beantwoordt:

  • Heeft u de afgelopen 48 uur koorts gehad zonder duidelijke oorzaak?
  • Heeft u de afgelopen 48 uur klachten zoals kortademigheid, hoesten, keelpijn, neusverkouden, diarree en/of algehele malaise gehad?
  • Heeft u een huisgenoot (partner, ouder, kind, vriend/vriendin) die op dit moment in thuisisolatie zit met bewezen corona of verdenking op corona?

Let op: als u een van bovenstaande klachten heeft kan de afspraak niet doorgaan. Wij verzoeken u vriendelijk om het pand niet te betreden. U dient zelf contact op te nemen voor het maken van een nieuwe afspraak.

Welke maatregelen zijn er genomen?

  • Waar mogelijk worden afspraken nog zoveel mogelijk telefonisch/digitaal gehouden.
  • Wanneer u koorts of klachten heeft zoals hoesten, kortademigheid of een verkoudheid, mag u het pand niet betreden.
  • We proberen afspraken zo te plannen dat de 1,5 m afstand geborgd kan worden. We vragen u hier zelf ook op te letten.
  • U komt in principe alleen, uw begeleider kan buiten de kliniek wachten. Indien u echt begeleiding binnen het pand nodig heeft, gaat de begeleider niet mee de spreekkamer in.
  • Om het aantal patiënten dat in onze panden aanwezig is te kunnen beheersen, vragen wij u om kort van tevoren te komen, maar wel op tijd. Indien u te laat komt kan de afspraak helaas niet doorgaan.
  • Er geldt een “geen hand schudden beleid” in de kliniek
  • U dient uw handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staan bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal.

Vragen?
Neem dan contact op met onze medewerkers via 020 3055 800.

For English click here.