Home | Over ons | Nieuws | Week van de huidtherapie

Week van de huidtherapie

Komende week, 3-10 oktober, is het de Week van de Huidtherapie. De week is bedoeld om meer bekendheid te creëren voor huidtherapie en het beroep van de huidtherapeut. Julia Ahmed, huidtherapeut bij het Esthetisch Centrum Jan van Goyen, is blij met de extra aandacht voor haar vak.

DE HUIDTHERAPEUT, EEN RELATIEF NIEUW BEROEP

Huidtherapie is een relatief jong beroep, Julia Ahmed (foto) is een van de weinige gediplomeerde huidtherapeuten in Nederland. Ze is gespecialiseerd in IPL en fractional laser behandelingen en ziet het als haar uitdaging om de huid te verbeteren, zonder daarbij ingrijpende middelen te gebruiken: “Veel mensen die ontevreden zijn met hun huid, vinden de stap naar de plastisch chirurg te groot. Een behandeling bij de huidtherapeut biedt dan uitkomst.”

IPL EN FRACTIONAL LASER BEHANDELINGEN

IPL en fractional laser behandelingen worden onder meer gedaan om een verouderde huid, acné, couperose, pigmentvlekken en littekens te behandelen. “IPL en fractional laser behandelingen zorgen ervoor dat de huid er een stuk jonger en frisser uit gaat zien, meestal zijn 3 tot 5 behandelingen al voldoende om het gewenste resultaat te bereiken.” In sommige gevallen werkt Ahmed, op verzoek van de patiënt, samen met een plastisch chirurg of dermatoloog van het Esthetisch Centrum Jan van Goyen om tot het optimale resultaat te komen.

DOELGROEP

Hoewel Ahmed de laatste tijd steeds meer mannen behandelt, zijn het voornamelijk vrouwen die ze ontvangt in het Esthetisch Centrum Jan van Goyen. En dat zijn echt niet alleen maar ouderen: “De leeftijd van mijn patiënten varieert enorm, de jongsten zijn in de twintig, de oudste is 84. Iedereen die ontevreden is met zijn of haar huid en daar iets aan wil doen, is welkom voor een intakegesprek.”

IN OKTOBER 25% KORTING OP BEHANDELINGEN BIJ DE HUIDTHERAPEUT

In het kader van de Week van de Huidtherapie biedt Esthetisch Centrum Jan Van Goyen de hele maand oktober 25% korting op behandelingen bij de huidtherapeut. Ahmed: “De winter is de ideale periode voor een behandeling, want  je moet na de IPL en fractional laser behandeling enige tijd de zon vermijden”

Wilt u meer informatie over huidtherapie of een afspraak maken voor een intakegesprek? Kijk dan op deze pagina of neem contact op door te bellen naar 020 – 3055811.

Opstarten spreekuren Esthetisch Centrum Amsterdam

De gezondheid van onze patiënten en medewerkers staat bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen voorop. Daarom volgen we het advies van RIVM over COVID-19 en passen we onze werkwijze hierop aan.

Wij verzoeken u om uw afspraak te verzetten indien u een van onderstaande vragen met ja beantwoordt:

  • Heeft u de afgelopen 48 uur koorts gehad zonder duidelijke oorzaak?
  • Heeft u de afgelopen 48 uur klachten zoals kortademigheid, hoesten, keelpijn, neusverkouden, diarree en/of algehele malaise gehad?
  • Heeft u een huisgenoot (partner, ouder, kind, vriend/vriendin) die op dit moment in thuisisolatie zit met bewezen corona of verdenking op corona?

Let op: als u een van bovenstaande klachten heeft kan de afspraak niet doorgaan. Wij verzoeken u vriendelijk om het pand niet te betreden. U dient zelf contact op te nemen voor het maken van een nieuwe afspraak.

Welke maatregelen zijn er genomen?

  • Waar mogelijk worden afspraken nog zoveel mogelijk telefonisch/digitaal gehouden.
  • Wanneer u koorts of klachten heeft zoals hoesten, kortademigheid of een verkoudheid, mag u het pand niet betreden.
  • We proberen afspraken zo te plannen dat de 1,5 m afstand geborgd kan worden. We vragen u hier zelf ook op te letten.
  • U komt in principe alleen, uw begeleider kan buiten de kliniek wachten. Indien u echt begeleiding binnen het pand nodig heeft, gaat de begeleider niet mee de spreekkamer in.
  • Om het aantal patiënten dat in onze panden aanwezig is te kunnen beheersen, vragen wij u om kort van tevoren te komen, maar wel op tijd. Indien u te laat komt kan de afspraak helaas niet doorgaan.
  • Er geldt een “geen hand schudden beleid” in de kliniek
  • U dient uw handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staan bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal.

Vragen?
Neem dan contact op met onze medewerkers via 020 3055 800.

For English click here.