Home | Over ons | Nieuws | Vacature: OK Assistent Chirurgie

Vacature: OK Assistent Chirurgie

Medisch Centrum Jan van Goyen heeft maar liefst 11 verschillende specialismen in huis. Op onze kleinschalige maar fraaie locaties in Amsterdam Oud-Zuid vinden jaarlijks duizenden patiënten hun weg naar onze poliklinieken. Als Medisch Centrum staan wij voor gastvrijheid en professionaliteit en werken wij met korte toegangstijden. Onze dienstverlening is gericht op vriendelijke en persoonlijke benadering van de patiënt in een professionele omgeving. Voor op ons OK-complex zijn wij op zoek naar:

 OK Assistent Chirurgie
24-36 uur per week

Wat ga je doen

Als OK Assistent bij Medisch Centrum Jan van Goyen werk je multidisciplinair samen met een professioneel team waar klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Op ons OK-complex worden op hoog tempo korte operaties uitgevoerd in de categorie laag en midden complex. De patiënten worden met name behandeld voor het specialisme: Orthopedie. Daarnaast worden er operaties uitgevoerd voor de Plastische Chirurgie, Oogheelkunde, KNO, Proctologie en Vaatchirurgie.

Jij gaat je bezig houden met het voorbereiden van operaties, het assisteren, instrumenteren en omlopen bij alle voorkomende operatieve ingrepen van de diverse specialismen. Ook het schoonmaken en opruimen na een operatie behoort tot de werkzaamheden.

In principe worden de operaties alleen overdag uitgevoerd, echter kan het voorkomen dat er complicatie optreedt en er spoedig actie ondernomen moet worden. Roulerend zal je daarom ‘achterwachtdienst’ hebben en dien je binnen een half uur op de OK te staan.

Wat bieden wij

Wij bieden een leerzame werkplek in een prettige werkomgeving waarin ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief. Afhankelijk van je ervaring en opleiding is het salaris conform de CAO Ziekenhuizen op basis van FWG 55. Het betreft een functie voor in de eerste instantie voor de duur van 1 jaar, bij gebleken geschiktheid is er uitzicht op een vaste aanstelling. 

 Wat wij vragen

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding tot Operatieassistent (NZF) met als differentiatie Chirurgie en je bent op de hoogte van de relevante ontwikkelingen op ons vakgebied;
  • Je hebt minimaal twee jaar ervaring in en soortgelijke functie;
  • Je hebt kennis van operaties en de diverse operatietechnieken zoals deze op het operatiecomplex worden uitgevoerd;
  • Je bent fysiek sterk in verband met het tillen en positioneren van patiënten en je weet van aanpakken;
  • Je bent proactief, initiatiefrijk, zelfstandig en je hebt een sterk analytisch vermogen ten behoeve van prioriteiten stellen;
  • Complexe apparatuur en specifieke OK-applicaties zijn je niet onbekend;
  • Je bent representatief, servicegericht en beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Ruime ervaring met bovengenoemde taken in een kleine flexibele organisatie.

Interesse?

Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Roeland Reijse, Manager OK. Solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief en CV aan Daniëlle Obdam, via hrm@jvg.nl.

Meer nieuws