Home | Over ons | Nieuws | Frisse uitstraling door ooglidcorrectie

Frisse uitstraling door ooglidcorrectie

ooglidcorrectie Jan van GoyenEén van de eerste punten in het gezicht waar je naar kijkt als je met iemand praat, zijn de ogen. Ogen vertellen iets over de leeftijd, en over de lichamelijke conditie. Maar schijn bedriegt: soms ziet de oogopslag er vermoeider uit dan je je voelt.

Bij het Esthetisch Centrum Jan van Goyen is de ooglidcorrectie de meest uitgevoerde plastisch chirurgische ingreep. De ingreep duurt twintig minuten en je bent al na vijf tot zeven dagen weer redelijk goed toonbaar.

Ouder geschat door vermoeide blik
De vermoeide blik door verslapte oogleden of wallen is een van de meest aangegeven redenen om een ooglidcorrectie te laten uitvoeren. De vermoeide blik heeft een psychologische impact, omdat je er ouder uitziet dan je bent en dan je je voelt.

Hoofdpijnklachten
Daarnaast is er een fysiek component waardoor klachten ontstaan. Verslapte oogleden hangen namelijk vaak over. Hierdoor vangt het oog niet alleen minder licht, maar wordt ook het blikveld verkleind. Je trekt automatisch de oog- en voorhoofdsspieren op. Er kunnen klachten ontstaan als hoofdpijn of spierklachten in je nek.

Over wallen
Walvorming van de onderoogleden wordt vaak ten onrechte in verband gebracht met een ongezonde en uitbundige levensstijl. Wallen onder de ogen zijn namelijk erfelijk. Door veroudering verslapt de huid en ontstaat er een wal. Deze bestaat hoofdzakelijk uit uitgezakt vetweefsel en een klein deel uit vocht. Met behulp van een onderooglidcorrectie wordt de verslapte huid weer aangespannen, net als de oogkringspier, en worden de lege holtes iets opgevuld met lichaamseigen vet (lipofilling).

De ingreep

Meer informatie
Voor informatie, een afspraak of een vrijblijvend consult kunt u contact opnemen met de afdeling plastische chirurgie via nummer 020-3055847of via ec@jvg.nl

Opstarten spreekuren Esthetisch Centrum Amsterdam

De gezondheid van onze patiënten en medewerkers staat bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen voorop. Daarom volgen we het advies van RIVM over COVID-19 en passen we onze werkwijze hierop aan.

Wij verzoeken u om uw afspraak te verzetten indien u een van onderstaande vragen met ja beantwoordt:

  • Heeft u de afgelopen 48 uur koorts gehad zonder duidelijke oorzaak?
  • Heeft u de afgelopen 48 uur klachten zoals kortademigheid, hoesten, keelpijn, neusverkouden, diarree en/of algehele malaise gehad?
  • Heeft u een huisgenoot (partner, ouder, kind, vriend/vriendin) die op dit moment in thuisisolatie zit met bewezen corona of verdenking op corona?

Let op: als u een van bovenstaande klachten heeft kan de afspraak niet doorgaan. Wij verzoeken u vriendelijk om het pand niet te betreden. U dient zelf contact op te nemen voor het maken van een nieuwe afspraak.

Welke maatregelen zijn er genomen?

  • Waar mogelijk worden afspraken nog zoveel mogelijk telefonisch/digitaal gehouden.
  • Wanneer u koorts of klachten heeft zoals hoesten, kortademigheid of een verkoudheid, mag u het pand niet betreden.
  • We proberen afspraken zo te plannen dat de 1,5 m afstand geborgd kan worden. We vragen u hier zelf ook op te letten.
  • U komt in principe alleen, uw begeleider kan buiten de kliniek wachten. Indien u echt begeleiding binnen het pand nodig heeft, gaat de begeleider niet mee de spreekkamer in.
  • Om het aantal patiënten dat in onze panden aanwezig is te kunnen beheersen, vragen wij u om kort van tevoren te komen, maar wel op tijd. Indien u te laat komt kan de afspraak helaas niet doorgaan.
  • Er geldt een “geen hand schudden beleid” in de kliniek
  • U dient uw handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staan bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal.

Vragen?
Neem dan contact op met onze medewerkers via 020 3055 800.

For English click here.