Home | Over ons | Nieuws | Beauty avond Esthetisch Centrum Jan van Goyen

Beauty avond Esthetisch Centrum Jan van Goyen

lipbehandeling Estetisch Centrum Jan van goyenSpeel je al langer met de gedachte om ‘iets te laten doen’? Wil je eerst meer informatie voor je beslist? Kom dan langs en neem een kijkje achter de schermen bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen. Er zijn korte demonstraties en je kunt je aanmelden voor een gratis mini-consult bij een van onze specialisten of consulenten. Tijdens korte gesprekken geven zij je graag persoonlijk advies over de mogelijke behandelingen en beantwoorden ze je vragen over plastische chirurgie, injectables en huidverbetering. Natuurlijk staat er een hapje en drankje klaar.

Algemene informatie:

Datum:                 Donderdag 26 november 2015

Locatie:                Concertgebouwplein 11, 1071 LL Amsterdam

Tijd:                      17:00 uur tot 20:00 uur

Kosten:                 Gratis

Beauty avond Jan van Goyen

AANMELDEN VOOR EEN MINI-CONSULT:

Aanmelden is niet verplicht; je mag gewoon binnen komen lopen op deze avond. Alleen, als je verzekerd wilt zijn van een afspraak voor een mini-consult raden we je aan om je van te voren aan te melden. Op de Beauty Avond worden geen behandelingen uitgevoerd, maar je kunt wel meteen een afspraak maken.

Mini-consult consulent:
De consulenten van Esthetisch Centrum Jan van Goyen begeleiden tijdens het hele proces onze cliënten. Zij werken nauw samen met de plastisch chirurgen. Heb je algemene vragen, of het nu kosten betreft, hoelang het herstel is of hoe dat nou precies gaat zo’n operatie? Stel je vraag dan aan een van onze consulenten. Zij weten veelal het antwoord.

Mini-consult arts:
Altijd al vragen gehad over een bepaalde behandeling? Wil je iets anders? Welk resultaat wil je behalen? Voor dergelijke specifieke vragen kun je terecht bij een van onze artsen. Zij adviseren je geheel vrijblijvend tijdens een 10 minuten durend consult.

Mini-consult spatader specialist:
Simpel, snel en veilig van je spataderen af? Onze specialist kan je alles vertellen over de efficiënte en snelle behandeling bij het Esthetisch Centrum Jan van Goyen.

Voor welk mini-consult wil jij je aanmelden?