Home | Over ons | Nieuws | Beauty avond Esthetisch Centrum Jan van Goyen

Beauty avond Esthetisch Centrum Jan van Goyen

lipbehandeling Estetisch Centrum Jan van goyenSpeel je al langer met de gedachte om ‘iets te laten doen’? Wil je eerst meer informatie voor je beslist? Kom dan langs en neem een kijkje achter de schermen bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen. Er zijn korte demonstraties en je kunt je aanmelden voor een gratis mini-consult bij een van onze specialisten of consulenten. Tijdens korte gesprekken geven zij je graag persoonlijk advies over de mogelijke behandelingen en beantwoorden ze je vragen over plastische chirurgie, injectables en huidverbetering. Natuurlijk staat er een hapje en drankje klaar.

Algemene informatie:

Datum:                 Donderdag 26 november 2015

Locatie:                Concertgebouwplein 11, 1071 LL Amsterdam

Tijd:                      17:00 uur tot 20:00 uur

Kosten:                 Gratis

Beauty avond Jan van Goyen

AANMELDEN VOOR EEN MINI-CONSULT:

Aanmelden is niet verplicht; je mag gewoon binnen komen lopen op deze avond. Alleen, als je verzekerd wilt zijn van een afspraak voor een mini-consult raden we je aan om je van te voren aan te melden. Op de Beauty Avond worden geen behandelingen uitgevoerd, maar je kunt wel meteen een afspraak maken.

Mini-consult consulent:
De consulenten van Esthetisch Centrum Jan van Goyen begeleiden tijdens het hele proces onze cliënten. Zij werken nauw samen met de plastisch chirurgen. Heb je algemene vragen, of het nu kosten betreft, hoelang het herstel is of hoe dat nou precies gaat zo’n operatie? Stel je vraag dan aan een van onze consulenten. Zij weten veelal het antwoord.

Mini-consult arts:
Altijd al vragen gehad over een bepaalde behandeling? Wil je iets anders? Welk resultaat wil je behalen? Voor dergelijke specifieke vragen kun je terecht bij een van onze artsen. Zij adviseren je geheel vrijblijvend tijdens een 10 minuten durend consult.

Mini-consult spatader specialist:
Simpel, snel en veilig van je spataderen af? Onze specialist kan je alles vertellen over de efficiënte en snelle behandeling bij het Esthetisch Centrum Jan van Goyen.

Voor welk mini-consult wil jij je aanmelden?

Coronamaatregelen Esthetisch Centrum Amsterdam

Update 14-12
Wij krijgen veel telefoontjes van patiënten omtrent hun afspraak bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen. Vooralsnog geldt dat alle afspraken doorgaan en wij onze zorg kunnen continueren. Uiteraard volgen wij hierin alle maatregelen en staat de veiligheid van onze patiënten en medewerkers voorop. Wij hebben daarom ter plaatse diverse maatregelen genomen om de zorg zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen. Wij willen u vragen om onderstaande maatregelen in acht te nemen.

Wij verzoeken u om uw afspraak te verzetten indien u een van onderstaande vragen met ja beantwoordt:

 1. Heeft u de afgelopen 48 uur koorts gehad zonder duidelijke oorzaak?
 2. Heeft u de afgelopen 48 uur klachten zoals kortademigheid, hoesten, keelpijn, neusverkouden, diarree en/of algehele malaise gehad?
 3. Heeft u een huisgenoot (partner, ouder, kind, vriend/vriendin) die op dit moment in thuisisolatie zit met bewezen corona of verdenking op corona?

Let op: als u een van bovenstaande klachten heeft kan de afspraak niet doorgaan. Wij verzoeken u vriendelijk om het pand niet te betreden. U dient zelf contact op te nemen voor het maken van een nieuwe afspraak.

Welke maatregelen zijn er genomen?

 1. Waar mogelijk worden afspraken nog zoveel mogelijk telefonisch/digitaal gehouden.
 2. Wanneer u koorts of klachten heeft zoals hoesten, kortademigheid of een verkoudheid, mag u het pand niet betreden.
 3. We proberen afspraken zo te plannen dat de 1,5 m afstand geborgd kan worden. We vragen u hier zelf ook op te letten.
 4. Het uitgangspunt is dat mensen alleen naar hun afspraak komen. Uw begeleider kan buiten de kliniek wachten. Indien u echt begeleiding binnen het pand nodig heeft, bent u verplicht om dit vooraf aan uw afspraak te melden.
 5. Om het aantal patiënten dat in onze panden aanwezig is te kunnen beheersen, vragen wij u om kort van tevoren te komen, maar wel op tijd. Indien u te laat komt kan de afspraak helaas niet doorgaan.
 6. Het dragen van een neus- en mondkapje is verplicht voor alle bezoekers in onze panden. Mensen die dit niet doen, worden hierop aangesproken door onze medewerkers en krijgen alsnog een mondkapje aangeboden. Indien ze dit weigeren mogen medewerkers toegang tot het gebouw ontzeggen.
 7. Er geldt een “geen hand schudden beleid” in de kliniek
 8. U dient uw handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staan bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal.

Vragen?
Neem dan contact op met onze medewerkers via 020 3055 800.

For English click here.