Home | Over ons | Ervaringen | Jeffry onderging een bovenooglidcorrectie

Jeffry onderging een bovenooglidcorrectie

ooglidcorrectie

Jeffry vond zijn bovenoogleden een typisch familiekwaaltje – en hij wist dat je na een ooglidcorrectie veel minder klachten zou ervaren. Daarom ging hij voor een ooglidcorrectie bij drs. Paula Roossink. 

Je hebt een ooglidcorrectie ondergaan bij plastisch chirurg Paula Roossink, hoe heb je dit ervaren?
“De ingreep zelf ervaarde ik als erg relaxed, de assistent en de plastisch chirurg praten je door het hele proces heen. Het aftekenen ging met veel precisie, dat kostte gevoelsmatig meer tijd dan de ingreep zelf.”

Zijn er veel mensen in jouw omgeving die een ooglidcorrectie hebben ondergaan?
“In mijn familie komt een ooglidcorrectie heel veel voor, mijn moeder heeft het zelfs twee keer laten doen. Een echt familie kwaaltje dus.”

Had je twijfels voor de operatie
“Vooraf aan de ingreep had ik absoluut geen twijfels, ik wist eigenlijk al dat ik er veel baat bij zou hebben en achteraf klopte dit ook. Naast dat het er allemaal een stuk frisser en jonger uitziet voelt het ook veel “lichter”. Ik ervaar geen druk meer op de oogleden, heel fijn!”

Hoe bereid jij je voor op een ooglidcorrectie
“Veel voorbereiding is er voor een ooglidcorrectie niet nodig. Mocht je roken dan moet je een week van te voren stoppen en hetzelfde geldt voor het nuttigen van alcohol. Voor mij was het belangrijk om er vooral veel zin in te hebben! Ik geloof dat als je positief gestemd de ingreep ingaat, dit invloed heeft op het genezingsproces.

Ging het herstel goed?
“Na een ooglidcorrectie is mijn advies om vooral veel rust te nemen en jezelf een beetje in de watten (te laten) leggen. Hoe meer rust je neemt hoe eerder de zwelling afneemt en hoe sneller je herstelt.”

Hoe vind je het eindresultaat?
“Ik ben ontzettend blij met het resultaat en nu na ruim 6 maanden is het litteken nauwelijks zichtbaar!”

Meer nieuws

Opstarten spreekuren Esthetisch Centrum Amsterdam

De gezondheid van onze patiënten en medewerkers staat bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen voorop. Daarom volgen we het advies van RIVM over COVID-19 en passen we onze werkwijze hierop aan.

Wij verzoeken u om uw afspraak te verzetten indien u een van onderstaande vragen met ja beantwoordt:

  • Heeft u de afgelopen 48 uur koorts gehad zonder duidelijke oorzaak?
  • Heeft u de afgelopen 48 uur klachten zoals kortademigheid, hoesten, keelpijn, neusverkouden, diarree en/of algehele malaise gehad?
  • Heeft u een huisgenoot (partner, ouder, kind, vriend/vriendin) die op dit moment in thuisisolatie zit met bewezen corona of verdenking op corona?

Let op: als u een van bovenstaande klachten heeft kan de afspraak niet doorgaan. Wij verzoeken u vriendelijk om het pand niet te betreden. U dient zelf contact op te nemen voor het maken van een nieuwe afspraak.

Welke maatregelen zijn er genomen?

  • Waar mogelijk worden afspraken nog zoveel mogelijk telefonisch/digitaal gehouden.
  • Wanneer u koorts of klachten heeft zoals hoesten, kortademigheid of een verkoudheid, mag u het pand niet betreden.
  • We proberen afspraken zo te plannen dat de 1,5 m afstand geborgd kan worden. We vragen u hier zelf ook op te letten.
  • U komt in principe alleen, uw begeleider kan buiten de kliniek wachten. Indien u echt begeleiding binnen het pand nodig heeft, gaat de begeleider niet mee de spreekkamer in.
  • Om het aantal patiënten dat in onze panden aanwezig is te kunnen beheersen, vragen wij u om kort van tevoren te komen, maar wel op tijd. Indien u te laat komt kan de afspraak helaas niet doorgaan.
  • Er geldt een “geen hand schudden beleid” in de kliniek
  • U dient uw handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staan bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal.

Vragen?
Neem dan contact op met onze medewerkers via 020 3055 800.

For English click here.