Bel: 020 – 3055 847

Menu

Over ons

Of bel ons voor een afspraak 020 305 5847

Jacqueline Brugge 02 Esthetisch Centrum Jan van Goyen

Over Ons

Over Esthetisch Centrum Jan van Goyen

Wij bieden een totaalaanpak op esthetisch gebied: plastische chirurgie, spataderbehandelingen, injectables en huidtherapie. Alles onder een dak. Voor een eerlijke en op maat gemaakte behandeling. In ons centrum werken zeer ervaren artsen die u, samen met de consulenten, begeleiden vanaf het eerste gesprek tot aan de laatste na-controle. Wij behandelen alleen patiënten vanaf 18 jaar en niet ouder dan 80 jaar.

Topspecialisten en artsen

De plastisch chirurgen die bij ons werken zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie. De cosmetisch artsen zijn lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. De artsen en specialisten behandelen u zoals ze zelf ook behandeld willen worden; met aandacht en uiterst professioneel. 

Stage assistenten in opleiding tot plastisch chirurg 

Onze plastisch chirurgen verzorgen tevens de stage voor assistenten in opleiding tot plastisch chirurg voor het Academisch Medisch Centrum Amsterdam. De assistenten kunnen aanwezig zijn bij de poliafspraken en operaties.

Geen wachtlijsten

Het centrum in hartje Amsterdam heeft een overzichtelijke en vriendelijke ambiance waar uitsluitend planbare behandelingen worden verricht. We hebben geen of zeer korte wachtlijsten, dus u kunt snel terecht!

Zoek & Vind

esthetisch centrum jan van goyen amsterdam