020 305 58 00

Nieuws

Storing verholpen

Vanwege een stroomstoring bij Ziggo was Esthetisch Centrum Jan van Goyen telefonisch en per mail sinds dinsdag niet te bereiken. Dit probleem is inmiddels verholpen. Excuses voor het ongemak.

ALLE ZORG VOOR MENSEN MET HUIDKANKER ONDER ÉÉN DAK

Onlangs verscheen Medisch en Esthetisch Centrum Jan van Goyen met een artikel in een bijlage van Trouw. In deze bijlage over Oncologie delen dermatoloog dr. Bas Wind, plastisch chirurg Paula Roossink, cosmetisch arts drs. Aleid Koppius en huidtherapeute Renske Ypma (Derma2Care) hun visie op dit gespecialiseerde behandeltraject.

Plastisch chirurg Frank Niessen over 'designertepels'

Maandag 3 juli jl. was onze plastisch chirurg Frank Niessen in de eerste aflevering van RTL Boulevard Late Editie te zien. In deze uitzending stonden 'designertepels' centraal. Frank Niessen vertelt over tepelcorrecties en de huidige trend die is ontstaan in Amerika.

Neuscorrecties van Professor Nolst: natuurlijk resultaat

Van oorsprong is hij KNO-arts, maar al snel specialiseerde hij zich in de aangezichtschirurgie en in het bijzonder de neuschirurgie. Ondanks dat professor Gijs Nolst Trenité al meer dan 35 jaar in het vak zit, voert hij het nog altijd vol passie uit. Hij reist de hele wereld af voor (demonstratie)operaties, deed verschillende wetenschappelijke onderzoeken, schreef internationale studieboeken en is betrokken bij verschillende wetenschappelijke verenigingen.

Spataderen tijdens de zwangerschap

Regelmatig ontvangen de artsen van Esthetisch Centrum Jan van Goyen zwangere vrouwen die last hebben van spataderen. De vrouwen worden in het centrum in Amsterdam Oud-Zuid geholpen door dermatoloog drs. Annigje Jensema, fleboloog drs. Kajal Surajbali en chirurg dr. Clarissa van Vlijmen.

Nieuwe samenwerking Derma2Care

Sinds 1 april 2017 werkt Esthetisch Centrum Jan van Goyen samen met Derma2Care. Deze praktijk voor huidtherapie en laserbehandelingen is in 2003 opgericht en bestaat uit een professioneel team dat vele deskundige huidtherapeutische behandelingen en laserbehandelingen afstemt op ieders behoeften.

Plastisch chirurg Paula Roossink over ooglidcorrecties

Paula Roossink is sinds 1 juni 2016 werkzaam als plastisch chirurg bij het Jan van Goyen. Eén van de ingrepen die zij doet is de bovenooglidcorrectie, een ingreep waar steeds meer vraag naar is. “Sinds 1 januari 2017 zit deze behandeling weer in het basispakket van de zorgverzekering, maar dit betekent niet direct dat iedereen hier voor in aanmerking komt.” vertelt Paula.

Proctologie naar Concertgebouwplein

Per 17 januari worden de spreekuren van de polikliniek Proctologie op het Concertgebouwplein 11 gehouden. Tot die tijd kunt u nog terecht bij Emmastraat 42.

Proctologie houdt zich binnen de geneeskunde bezig met klachten en aandoeningen rondom de anus.

Schaamlipcorrectie: plastisch chirurg Marlon Buncamper vertelt

Marlon Buncamper is sinds 2010 plastisch chirurg bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen. Ingrepen waarbij de cliënt het resultaat snel ziet vindt hij leuk om te doen. In dit blog besteden we aandacht aan correcties aan de labia, ook wel schaamlippen.

Gijs van Selms over zijn terugkeer bij Jan van Goyen

Plastisch chirurg Gijs van Selms is na een paar jaar van afwezigheid weer terug bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen. Hij vertelt wat er zo bijzonder is aan werken in deze kleinschalige kliniek en over Crisalix: het nieuwe hulpmiddel voor plastisch chirurgen én patiënten om het gewenste resultaat van hun borstvergroting goed te bepalen.

Getoond 1–10 van 30123