020 305 5811

Nieuws

Beauty, Bubbles & Bites event

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van plastisch chirurgische ingrepen en cosmetische en huidtherapeutische behandelingen?

Kom dan op donderdag 30 november 2017 naar het Beauty, Bubbles & Bites event van Esthetisch Centrum Jan van Goyen en Derma2Care aan het Concertgebouwplein 11 in Amsterdam.

Esthetisch Centrum Jan van Goyen ontvangt spataderkeurmerk 2017

Samen met het OLVG heeft Esthetisch Centrum Jan van Goyen het Spataderkeurmerk 2017 behaald. De Hart&Vaatgroep heeft dit keurmerk aan 158 behandellocaties toegekend. Het Spataderkeurmerk helpt patiënten een keuze te maken voor een ziekenhuis of zelfstandig behandelcentrum waar goede spataderzorg wordt aangeboden. 

Frank Niessen: "We hebben borsten in alle soorten en maten, dus ook tepels"

Frank Niessen, plastisch chirurg bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen, werd onlangs door Grazia geïnterviewd over 'designertepels', een van de nieuwe trends in Amerika. Of deze trend ook opgaat voor Esthetisch Centrum Jan van Goyen lees je in onderstaand artikel.

Alle zorg voor mensen met huidkanker onder één dak

Onlangs verscheen Medisch en Esthetisch Centrum Jan van Goyen met een artikel in een bijlage van Trouw. In deze bijlage over Oncologie delen dermatoloog dr. Bas Wind, plastisch chirurg Paula Roossink, cosmetisch arts drs. Aleid Koppius en huidtherapeute Renske Ypma (Derma2Care) hun visie op dit gespecialiseerde behandeltraject.

Neuscorrecties van Professor Nolst: natuurlijk resultaat

Van oorsprong is hij KNO-arts, maar al snel specialiseerde hij zich in de aangezichtschirurgie en in het bijzonder de neuschirurgie. Ondanks dat professor Gijs Nolst Trenité al meer dan 35 jaar in het vak zit, voert hij het nog altijd vol passie uit. Hij reist de hele wereld af voor (demonstratie)operaties, deed verschillende wetenschappelijke onderzoeken, schreef internationale studieboeken en is betrokken bij verschillende wetenschappelijke verenigingen.

Plastisch chirurg Frank Niessen over 'designertepels'

Maandag 3 juli jl. was onze plastisch chirurg Frank Niessen in de eerste aflevering van RTL Boulevard Late Editie te zien. In deze uitzending stonden 'designertepels' centraal. Frank Niessen vertelt over tepelcorrecties en de huidige trend die is ontstaan in Amerika.

Spataderen tijdens de zwangerschap

Regelmatig ontvangen de artsen van Esthetisch Centrum Jan van Goyen zwangere vrouwen die last hebben van spataderen. De vrouwen worden in het centrum in Amsterdam Oud-Zuid geholpen door dermatoloog drs. Annigje Jensema, fleboloog drs. Kajal Surajbali en chirurg dr. Clarissa van Vlijmen.

Nieuwe samenwerking Derma2Care

Sinds 1 april 2017 werkt Esthetisch Centrum Jan van Goyen samen met Derma2Care. Deze praktijk voor huidtherapie en laserbehandelingen is in 2003 opgericht en bestaat uit een professioneel team dat vele deskundige huidtherapeutische behandelingen en laserbehandelingen afstemt op ieders behoeften.

Plastisch chirurg Paula Roossink over ooglidcorrecties

Paula Roossink is sinds 1 juni 2016 werkzaam als plastisch chirurg bij het Jan van Goyen. Eén van de ingrepen die zij doet is de bovenooglidcorrectie, een ingreep waar steeds meer vraag naar is. “Sinds 1 januari 2017 zit deze behandeling weer in het basispakket van de zorgverzekering, maar dit betekent niet direct dat iedereen hier voor in aanmerking komt.” vertelt Paula.

Proctologie naar Concertgebouwplein

Per 17 januari worden de spreekuren van de polikliniek Proctologie op het Concertgebouwplein 11 gehouden. Tot die tijd kunt u nog terecht bij Emmastraat 42.

Proctologie houdt zich binnen de geneeskunde bezig met klachten en aandoeningen rondom de anus.

Getoond 1–10 van 321234