020 3055 800

Nieuws

Jan van Goyen donderdag 1 februari aanwezig op de Nationale Gezondheidsbeurs

Donderdag 1 februari is Medisch en Esthetisch Centrum Jan van Goyen aanwezig op het Vrouwenzorgplein tijdens de Nationale Gezondheidsbeurs in de jaarbeurs Utrecht. Ook andere zorgverleners én ervaringsdeskundigen stellen hier, in grote getalen, hun kennis over vrouwenzorg beschikbaar aan het grote publiek.

Dermatoloog Bas Wind: "Een naam zegt niets over de doeltreffendheid van het product"

Bas Wind, dermatoloog bij Medisch Centrum Jan van Goyen, werd onlangs geïnterviewd door Glamour over cosmeceuticals. Dit zijn producten die van oorsprong uit de medische hoek komen.

Consulent Belinda Roerig-Haenen aan het woord

Mensen die een afspraak hebben bij een plastisch chirurg of injectables arts, komen na het gesprek met de chirurg bij de consulent. Een van deze consulenten is de 33-jarige Belinda Roerig-Haenen. Met negen jaar ervaring binnen Esthetisch Centrum Jan van Goyen kan zij alles over deze kliniek vertellen.

Beauty, Bubbles & Bites event

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van plastisch chirurgische ingrepen en cosmetische en huidtherapeutische behandelingen?

Kom dan op donderdag 30 november 2017 naar het Beauty, Bubbles & Bites event van Esthetisch Centrum Jan van Goyen en Derma2Care aan het Concertgebouwplein 11 in Amsterdam.

Esthetisch Centrum Jan van Goyen ontvangt spataderkeurmerk 2017

Samen met het OLVG heeft Esthetisch Centrum Jan van Goyen het Spataderkeurmerk 2017 behaald. De Hart&Vaatgroep heeft dit keurmerk aan 158 behandellocaties toegekend. Het Spataderkeurmerk helpt patiënten een keuze te maken voor een ziekenhuis of zelfstandig behandelcentrum waar goede spataderzorg wordt aangeboden. 

Frank Niessen: "We hebben borsten in alle soorten en maten, dus ook tepels"

Frank Niessen, plastisch chirurg bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen, werd onlangs door Grazia geïnterviewd over 'designertepels', een van de nieuwe trends in Amerika. Of deze trend ook opgaat voor Esthetisch Centrum Jan van Goyen lees je in onderstaand artikel.

Alle zorg voor mensen met huidkanker onder één dak

Onlangs verscheen Medisch en Esthetisch Centrum Jan van Goyen met een artikel in een bijlage van Trouw. In deze bijlage over Oncologie delen dermatoloog dr. Bas Wind, plastisch chirurg Paula Roossink, cosmetisch arts drs. Aleid Koppius en huidtherapeute Renske Ypma (Derma2Care) hun visie op dit gespecialiseerde behandeltraject.

Neuscorrecties van Professor Nolst: natuurlijk resultaat

Van oorsprong is hij KNO-arts, maar al snel specialiseerde hij zich in de aangezichtschirurgie en in het bijzonder de neuschirurgie. Ondanks dat professor Gijs Nolst Trenité al meer dan 35 jaar in het vak zit, voert hij het nog altijd vol passie uit. Hij reist de hele wereld af voor (demonstratie)operaties, deed verschillende wetenschappelijke onderzoeken, schreef internationale studieboeken en is betrokken bij verschillende wetenschappelijke verenigingen.

Plastisch chirurg Frank Niessen over 'designertepels'

Maandag 3 juli jl. was onze plastisch chirurg Frank Niessen in de eerste aflevering van RTL Boulevard Late Editie te zien. In deze uitzending stonden 'designertepels' centraal. Frank Niessen vertelt over tepelcorrecties en de huidige trend die is ontstaan in Amerika.

Spataderen tijdens de zwangerschap

Regelmatig ontvangen de artsen van Esthetisch Centrum Jan van Goyen zwangere vrouwen die last hebben van spataderen. De vrouwen worden in het centrum in Amsterdam Oud-Zuid geholpen door dermatoloog drs. Annigje Jensema, fleboloog drs. Kajal Surajbali en chirurg dr. Clarissa van Vlijmen.
Getoond 1–10 van 351234