Nieuws:

Ontmoet onze nieuwe cosmetisch arts: Eda

Of bel ons voor een afspraak 020 305 5847

Vanaf september is cosmetisch arts drs. Eda van den Boogaard – Okatan werkzaam bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen. Eda is om de week op vrijdagen aanwezig voor injectable behandelingen. Een aantal van onze plastisch chirurgen voert deze behandelingen ook uit, maar met de komst van Eda hebben we nu meer flexibiliteit in het plannen van deze behandelingen. De kans dat je nu een behandeling kunt boeken op een datum en tijdstip dat jou het beste uitkomt, is dus groot!

Over drs. Eda van den Boogaard – Okatan

Drs. Eda van den Boogaard – Okatan is cosmetisch arts en daarnaast ook spoedeisende hulp arts. Ze heeft ruim 20 jaar ervaring als spoedarts in academische centra als Erasmus MC, het Amsterdam UMC en LUMC. Naast het opvangen van patiënten, heeft Eda ook artsen mogen opleiden en verscheidende managementtaken gehad.

Als landelijk instructeur voor pijnstilling en sedatie vindt Eda het belangrijk dat een patiënt zo min mogelijk pijn ervaart tijdens een ingreep. Haar brede kennis en holistische benadering van de patiënt vormt samen een mooie basis voor haar werk als cosmetisch arts. Als kliniek zijn wij dan ook trots om een arts als Eda in ons team te mogen verwelkomen.

Eda over haar vak als cosmetisch arts

Eda is dus naast cosmetisch arts, ook arts op de spoedeisende hulp. Twee uiteenlopende vakgebieden binnen de medische branche, maar met een sterke overeenkomst: de patiënt wordt in beide gevallen verder geholpen door de arts.

Eda vertelt over haar vak als cosmetisch arts: ‘’Het mooiste van dit vak vind ik dat er met relatief kleine en veilige ingrepen iemand weer een goed gevoel gegeven kan worden. Elke behandeling begint met een eerlijk gesprek waarin we samen erachter proberen te komen wat op een natuurlijke manier het verschil kan maken. Deze persoonlijke benadering en het terugzien van mijn patiënten geven veel voldoening. De mooiste patiënt is voor mij een tevreden patiënt.’’

Maak nu een afspraak

Ben je op zoek naar een kliniek waar je gegarandeerd persoonlijke zorg op het hoogste niveau ontvangt? Dan ben je bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen aan het juiste adres. Cosmetisch arts Eda van den Boogaard – Okatan helpt je graag om een uitstraling te creëren waar jij van gaat stralen.

Boek nu online een afspraak voor een behandeling bij Eda. Liever telefonisch een afspraak maken? Ook dat is uiteraard mogelijk via 020 – 3055 874. We helpen je graag verder!

Waarom kiezen voor Esthetisch Centrum Jan van Goyen?

  • Je kunt vrijwel altijd snel terecht voor een cosmetische behandeling
  • Onze cosmetisch arts streeft naar persoonlijke zorg op het hoogste niveau
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.0 op Kliniekervaringen.nl
  • Onze plastisch chirurgen zijn aangesloten bij NVPC en NVEPC
  • Zowel mannelijke als vrouwelijke BIG geregistreerde chirurgen

Meer nieuws

Diamanten kwaliteitsstatus voor de zorg van Jan van Goyen

De zorg van Medisch en Esthetisch Centrum Jan van Goyen heeft het kwaliteitscertificaat DIAMANT van Qualicor Europe behaald. Dat betekent …

Lees meer
spataderen

Spataderen: vraag & antwoord

Meer dan 25% van de bevolking heeft last van spataderen. Spataderen zijn kronkelende bloedvaten die vaak door de huid heen …

Lees meer
Online afspraak inplannen

Nieuw: online afspraken inplannen

Wist je dat je bij Jan van Goyen nu ook heel eenvoudig online een afspraak in kunt plannen? Er is direct …

Lees meer

Zoek & Vind

esthetisch centrum jan van goyen amsterdam