Home | MiraDry | Veelgestelde vragen miraDry

Veelgestelde vragen miraDry

Permanent minder zweten, veel mensen vinden dit aantrekkelijk klinken maar hebben veel vragen over deze antizweet behandeling. Wij hebben de meest gestelde vragen verzameld en voor u beantwoord. Het kan zijn dat u na het lezen van de informatie nog vragen hebt. Neem dan contact met ons op.

Zijn er pijnklachten na de ingreep of is er een downtime?

De meeste patiënten beschrijven de procedure als pijnloos met weinig of geen downtime. De oksels worden lokaal verdoofd voorafgaand aan de behandeling waardoor u zo min mogelijk voelt. De meeste patiënten ervaren weinig tot geen downtime en hervatten hun normale activiteiten (werk enz.) meteen. Lichaamsbeweging wordt meestal binnen enkele dagen hervat. U kunt enkele dagen na de behandeling last hebben van zwelling, gevoelloosheid, blauwe plekken en gevoeligheid in het okselgebied.   

Welke resultaten kan ik verwachten?

U kunt onmiddellijke en blijvende resultaten verwachten. Zodra de miraDry-behandeling het zweet, de geur en de haarklieren verwijdert, zijn ze voorgoed verdwenen. Klinische studies tonen een gemiddelde vermindering van zweten met 82%. Zoals bij alle esthetische behandelingsresultaten kunnen de resultaten en beleving van patiënten variëren.  

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

U kunt resultaten zien in slechts één behandeling. Zoals bij elke esthetische behandeling zal uw arts het beste protocol bepalen voor de gewenste resultaten. 

Hoe lang duurt het?

Een afspraak voor het spreekuur duurt ongeveer een uur. 

Zijn er bijwerkingen?

Er zal wat gelokaliseerde pijn of zwelling optreden, die meestal binnen enkele weken verdwijnt. Sommige patiënten hebben een kortdurend veranderd gevoel in de huid van hun oksels of bovenarmen, dat geleidelijk verdwijnt. 

Heb ik geen zweetklieren nodig?

Hoewel uw lichaam zweetklieren nodig heeft om zichzelf te koelen, bevat uw lichaam 2-4 miljoen zweetklieren – slechts ongeveer 2% is te vinden in uw oksels. Het elimineren van deze 2% zweetklieren heeft geen invloed op het vermogen van uw lichaam om zichzelf te koelen. Met miraDry ervaart u de vele voordelen van het verminderen van zweet in de oksels, maar u zult blijven zweten in andere delen van uw lichaam.

Hoe werkt het?

miraDry maakt gebruik van thermische energie om warmte te creëren in het gebied waar zweet, geur en haarklieren aanwezig zijn: ze worden veilig geëlimineerd.

AFSPRAAK MAKEN


2 + 15 =

Esthetisch Centrum Jan van Goyen
Concertgebouwplein 11
1071 LL Amsterdam
T: 020 305 5847
E: ec@jvg.nl

behandeling-borstvergroting

  KEURMERK

  Opstarten spreekuren Esthetisch Centrum Amsterdam

  De gezondheid van onze patiënten en medewerkers staat bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen voorop. Daarom volgen we het advies van RIVM over COVID-19 en passen we onze werkwijze hierop aan.

  Wij verzoeken u om uw afspraak te verzetten indien u een van onderstaande vragen met ja beantwoordt:

   • Heeft u de afgelopen 48 uur koorts gehad zonder duidelijke oorzaak?
   • Heeft u de afgelopen 48 uur klachten zoals kortademigheid, hoesten, keelpijn, neusverkouden, diarree en/of algehele malaise gehad?
   • Heeft u een huisgenoot (partner, ouder, kind, vriend/vriendin) die op dit moment in thuisisolatie zit met bewezen corona of verdenking op corona?

  Let op: als u een van bovenstaande klachten heeft kan de afspraak niet doorgaan. Wij verzoeken u vriendelijk om het pand niet te betreden. U dient zelf contact op te nemen voor het maken van een nieuwe afspraak.

  Welke maatregelen zijn er genomen?

   • Waar mogelijk worden afspraken nog zoveel mogelijk telefonisch/digitaal gehouden.
   • Wanneer u koorts of klachten heeft zoals hoesten, kortademigheid of een verkoudheid, mag u het pand niet betreden.
   • We proberen afspraken zo te plannen dat de 1,5 m afstand geborgd kan worden. We vragen u hier zelf ook op te letten.
   • U komt in principe alleen, uw begeleider kan buiten de kliniek wachten. Indien u echt begeleiding binnen het pand nodig heeft, gaat de begeleider niet mee de spreekkamer in.
   • Om het aantal patiënten dat in onze panden aanwezig is te kunnen beheersen, vragen wij u om kort van tevoren te komen, maar wel op tijd. Indien u te laat komt kan de afspraak helaas niet doorgaan.
   • Er geldt een “geen hand schudden beleid” in de kliniek
   • U dient uw handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staan bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal.

  Vragen?
  Neem dan contact op met onze medewerkers via 020 3055 800.

  For English click here.