Home | MiraDry

MiraDry

Heb je last van overmatig transpirerende oksels? Of breng je vaak een anti-transpirant aan? 1 op de 10 mensen heeft last van overmatig transpireren. Douchen en het gebruiken van deodorant zijn niet voldoende om de dag fris door te komen. Dit kan beperkend werken in iemands sociale leven en ook kleding heeft er soms onder te lijden.

Onze dermatologen helpen mensen van overmatig transpireren af met de miraDry behandeling. Deze behandeling is snel, niet-invasief en wordt uitgevoerd in de behandelkamer van de arts. Het miraDry systeem geeft precies gedoseerde energie af aan de regio waar de okselzweetklieren zich bevinden, en elimineert de zweetklieren niet-invasief. Omdat de zweetklieren niet terugkomen of opnieuw aangroeien na de behandeling, zijn de resultaten blijvend. En de resultaten zijn snel; je kunt direct na de behandeling zweetvermindering verwachten, met minimale tot geen hersteltijd.

Ervaring miraDry behandeling

Marleen: “Geen angst voor zweetplekken in mijn kleding, minder kledingstukken in de was en geen okselhaar meer. Daar had ik wel 1,5 uur met mijn armen omhoog liggen voor over. Vanwege de verdoving was de behandeling niet pijnlijk. Een tweede behandeling zou ik op een gegeven moment kunnen overwegen, omdat ik af en toe nog een klein beetje zweet. Maar voorlopig ben ik met één behandeling al heel blij!”

Bekijk hier een behandeling met de miraDry

Artsen


 

Prijs miraDry behandeling

miraDry 
miraDry behandeling tegen overmatige transpiratie oksels€ 1.500,-
Vervolgbehandeling€ 1.000,-

Afspraak maken


U kunt van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 16.30 uur bellen voor een afspraak. T: 020 3055 845.

5 + 7 =

Dermatologie

    Poliklinieken