Home | MiraDry

MiraDry

Heb je last van overmatig transpirerende oksels? Of breng je vaak een anti-transpirant aan? 1 op de 10 mensen heeft last van overmatig transpireren. Douchen en het gebruiken van deodorant zijn niet voldoende om de dag fris door te komen. Dit kan beperkend zijn in iemands sociale leven en ook kleding heeft er soms onder te lijden.

Onze dermatologen in het Esthetisch Centrum Jan van Goyen Amsterdam helpen mensen van overmatig transpireren af doormiddel van de miraDry behandeling. Deze behandeling is snel, niet-invasief en wordt uitgevoerd in de behandelkamer van de arts. De miraDry techniek  maakt gebruik van elektromagnetische energie in de zone waar de okselzweetklieren zich bevinden. Deze precies gedoseerde energie elimineert de zweetklieren op een niet operatieve manier. Omdat de zweetklieren niet terugkomen of opnieuw aangroeien na de behandeling, zijn de resultaten blijvend. En de resultaten zijn snel merkbaar; je kunt direct na de behandeling zweetvermindering verwachten, met minimale tot geen hersteltijd.

Ervaring miraDry behandeling

Marleen: “Geen angst voor zweetplekken in mijn kleding, minder kledingstukken in de was en geen okselhaar meer. Daar had ik wel 1,5 uur met mijn armen omhoog liggen voor over. Vanwege de verdoving was de behandeling niet pijnlijk. Een tweede behandeling zou ik op een gegeven moment kunnen overwegen, omdat ik af en toe nog een klein beetje zweet. Maar voorlopig ben ik met één behandeling al heel blij!”

Bekijk hier een behandeling met de miraDry

Wat is miraDry?

Het miraDry-systeem is de enige door de Amerikaanse FDA goedgekeurde behandeling die okselzweet drastisch kan verminderen door de oorzaak van overmatig zweet aan te pakken – en niet de symptomen

Hoe werkt het

miraDry gebruikt thermische energie die focust op de zweetklieren in uw oksels en deze elimineert. Nadat de klieren zijn verwijderd, groeien ze niet terug.

De behandeling is meestal binnen een uur voltooid en u zou resultaten moeten zien na slechts één behandeling. Zoals bij elke medische procedure zal uw arts het beste protocol bepalen voor de gewenste resultaten.

De behandeling

Stap 1
Nadat uw oksels zijn verdoofd, plaatst de arts het handstuk direct op uw huid, in lijn met de tijdelijke tatoeage die op uw onderarm is aangebracht.

Stap 2

Vervolgens wordt het handstuk geactiveerd. U krijgt een lichte zuiging wanneer uw huid en klieren dichter bij het oppervlak worden gebracht voor maximale resultaten

antizweet behandeling

Stap 3
Ten slotte wordt thermische energie geleverd en de zweet- en geurklieren worden geëlimineerd. Al die tijd koelt het systeem af om uw huid te beschermen en uw comfort te maximaliseren.

miradry antizweet behandeling

Prijs miraDry behandeling

miraDry
miraDry behandeling tegen overmatige transpiratie oksels€ 1.500,-
Vervolgbehandeling€ 1.000,-

Artsen


Afspraak maken


U kunt van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 16.30 uur bellen voor een afspraak. T: 020 3055 845.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dermatologie

  Poliklinieken

   Coronamaatregelen Esthetisch Centrum Amsterdam

   Update 14-12
   Wij krijgen veel telefoontjes van patiënten omtrent hun afspraak bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen. Vooralsnog geldt dat alle afspraken doorgaan en wij onze zorg kunnen continueren. Uiteraard volgen wij hierin alle maatregelen en staat de veiligheid van onze patiënten en medewerkers voorop. Wij hebben daarom ter plaatse diverse maatregelen genomen om de zorg zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen. Wij willen u vragen om onderstaande maatregelen in acht te nemen.

   Wij verzoeken u om uw afspraak te verzetten indien u een van onderstaande vragen met ja beantwoordt:

   1. Heeft u de afgelopen 48 uur koorts gehad zonder duidelijke oorzaak?
   2. Heeft u de afgelopen 48 uur klachten zoals kortademigheid, hoesten, keelpijn, neusverkouden, diarree en/of algehele malaise gehad?
   3. Heeft u een huisgenoot (partner, ouder, kind, vriend/vriendin) die op dit moment in thuisisolatie zit met bewezen corona of verdenking op corona?

   Let op: als u een van bovenstaande klachten heeft kan de afspraak niet doorgaan. Wij verzoeken u vriendelijk om het pand niet te betreden. U dient zelf contact op te nemen voor het maken van een nieuwe afspraak.

   Welke maatregelen zijn er genomen?

   1. Waar mogelijk worden afspraken nog zoveel mogelijk telefonisch/digitaal gehouden.
   2. Wanneer u koorts of klachten heeft zoals hoesten, kortademigheid of een verkoudheid, mag u het pand niet betreden.
   3. We proberen afspraken zo te plannen dat de 1,5 m afstand geborgd kan worden. We vragen u hier zelf ook op te letten.
   4. Het uitgangspunt is dat mensen alleen naar hun afspraak komen. Uw begeleider kan buiten de kliniek wachten. Indien u echt begeleiding binnen het pand nodig heeft, bent u verplicht om dit vooraf aan uw afspraak te melden.
   5. Om het aantal patiënten dat in onze panden aanwezig is te kunnen beheersen, vragen wij u om kort van tevoren te komen, maar wel op tijd. Indien u te laat komt kan de afspraak helaas niet doorgaan.
   6. Het dragen van een neus- en mondkapje is verplicht voor alle bezoekers in onze panden. Mensen die dit niet doen, worden hierop aangesproken door onze medewerkers en krijgen alsnog een mondkapje aangeboden. Indien ze dit weigeren mogen medewerkers toegang tot het gebouw ontzeggen.
   7. Er geldt een “geen hand schudden beleid” in de kliniek
   8. U dient uw handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staan bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal.

   Vragen?
   Neem dan contact op met onze medewerkers via 020 3055 800.

   For English click here.