020 3055 800

JvG aanwezig op Nationale Gezondheidsbeurs

Donderdag 1 februari was Medisch en Esthetisch Centrum Jan van Goyen aanwezig op het Vrouwenzorgplein tijdens de Nationale Gezondheidsbeurs in de jaarbeurs Utrecht. Ook andere zorgverleners én ervaringsdeskundigen stelden hier, in grote getale, hun kennis over vrouwenzorg beschikbaar aan het grote publiek.

Ruim 40 zorgprofessionals uit het hele land kwamen van 1 t/m 4 februari naar de Nationale Gezondheidsbeurs om hun kennis te delen op het Vrouwenzorgplein; lezingen van topspecialisten en hoogleraren, ontmoetingen en spreekuren met specialisten en ervaringsdeskundigen over onder andere het vrouwenhart, de overgang, seksualiteit, incontinentie, vaginale klachten, migraine, menstruatie, gynaecologische kanker, hormoontherapie en endometriose. Maar ook over huidaandoeningen, botox voor bekkenbodem en migraineklachten, hoe voorkom ik een burn-out, hormonen en ziekteverzuim op de werkvloer, hoe houd ik mijn borsten gezond en nog vele andere onderwerpen kwamen aan bod. Ook de patiëntenorganisaties waren aanwezig. Eén loket voor vrouwenzorg.

Op onze stand kon men bij cosmetisch arts Aleid Koppius terecht voor een mini-consult. Een groot succes waar veel vrouwen op afkwamen! Ook gaf zij een lezing over Botox en fillers: oplossingen voor migraine, tandenknarsen, transpireren en tekenen van vermoeidheid & veroudering.