Home | Injectables | Veel gestelde vragen over injectables

Veel gestelde vragen over injectables

Wat zijn injectables?

Injectables zijn een verzamelterm voor middelen als Botox en fillers. Injectables worden gebruikt om rimpels te laten verdwijnen en de vorm van uw gezicht te verbeteren. Het resultaat is een jongere en frissere uitstraling.

Zijn injectables veilig?

Injectables zijn zeer veilig mits ze worden toegepast door ervaren en deskundige artsen. De aangesloten artsen bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen zijn zeer ervaren in het toepassen van injectables en geven wereldwijd verschillende lezingen over het veilig toepassen van injectables. Daarnaast zijn alle injectables die wij gebruiken volledig afbreekbaar door het lichaam, waardoor de kans op complicaties nihil is.

Ik ben bang voor naalden. Kan ik de behandeling wel ondergaan?

Voor mensen die angstig zijn voor naalden, bieden wij een speciaal programma waarbij wij u persoonlijk begeleiden en extra aandacht geven. Zo kunt u met een gerust hart de behandeling ondergaan.

Doet een injectable behandeling pijn?

Injectables zijn vrijwel pijnloos. Mocht u erg pijngevoelig zijn, dan verdoven we het te behandelen gebied.

Hoelang duurt een injectable behandeling?

De injectable behandeling duurt afhankelijk van uw wensen zo’n 15 tot 30 minuten.

Kan ik last krijgen van bijwerkingen?

Na de behandeling kan uw huid rood of gezwollen zijn en kunnen er blauwe plekken ontstaan. Dit trekt meestal na enkele dagen weg.

Wat kan ik doen ter voorbereiding op een behandeling?

10 dagen voor uw behandeling kunt u beginnen met het slikken van Arnica tabletten. Dit vermindert de kans op blauwe plekken. Het helpt ook als u van te voren geen aspirines slikt en geen alcohol en groene thee drinkt. Deze bloedverdunnende middelen zorgen ervoor dat er sneller blauwe plekken ontstaan.

AFSPRAAK MAKEN:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

injectables

  Opstarten spreekuren Esthetisch Centrum Amsterdam

  De gezondheid van onze patiënten en medewerkers staat bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen voorop. Daarom volgen we het advies van RIVM over COVID-19 en passen we onze werkwijze hierop aan.

  Wij verzoeken u om uw afspraak te verzetten indien u een van onderstaande vragen met ja beantwoordt:

   • Heeft u de afgelopen 48 uur koorts gehad zonder duidelijke oorzaak?
   • Heeft u de afgelopen 48 uur klachten zoals kortademigheid, hoesten, keelpijn, neusverkouden, diarree en/of algehele malaise gehad?
   • Heeft u een huisgenoot (partner, ouder, kind, vriend/vriendin) die op dit moment in thuisisolatie zit met bewezen corona of verdenking op corona?

  Let op: als u een van bovenstaande klachten heeft kan de afspraak niet doorgaan. Wij verzoeken u vriendelijk om het pand niet te betreden. U dient zelf contact op te nemen voor het maken van een nieuwe afspraak.

  Welke maatregelen zijn er genomen?

   • Waar mogelijk worden afspraken nog zoveel mogelijk telefonisch/digitaal gehouden.
   • Wanneer u koorts of klachten heeft zoals hoesten, kortademigheid of een verkoudheid, mag u het pand niet betreden.
   • We proberen afspraken zo te plannen dat de 1,5 m afstand geborgd kan worden. We vragen u hier zelf ook op te letten.
   • U komt in principe alleen, uw begeleider kan buiten de kliniek wachten. Indien u echt begeleiding binnen het pand nodig heeft, gaat de begeleider niet mee de spreekkamer in.
   • Om het aantal patiënten dat in onze panden aanwezig is te kunnen beheersen, vragen wij u om kort van tevoren te komen, maar wel op tijd. Indien u te laat komt kan de afspraak helaas niet doorgaan.
   • Er geldt een “geen hand schudden beleid” in de kliniek
   • U dient uw handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staan bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal.

  Vragen?
  Neem dan contact op met onze medewerkers via 020 3055 800.

  For English click here.