Veelgestelde vragen over injectables

Of bel ons voor een afspraak 020 3055 874

Injectables

Veelgestelde vragen over injectables

Bel ons voor een afspraak 020 3055 874

Overweegt u een injectable behandeling? Dan bent u bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen aan het juiste adres. Heeft u nog vragen voordat u langskomt? Dan vindt u op deze pagina wellicht het antwoord. U vindt hier de veelgestelde vragen over injectables.

Wat zijn injectables?

Injectables zijn een verzamelterm voor middelen als botulinetoxine en fillers. Injectables worden gebruikt om rimpels te laten verdwijnen en de vorm van uw gezicht te verbeteren. Het resultaat is een jongere en frissere uitstraling.

Zijn injectables veilig?

Injectables zijn zeer veilig mits ze worden toegepast door ervaren en deskundige artsen. De aangesloten artsen bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen zijn zeer ervaren in het toepassen van injectables en geven wereldwijd verschillende lezingen over het veilig toepassen van injectables. Daarnaast zijn alle injectables die wij gebruiken volledig afbreekbaar door het lichaam, waardoor de kans op complicaties nihil is.

Ik ben bang voor naalden. Kan ik de behandeling wel ondergaan?

Voor mensen die angstig zijn voor naalden, bieden wij een speciaal programma waarbij wij u persoonlijk begeleiden en extra aandacht geven. Zo kunt u met een gerust hart de behandeling ondergaan.

Doet een injectable behandeling pijn?

Injectables zijn vrijwel pijnloos. Mocht u erg pijngevoelig zijn, dan verdoven we het te behandelen gebied.

Hoelang duurt een injectable behandeling?

De injectable behandeling duurt afhankelijk van uw wensen zo’n 15 tot 30 minuten.

Kan ik last krijgen van bijwerkingen?

Na de behandeling kan uw huid rood of gezwollen zijn en kunnen er blauwe plekken ontstaan. Dit trekt meestal na enkele dagen weg.

Wat kan ik doen ter voorbereiding op een behandeling?

10 dagen voor uw behandeling kunt u beginnen met het slikken van Arnica tabletten. Dit vermindert de kans op blauwe plekken. Het helpt ook als u van te voren geen aspirines slikt en geen alcohol en groene thee drinkt. Deze bloedverdunnende middelen zorgen ervoor dat er sneller blauwe plekken ontstaan.

Heeft u een andere vraag over injectables?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag verder. U kunt ons tijdens werktijden bereiken op 020 – 3055 847 en ec@jvg.nl. Stelt u uw vragen liever tijdens een persoonlijk consult? Ook dat is mogelijk. Het eerste consult met onze medisch specialist is altijd vrijblijvend.

Artsen

Tijdens het vrijblijvende intakegesprek bespreekt u samen met uw plastisch chirurg de behandeling. We begeleiden u van de voorbereiding en de behandeling tot de nazorg. Onze behandelend artsen zijn:

Zoek & Vind

esthetisch centrum jan van goyen amsterdam