Home | Injectables | V Soft

V Soft Lift

Een jong gezicht heeft meestal de vorm van een ‘V’. Naarmate je ouder wordt verliest je huid structuur, elasticiteit, spieren en zelfs botmassa. Dit betekent dat de klassieke, jongogende V-vorm van je gezicht wordt omgedraaid en er meer een omgekeerde ‘V’ zichtbaar is. De V Soft Lift behandeling heeft als doel om de jonge V-vorm van je gezicht te herstellen. Dit wordt bewerkstelligd door kleine dunne draadjes in de dermis (lederhuid) te plaatsen. De draadjes liften de huid en tegelijkertijd wordt de collageenproductie gestimuleerd.

  • Verstrakking van de huid
  • Behandelplan op basis van uw wensen
  • Onze cosmetisch artsen zijn aangesloten bij NVCG

Over V Soft Lift

De behandeling duurt tussen de 30 en 60 minuten en wordt uitgevoerd door fijne, absorbeerbare draadjes met een naald in de dermis te brengen. De behandeling is vergelijkbaar met een Botox- of fillerbehandeling. De draad is dunner dan een haar en bestaat uit polydioxanone (PDO) – een materiaal dat de afgelopen 30 jaar al wordt gebruikt in de chirurgie. Het effect van de behandeling kan tussen de 1 en 2 jaar aanhouden.

V Soft Lift is een nieuwe natuurlijke face lift. De behandeling is ontwikkeld door de Zweedse InjectAcademy. V Lift komt oorspronkelijk uit Korea, net als veel andere ‘draadtechnieken’. In Korea is het namelijk erg populair om de klassieke ronde vorm van het Aziatische gezicht aan te passen naar een meer Westerse V-vorm van het gezicht. Dit wordt als zeer aantrekkelijk beschouwd. Het afgelopen jaar heeft InjectAcademy de techniek ‘vertaald’ naar een behandeling voor het Westerse gezicht, door de techniek lichtelijk aan te passen aan het ouder wordende gezicht. De mogelijkheden voor een natuurlijke lift zijn uitgebreid naar het gehele gezicht: voorhoofd, kin, wangen, lippen, nek, kaaklijn, wenkbrauwen, onderkin, kraaienpootjes en frons.

Hoe gaat de V Soft Lift behandeling te werk?

Vele dunne draden met naalden eraan worden in een meshwork patroon in de dermis aangebracht. Het voelt ongeveer als een fillerbehandeling. De draden worden op specifieke plaatsen aangebracht voor de gewenste lift, waarna de naalden worden verwijderd. De draden geven de lift en reproduceren jonge gezichtstrekken, waaronder een dikkere huid. De behandeling wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving, vergelijkbaar zoals dat bij kleine chirurgie wordt gedaan. Er is een direct resultaat na de behandeling, waarna het volledige resultaat na 2 maanden is ontwikkeld.

Wat is het voordeel van de V Soft Lift behandeling?

V Soft Lift pakt een aantal problemen aan die samengaan met gezichtsveroudering en anders alleen door ingrijpende chirurgie kunnen worden behandeld. Met name op de plekken waar de huid verzakt naarmate we ouder worden, zoals de onderste helft van het gezicht, nek en kaaklijn. V Soft Lift biedt dus anti-aging oplossingen voor degenen die geen operatie willen ondergaan. Hoewel de resultaten niet vergelijkbaar zijn met een operatie, is de behandeling goedkoper en herstel je sneller.
De behandeling kan worden gecombineerd met andere behandelingen, bijvoorbeeld fillers en botuline toxine. We adviseren de behandeling te verspreiden in de tijd, in plaats van allemaal tegelijk uit te voeren. Het resultaat kan 1 tot 2 jaar aanhouden, afhankelijk van leeftijd, lifestyle en huidconditie.

Prijzen

V-soft thread lift € 1.000,-
V-soft thread mini-lift € 750,-

Behandelend artsen

Tijdens het gratis en vrijblijvende consult wordt de behandeling doorgenomen met de behandelend arts. Onze zeer ervaren en gespecialiseerde artsen bieden tevens persoonlijke begeleiding wanneer u bijvoorbeeld angstig bent voor naalden.

Onze behandelend artsen zijn:

AFSPRAAK MAKEN V SOFT LIFT


Esthetisch Centrum Jan van Goyen is gespecialiseerd in het behandelen met injectables. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van injectables? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.Voor een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 020 – 3055 874 of injectables@jvg.nl.

Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur. U bent bovendien welkom tijdens het avondspreekuur op woensdag bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen.

Esthetisch Centrum Jan van Goyen
Concertgebouwplein 11
1071 LL Amsterdam
T: 020 – 3055 874
E: injectables@jvg.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

injectables

    Share this

    Share this post with your friends!