020 3055 800

Rimpels opvullen met filler Restylane

In het lichaam komt van nature hyaluronzuur voor onder andere in de huid, waar het verantwoordelijk is voor het vasthouden van water. Het geeft daarmee de huid zijn spankracht. Deze natuurlijke voorraad hyaluronzuur neemt met de jaren af. Een behandeling met de filler Restylane herstelt het hyaluronzuur- én vochtgehalte van de huid.

Bekijk de behandeling van Tom van Eijk:

Filler
Restylane is één van de vele ‘fillers’ (rimpelopvullers) op basis van hyaluronzuur die tegenwoordig verkrijgbaar zijn. Restylane is echter uniek doordat het de enige injectable is met NASHA (Non Animal Stabilized Hyaluronic Acid). NASHA is het eerste stabiele, biologisch afbreekbare hyaluronzuur van niet dierlijke oorsprong en wordt onder zorgvuldig gecontroleerde condities op een gepatenteerde wijze geproduceerd in Uppsala, Zweden. Belangrijk is dat door deze wijze van produceren Restylane uitermate veilig is én veel langer een mooi effect geeft dan andere hyaluronzuren. In de USA is Restylane door de Food and Drug Administration goedgekeurd. Inmiddels zijn wereldwijd in de afgelopen tien jaar al zes miljoen behandelingen met dit product uitgevoerd.

De behandeling
De behandeling bestaat uit een reeks injecties waarbij het materiaal volgens een specifiek patroon in de huid wordt geïnjecteerd. Afhankelijk van de plaats en uitgebreidheid van de behandeling, kunt u in samenspraak met uw arts ervoor kiezen het te behandelen gebied eventueel te verdoven middels een crème of verdovingsvloeistof. Bespreek wat in uw geval het meest comfortabel zal zijn. De behandeling duurt meestal 15 tot 30 minuten en geeft direct resultaat.

Regime
Een van de eigenschappen van Restylane is dat de huid wordt aangezet tot het produceren van nieuw collageen. Om hiervan optimaal gebruik te maken kan het zijn dat uw arts een serie behandelingen voorstelt, een zogenaamd behandelregime. Daarbij wordt tussen 2 behandelingen enkele maanden pauze gelaten om de cellen in de huid de gelegenheid te geven de huid te verstevigen. Zo heeft de daaropvolgende behandeling nog meer resultaat.

Na de behandeling
Direct na de behandeling wordt gestart met het koelen van het behandelde gebied met behulp van een koud kompres. Aangeraden wordt zelf thuis ook nog enkele uren wat te koelen, hierdoor vermindert de zwelling snel en minimaliseert u de kans op blauwe plekjes. De eerste dagen kan de huid wat gezwollen zijn. Blauwe verkleuringen komen soms enkele dagen voor als gevolg van het prikken. Deze verdwijnen snel spontaan. Vermijd blootstelling aan de sauna, zon of zonnebank gedurende een week. Gemiddeld heeft u 6 tot 12 maanden plezier van de behandeling, welke probleemloos kan worden herhaald.

Meer informatie
Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend consult aanvragen? Neem dan contact met ons op via 020 – 644 94 23 of injectables@jvg.nl.

Bekijk hier onze prijslijst
Download hier de Restylane folder.

Artsen

Drs. T. van Eijk
Tom van Eijk volgde zijn opleiding tot arts aan de Universiteit van Nijmeg...

Lees meer

Drs. A. Koppius
Na haar studie Geneeskunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam is Aleid...

Lees meer

Afspraak maken rimpels opvullen met filler restylane

Esthetisch Centrum Jan van Goyen is gespecialiseerd in het behandelen met injectables. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van injectables? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.Voor een afspraak kunt u contact opnemen met ons opnemen via 020 3055 874 of injectables@jvg.nl.

Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 08:30 en 16:30 uur. U bent bovendien welkom tijdens het avondspreekuur op woensdag bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen.

Esthetisch Centrum Jan van Goyen
Concertgebouwplein 11
1071 LL Amsterdam
T: 020 3055 874
E: injectables@jvg.nl

Na het versturen van het formulier ontvangt u een kopie in uw mail.
Verander tekst