Bel: 020 – 3055 847

Menu

Profhilo behandeling voor verbetering van de huid

Of bel ons voor een afspraak 020 3055 874

Profhilo

Profhilo behandeling voor verbetering van de huid

Bel ons voor een afspraak 020 3055 874

Bent u toe aan een boost van binnenuit om uw huidkwaliteit te verbeteren? Dan is Profhilo de geschikte behandeling voor u. Dit is een anti-ageing behandeling met 100% hyaluronzuur waardoor de huid beter gehydrateerd wordt en dus voor een mooie glow zorgt. Daarnaast stimuleert het de lichaamseigen aanmaak van collageen en elastine.

Profhilo behandeling bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen

  • Een stralende, frisse uitstraling
  • Vrijblijvend eerste consult bij de behandelend arts 
  • Persoonlijk behandelplan op basis van uw klachten en wensen
  • Onze cosmetisch artsen zijn aangesloten bij NVCG
  • Gemiddeld beoordelen onze klanten ons met een 9.00 op Kliniekervaringen.nl

Waarom Profhilo?

Al vanaf het 25e levensjaar begint onze huid collageen, elastine en vocht te verliezen. Dit resulteert op den duur in verslapping en fijne lijntjes. Profhilo is een uitstekende methode voor mannen en vrouwen om deze tekorten weer aan te vullen en hun jonge huid te onderhouden en huidveroudering tegen te gaan. De fijne lijntjes verzachten en de huid ziet er weer egaler en gezonder uit op een natuurlijke manier, zonder volume toe te voegen.

Waar wordt Profhilo toegepast?

Profhilo is met name geschikt voor het gelaat, de hals en het decolleté. Daarnaast kunnen handen, knieën en bovenarmen met Profhilo behandeld worden om de huid te verstevigen. Ook de door de zon aangetaste huid heeft baat bij een behandeling met hyaluronzuur.

De behandeling

Het hyaluronzuur wordt op enkele plekken in de huid gebracht door middel van een dun naaldje. Daar verspreidt het zich binnen enkelen uren. De behandeling zelf duurt ongeveer tien minuten.

Profhilo kuur

Is de huid flink verslapt of ondergaat u voor de eerste keer een behandeling met Profhilo? Dan wordt een kuur van twee tot drie behandelingen geadviseerd voor een mooi resultaat. Welke kuur het beste bij u past, is mede afhankelijk van uw huidconditie. Al 3 maanden na de eerste behandeling kunt u merken dat de huid beter gehydrateerd is maar het optimale resultaat wordt 3 maanden na de laatste behandeling bereikt. Profhilo zet de eigen huidcellen aan het werk en dit proces heeft tijd nodig. Dat resultaat houdt vervolgens 6-12 maanden aan, voor de meeste mensen is daarna een enkele onderhoudsbehandeling per (half) jaar voldoende om het mooie effect te behouden

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend consult? Neem dan contact met ons op via 020 – 3055 874 of injectables@jvg.nl.

Prijs Profhilo behandeling

2 ml (hyaluronzuur)€ 350,-
Kuur (3x)€ 900,-

Artsen

Tijdens het vrijblijvende intakegesprek bespreekt u samen met uw plastisch chirurg de behandeling. We begeleiden u van de voorbereiding en de behandeling tot de nazorg. Onze behandelend artsen zijn:

Zoek & Vind

esthetisch centrum jan van goyen amsterdam