Lippen opvullen

Of bel ons voor een afspraak 020 3055 874

Lippen opvullen met fillers

Lippen opvullen

Bel ons voor een afspraak 020 3055 874

Bent u ontevreden over het volume in uw lippen? Met lippen opvullen wordt een subtiele lipvergroting gerealiseerd en voelen de lippen zachter en gladder aan, doordat de natuurlijk hydrobalans van de lippen wordt hersteld. En dat alles in één simpele verjongingsbehandeling met lipfillers!

Fillers lippen

Onze fillers integreren perfect in het gevoelige weefsel van de lippen en gaan een snelle afbraak van het product tegen. Onze cosmetisch artsen bespreken uw wensen en de mogelijkheden met u, waarna de arts bepaalt welke filler bij u het mooiste resultaat geeft. Afhankelijk van de gekozen filler kunt u denken aan meer volume in de body van de lip en in de contouren van de liprand. Het product is geschikt voor vrouwen of mannen die graag natuurlijke lippen willen, maar met zichtbaar meer volume. Ook kunt u denken aan een jongere look, een filler die de lippen meer glans, zachtheid en mooiere contouren geeft, zonder grote veranderingen in het volume.

Voordelen lippen opvullen bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen

  • Vollere lippen
  • Mooiere lipcontour
  • Behandelplan op basis van uw wensen
  • Onze cosmetisch artsen zijn aangesloten bij NVCG
  • Gemiddeld beoordelen onze klanten ons met een 9.00 op Kliniekervaringen.nl

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend consult? Neem dan contact met ons op via 020 – 3055 874 of injectables@jvg.nl

Prijzen van lippen opvullen

Restylane – JuvedermPrijs
0,5 ml€ 300,-
1 ml€ 550,-
2 ml€ 950,-

Artsen

Tijdens het vrijblijvende intakegesprek bespreekt u samen met uw plastisch chirurg de behandeling. We begeleiden u van de voorbereiding en de behandeling tot de nazorg. Onze behandelend artsen zijn:

Zoek & Vind

esthetisch centrum jan van goyen amsterdam