020 3055 800

Injectables voor lipvergroting

Injectables voor lipvergroting

Met een lipbehandeling van Restylane wordt een subtiele lipvergroting gerealiseerd en voelen de lippen zachter en gladder aan, doordat de natuurlijk hydrobalans van de lippen wordt hersteld. En dat alles in één simpele verjongingsbehandeling. De twee nieuwe Restylaneproducten voor lippen – Restylane Lip Volume en Restylane Lip Refresh – integreren perfect in het gevoelige weefsel van de lippen en gaan een snelle afbraak van het product tegen.

Restylane lip volume
Restylane Lip Volume zorgt voor meer volume in de body van de lip en in de contouren van de liprand. Het product is geschikt voor vrouwen of mannen die graag natuurlijke lippen willen, maar met zichtbaar meer volume.

Restylane lip refresh
Restylane Lip Refresh zorgt voor een jongere look, geeft de lippen meer glans en zachtheid en mooiere contouren zonder grote veranderingen in het volume. Dit product is geschikt voor vrouwen en mannen die niet specifiek op zoek zijn naar aantoonbaar meer volume en die zonder Restylane Lip Refresh geen lipbehandeling zouden overwegen. Wilt u gezonde lippen die er direct jeugdiger uitzien? Dan is dit product ideaal voor u.

Meer informatie
Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend consult aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Prijslijst

Artsen

Drs. T. van Eijk
Tom van Eijk volgde zijn opleiding tot arts aan de Universiteit van Nijmeg...

Lees meer

Drs. A. Koppius
Na haar studie Geneeskunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam is Aleid...

Lees meer

Afspraak maken injectables voor lipvergroting

Esthetisch Centrum Jan van Goyen is gespecialiseerd in het behandelen met injectables. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van injectables? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.Voor een afspraak kunt u contact opnemen met ons opnemen via 020 3055 874 of injectables@jvg.nl.

Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 08:30 en 16:30 uur. U bent bovendien welkom tijdens het avondspreekuur op woensdag bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen.

Esthetisch Centrum Jan van Goyen
Concertgebouwplein 11
1071 LL Amsterdam
T: 020 3055 874
E: injectables@jvg.nl

Na het versturen van het formulier ontvangt u een kopie in uw mail.
Verander tekst