Bel: 020 – 3055 847

Menu

Full face behandeling

Of bel ons voor een afspraak 020 3055 874

full face behandeling

Full face behandeling

Bel ons voor een afspraak 020 3055 874

De full face approach wordt ook wel een liquid facelift genoemd. Door fillers op strategische plekken (de slapen, jukbeenderen, kaaklijn, kin en/of onder de ogen) in te brengen, is het mogelijk om tekenen van veroudering te verzachten of zelfs helemaal te laten verdwijnen. Een full face behandeling creëert vaak tegen de verwachting van veel mensen in, het meest natuurlijke resultaat.

Veroudering in het gezicht is een complex samenspel van verschillende factoren. Om de huid te verstrakken of om verslappingen in het gezicht te herstellen is het belangrijk om de juiste balans te behouden voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Door middel van een full face approach worden verschillende zones aangepakt waarbij innovatieve injectietechnieken worden toegepast. Zo behandelt de cosmetisch arts niet één zone maar kiest hij of zij voor een totaalaanpak waardoor u een gladdere huid en strakkere contouren krijgt zonder er behandeld uit te zien.

Wanneer u kiest voor de full face approach, bespreekt u samen met de cosmetisch arts uw wensen en de daarbij passende mogelijkheden. Na het eerste consult krijgt u een eerlijk en haalbaar advies om de contouren en de huid in het gezicht te verbeteren.


De full face behandeling heeft als voordeel dat er geen operatie aan te pas komt. Het resultaat is een natuurlijke, frisse uitstraling waar u 6 tot 12 maanden plezier van heeft. Na deze periode zijn de fillers voor een groot deel door het lichaam afgebroken en is het mogelijk om de behandeling probleemloos te herhalen. Soms is er slechts een touch-up nodig, dit bespreekt u tijdens de afspraak met de cosmetisch arts.

Afspraak maken

Wilt u een behandeling of ingreep inplannen? Of heeft u een vraag? Vul uw contactgegevens in en een van onze consulenten neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Zoek & Vind

esthetisch centrum jan van goyen amsterdam