Home | Injectables | Fillers

Fillers

Fillers worden gebruikt om de huid weer steviger en jonger te maken. Iedereen die ouder wordt merkt dat de huid minder veerkrachtig kan worden en kan gaan verslappen, er ontstaan rimpels en plooien. Met behulp van fillers worden deze ongewenste plooien en rimpels opgevuld en contouren in uw gezicht geaccentueerd. U kunt hierbij denken aan het opvullen van de neus-lippen plooi, het corrigeren van hangende mondhoeken en het accentueren van jukbeenderen. Fillers worden ook gebruikt om de lippen meer volume te geven. Uw gezicht krijgt in één behandeling natuurlijke contouren en een gladdere en stevigere huid, waardoor u jonger en frisser oogt. Onze cosmetische artsen zijn experts in verschillende behandelingen met fillers en streven altijd naar een natuurlijk resultaat. Zij geven u graag eerlijk en persoonlijk advies over de mogelijkheden voor u.

Met een filler behandeling worden rimpels en plooien opgevuld, waardoor u weer geniet van een jeugdiger en frisser uiterlijk. Onze ervaren artsen bekijken alle cliënten met een nieuwe blik omdat er niks zo persoonlijk is als uw uiterlijk. In samenspraak met u wordt er een behandelplan opgesteld  en de cosmetisch arts zorgt voor een zo pijnloze mogelijke behandeling.

Fillers


Bekijk hieronder hoe onze behandelend arts Tom van Eijk uitleg geeft over fillers.

Onze ervaren artsen voeren al behandelingen uit vanaf 20 tot 30 minuten.

 • Vrijwel pijnloze behandeling
 • Direct zichtbaar resultaat
 • Nagenoeg geen last van bijwerkingen

Voor vragen over onze filler behandeling of om een vrijblijvende afspraak te maken, neemt u contact met ons op via 020 – 3055 874 of stuurt u een e-mail naar injectables@jvg.nl.

Behandelend artsen

Tijdens het gratis en vrijblijvende consult worden uw wensen met de eventuele mogelijkheden met u besproken door de behandelend arts. Onze zeer ervaren en gespecialiseerde artsen bieden tevens persoonlijke begeleiding wanneer u bijvoorbeeld angstig bent voor naalden. Onze behandelend artsen zijn:

Prijzen van een behandeling met fillers

Bekijk hieronder de prijzen van alle injectables. Tijdens uw eerste vrijblijvende consult maakt de cosmetisch arts een behandelplan op maat. De kosten voor een behandeling met fillers zijn afhankelijk van uw wensen, leeftijd, de mate van veroudering en genetische aanleg. Na het eerste consult weet u precies waar u aan toe bent dus maak nu kosteloos een afspraak bij een van onze deskundige cosmetisch artsen. Maak direct een afspraak via de contactpagina of neem contact op via 020 – 3055 874.

Restylane - Juvederm - Belotero - Prijzen vanaf
0,5 ml€ 300,-
1 ml€ 500,-
2 ml€ 900,-
Vital
1 ml€ 400,-
Kuur (3x)€ 1.050,-
Aliaxin SR
2 ml (hyaluronzuur)€ 650,-
Halskuur (Profhilo 2x 2 ml en Aliaxin SR 1x 2 ml)€ 1.100,-

Prijzen van overige injectables

Injectables Prijs
Profhilo
2 ml (hyaluronzuur)€ 350,-
Kuur (3x)€ 900,-
Radiesse
1,5 ml€ 600,-
PRP
1x€ 400,-
Kuur 3x€ 1.050,-
RRS EYES (skinbooster voor onder de ogen)
1x (vaak meerdere behandelingen nodig)€ 150,-
4x + oogserum (voor thuisgebruik ) € 550,-

Maak nu direct een afspraak voor een gratis intakegesprek. Voor meer informatie over fillers neemt u contact met ons op via 020 – 3055 874.

fillers

Resultaten

Fillers zorgen voor een jonger, frisser en strakker uiterlijk. Het resultaat van de fillerbehandeling is al snel zichtbaar, maar verandert nog in de eerste weken. U heeft gemiddeld 6 tot 12 maanden plezier van een fillerbehandeling. In die periode maakt de huid zelf meer collageen aan, waardoor een volgende fillerbehandeling effectiever is en een langduriger resultaat zal geven.

Heb ik recht op vergoeding?

Een behandeling met fillers komt over het algemeen niet in aanmerking voor vergoeding door uw zorgverzekeraar, omdat het meestal niet medisch noodzakelijk is. Voor vragen hierover kunt u het beste uw zorgverzekeraar raadplegen.

Veelgestelde vragen over fillers

Wat zijn fillers?

Fillers zijn een vorm van injectables en bieden uitkomst wanneer u er direct jonger uit wil zien. Fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur, een natuurlijke stof die voorkomt in ons lichaam. Door fillers krijgt u meer volume in uw lippen of in uw gezicht, wat resulteert in een jeugdig uiterlijk. Fillers zijn goedkoper dan een facelift en zorgen voor een natuurlijk resultaat. Hierdoor zijn fillers erg populair.

Zijn fillers veilig?

Bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen wordt enkel gebruikgemaakt van afbreekbare fillers, gebaseerd op lichaamseigen stoffen. Hierdoor is een allergische reactie zeer onwaarschijnlijk. Bovendien is de filler, indien nodig, oplosbaar. Hierdoor is een behandeling met fillers zeer veilig.

Doet een fillers behandeling pijn?

Behandelingen met fillers zijn vrijwel pijnloos. Wanneer u erg pijngevoelig bent, is het mogelijk om het te behandelen gebied te verdoven.

Krijg ik begeleiding?

Persoonlijke begeleiding en aandacht staan centraal bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen. Bent u bijvoorbeeld bang voor naalden, geef dit dan op tijd aan bij uw behandelend arts. Dan wordt er extra tijd en begeleiding geboden om ervoor te zorgen dat u zich volledig op uw gemak voelt.

Hoelang duurt een filler behandeling?

Afhankelijk van uw wensen duurt de behandeling 20 tot 30 minuten.

Wat mag wel en niet na de behandeling?

U kunt na de behandeling direct weer douchen en aan het werk gaan. Wij raden af om make-up te gebruiken binnen 4 uur na de behandeling. Daarnaast adviseren wij om een week na de behandeling niet onder de zonnebank te gaan en zonlicht zo veel mogelijk te vermijden. 

Wat zijn de bijwerkingen van fillers?

Na de behandeling is de huid meestal wat rood en gezwollen. Dit trekt snel weg. Heeft u een dunne huid? Dan kan een blauwe plek ontstaan die enkele dagen zichtbaar blijft.

Wat kan ik doen ter voorbereiding op een behandeling?

10 dagen voor uw behandeling kunt u beginnen met het slikken van Arnica tabletten. Dit vermindert de kans op blauwe plekken. Het helpt ook als u van te voren geen aspirines slikt en geen alcohol en groene thee drinkt. Deze bloedverdunnende middelen zorgen ervoor dat er sneller blauwe plekken ontstaan.

Ervaringen met fillers

Lees hieronder enkele ervaringen van onze cliënten.

“De eerste keer dat ik kwam voor een fillers behandeling was ik erg nerveus. Achteraf bleek dat echt onnodig. De artsen stellen je goed op je gemak en lopen de gehele behandeling met je door, van consult tot aan wat ik moet doen na de behandeling. Ik kom hier nu al 4 jaar en wil echt niets anders meer. Echt een geweldig resultaat!”

Els – 44 jaar

“Om uiteindelijk de stap te zetten om een afspraak te maken voor een consult vond ik best moeilijk. Nu ben ik heel blij dat ik het gedaan heb. Ik heb nu al 5 behandelingen achter de rug en kan het iedereen aanraden. Zoals ze al zeiden is het resultaat meteen te zien en kun je er weer een paar maanden tegenaan.”

Miranda - 35 jaar

“De behandelend artsen hebben me uitstekend geholpen. Ik had al een paar jaar last van een vermoeid uiterlijk en zag er echt een paar jaar ouder uit dan ik was. Na een tijdje was ik daar wel klaar mee dus besloot ik een afspraak te maken bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen. Tijdens het consult had ik er het volste vertrouwen in dat ik hier op het juiste adres was en hebben we meteen de behandeling ingepland. Ik zie er nu weer stukken frisser uit en voel me veel beter over m’n uiterlijk.”

Anne-Marie – 32 jaar

Filler behandelingen

Bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen kunt u terecht voor het opvullen van uw rimpels en lippen.

Voor de behandeling

Voor de behandeling vindt er een gratis en vrijblijvend consult plaats met de behandeld arts. Tijdens dit gesprek wordt uw medische historie en algemene gezondheidstoestand besproken. Uw wensen op cosmetisch gebied en onderzoek van het gezicht zijn vervolgens van belang om te bepalen wat mogelijk is. Samen bepalen u en uw arts het behandeltraject om tot een optimaal resultaat te komen.

De behandeling

De behandeling bestaat uit een aantal injecties door middel van een fijne en holle naald en wordt uitgevoerd met fillers op basis van hyaluronzuur. De fillers worden volgens een specifiek patroon in de huid gebracht. In overleg en afhankelijk van de fillerbehandeling, is het mogelijk om het gebied plaatselijk te verdoven met een verdovende crème of vloeistof. De behandeling duurt ongeveer 20 à 30 minuten. Voor meer informatie over onze filler behandelingen of het maken van een afspraak neem u contact met ons op via 020 – 3055 874 of per e-mail via injectables@jvg.nl.

Na de behandeling

Na de filler behandeling kan de huid ter plaatse wat rood zijn en kunt u last krijgen van zwellingen. Om de zwelling te verminderen, en de kans op blauwe plekjes te minimaliseren, wordt het behandelde gebied indien nodig direct na de behandeling gekoeld met een koud kompres. Uw huid kan de eerste dagen na de behandeling wat gezwollen zijn en blauwe verkleuringen vertonen als gevolg van de prikken. Dit is normaal en gaat automatisch over. Bij blauwe plekken adviseren wij u om blootstelling aan de zon te vermijden om pigmentvlekken te voorkomen. Tevens raden wij u aan om sauna, zonnebank of zwembadbezoek uit te stellen tot 2 weken na de behandeling in verband met infectiegevaar.

Fillers op basis van hyaluronzuur

Fillers zijn vulmiddelen die met behulp van een dunne, holle injectienaald in de huid worden gespoten. Esthetisch Centrum Jan van Goyen maakt over het algemeen gebruik van fillers op basis van hyaluronzuur en is volledig afbreekbaar. Hyaluronzuur komt van nature in het lichaam voor en zorgt voor het vasthouden van water, waardoor de huid stevig blijft. Naarmate we ouder worden, vermindert de hoeveelheid hyaluronzuur in onze huid waardoor deze slapper wordt en er groeven ontstaan. Onze fillers vervangen het natuurlijke hyaluronzuur door kleine kussentjes te vormen in de huid waardoor rimpels en groeven perfect worden opgevuld.

Plan een vrijblijvende afspraak in

Voor meer informatie over fillers of het maken van een vrijblijvende afspraak vult u het contactformulier in. Liever telefonisch een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via 020 – 3055 874. Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur. U bent bovendien welkom tijdens het avondspreekuur op woensdag bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen.

Adresgegevens
Esthetisch Centrum Jan van Goyen
Concertgebouwplein 11
1071 LL Amsterdam
T: 020 – 3055 874
E: injectables@jvg.nl

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

injectables

  Coronamaatregelen Esthetisch Centrum Amsterdam

  De gezondheid van onze patiënten en medewerkers staat bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen voorop. Daarom volgen we het advies van RIVM over COVID-19 en passen we onze werkwijze hierop aan.

  Wij verzoeken u om uw afspraak te verzetten indien u een van onderstaande vragen met ja beantwoordt:

  1. Heeft u de afgelopen 48 uur koorts gehad zonder duidelijke oorzaak?
  2. Heeft u de afgelopen 48 uur klachten zoals kortademigheid, hoesten, keelpijn, neusverkouden, diarree en/of algehele malaise gehad?
  3. Heeft u een huisgenoot (partner, ouder, kind, vriend/vriendin) die op dit moment in thuisisolatie zit met bewezen corona of verdenking op corona?

  Let op: als u een van bovenstaande klachten heeft kan de afspraak niet doorgaan. Wij verzoeken u vriendelijk om het pand niet te betreden. U dient zelf contact op te nemen voor het maken van een nieuwe afspraak.

  Welke maatregelen zijn er genomen?

  1. Waar mogelijk worden afspraken nog zoveel mogelijk telefonisch/digitaal gehouden.
  2. Wanneer u koorts of klachten heeft zoals hoesten, kortademigheid of een verkoudheid, mag u het pand niet betreden.
  3. We proberen afspraken zo te plannen dat de 1,5 m afstand geborgd kan worden. We vragen u hier zelf ook op te letten.
  4. Het uitgangspunt is dat mensen alleen naar hun afspraak komen. Uw begeleider kan buiten de kliniek wachten. Indien u echt begeleiding binnen het pand nodig heeft, bent u verplicht om dit vooraf aan uw afspraak te melden.
  5. Om het aantal patiënten dat in onze panden aanwezig is te kunnen beheersen, vragen wij u om kort van tevoren te komen, maar wel op tijd. Indien u te laat komt kan de afspraak helaas niet doorgaan.
  6. Het dragen van een neus- en mondkapje is verplicht voor alle bezoekers in onze panden. Mensen die dit niet doen, worden hierop aangesproken door onze medewerkers en krijgen alsnog een mondkapje aangeboden. Indien ze dit weigeren mogen medewerkers toegang tot het gebouw ontzeggen.
  7. Er geldt een “geen hand schudden beleid” in de kliniek
  8. U dient uw handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staan bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal.

  Vragen?
  Neem dan contact op met onze medewerkers via 020 3055 800.

  For English click here.