Fillers

Of bel ons voor een afspraak 020 3055 874

Fillers Amsterdam

Fillers

Bel ons voor een afspraak 020 3055 874

Fillers worden gebruikt om uiterlijke kenmerken van veroudering in het gezicht te verminderen. Iedereen wordt ouder op een unieke manier. Dit is een mooi en natuurlijk proces als u zich daar goed bij voelt. Uiteindelijk draait alles om een goed en zelfverzekerd gevoel. Indien u zich stoort aan rimpels of een slappere huid, of er zelfs onzeker van wordt, kunnen we het verouderingsproces vertragen met behulp van fillers. Onze cosmetisch arts helpt u hier graag bij!

Waarvoor worden fillers gebruikt?

Fillers worden gebruikt om het verloren volume in het gezicht aan te vullen of te herstellen. Iedereen die ouder wordt merkt dat de huid minder veerkrachtig kan worden en kan verslappen, wat zorgt voor ongewenste plooien en rimpels. Met behulp van fillers worden deze ongewenste plooien en rimpels opgevuld en contouren in uw gezicht hersteld en geaccentueerd. U kunt hierbij denken aan het herstellen van volume van de jukbeenderen en wangen, het corrigeren van hangende mondhoeken  (deze noemen we ook wel marionetlijnen), het verstrakken van de kaaklijn of het accentueren van de kin. Fillers worden ook gebruikt om de lippen meer volume te geven. Uw gezicht krijgt in één of meerdere behandelingen weer de balans terug met natuurlijke contouren en een gladdere en stevigere huid, waardoor u zich beter in uw vel voelt.

Fillers bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen

Onze cosmetische artsen zijn aangesloten bij NVCG en experts in verschillende behandelingen met fillers. Hierbij streven zij altijd naar een natuurlijk resultaat. Zij geven u graag eerlijk en persoonlijk advies over de mogelijkheden voor uw wensen, waarna u samen met de cosmetisch arts tot een passend behandelplan komt.

  • Een strakke, frisse uitstraling
  • Persoonlijk behandelplan op basis van uw wensen
  • Onze cosmetisch artsen zijn aangesloten bij NVCG
  • Gemiddeld beoordelen onze klanten ons met een 9.00 op Kliniekervaringen.nl

Bekijk hieronder hoe een cosmetisch arts uitleg geeft over fillers.

Onze ervaren artsen voeren al behandelingen uit vanaf 30 minuten.

  • Wordt goed verdragen, vrijwel pijnloze behandeling
  • Direct zichtbaar resultaat
  • Nagenoeg geen last van bijwerkingen

Voor vragen over onze filler behandeling of om een vrijblijvende afspraak te maken, neemt u contact met ons op via 020 – 3055 874 of stuurt u een e-mail naar injectables@jvg.nl.

Prijzen fillers

Bekijk hieronder de prijzen van alle injectables. Tijdens uw eerste vrijblijvende consult maakt de cosmetisch arts een behandelplan op maat. De kosten voor een behandeling met fillers zijn afhankelijk van uw wensen, leeftijd, de mate van veroudering en genetische aanleg. Na het eerste consult weet u precies waar u aan toe bent. Maak nu kosteloos online een afspraak bij een van onze deskundige cosmetisch artsen of neem contact op via 020 – 3055 874.

Juvederm - Restylane - Radiesse - BeloteroPrijs
1 ml € 495,-
2 ml€ 950,-
3 ml € 1.250,-
4 ml € 1.500,-
Iedere extra 0,5 ml€ 250
Pakketten
Light pakket 6 ml€ 2000,-
Medium pakket 8-10 ml€ 2750,-
Intens facelift 10 ml of meer€ 3750,-
*Alle injectable behandelingen vallen niet onder verzekerde zorg.
*Prijzen sinds 21-12-2023

Prijzen van overige injectables

Huidverbetering Prijs
Skinbooster Profhilo
1e behandeling 2 ml€ 280,-
Kuur, 3 behandelingen (totaal 6 ml)€ 790,-
Body, 2 behandelingen (totaal 6 ml)€ 600,-
Biostimulator Sculptra
1 behandeling€ 600,-
Kuur, 2 behandelingen€ 1100,-
Biostimulator Radiesse Hyper-Diluted
1,5 ml€ 600,-

Maak nu direct een afspraak voor een gratis intakegesprek. Voor meer informatie over fillers neemt u contact met ons op via 020 – 3055 874.

Fillers gebieden

Fillers voor en na foto’s

Veelgestelde vragen over fillers

Wat zijn fillers?

Fillers zijn een vorm van injectables en bieden uitkomst wanneer u tekenen van veroudering in het gelaat wilt verminderen of verzachten. Na een behandeling met fillers ervaart u een gladdere en strakkere huid met minder rimpels en meer volume. De meeste fillers zijn op basis van hyaluronzuur, een stof die ook van nature voorkomt in ons lichaam. Door fillers krijgt u meer volume in uw lippen of in uw gezicht, wat resulteert in een jongere uitstraling. Fillers zijn een noninvasieve oplossing voor een facelift, er is geen tot minimale hersteltijd en het creëert natuurlijk resultaat. Hierdoor zijn fillers erg populair.

Zijn fillers veilig?

Bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen wordt enkel gebruikgemaakt van A-merk afbreekbare fillers, gebaseerd op hyaluronzuur. Hierdoor is een allergische reactie zeer onwaarschijnlijk. Bovendien is de filler, indien nodig, oplosbaar. Door jarenlang intensief internationaal wetenschappelijk onderzoek weten we dat een behandeling met fillers zeer veilig is.

Doet een filler behandeling pijn?

De meeste behandelingen met fillers zijn vrijwel pijnloos. Wanneer u erg pijngevoelig bent, is het mogelijk om het te behandelen gebied te verdoven.

Krijg ik begeleiding?

Persoonlijke begeleiding en aandacht staan centraal bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen. Bent u bijvoorbeeld bang voor naalden, geef dit dan op tijd aan bij uw behandelend arts. Dan wordt er extra tijd en begeleiding geboden om ervoor te zorgen dat u zich volledig op uw gemak voelt.

Hoelang duurt een filler behandeling?

Afhankelijk van uw wensen duurt de behandeling circa 30-45 minuten.

Wat mag wel en niet na de behandeling?

U kunt na de behandeling direct uw dagelijkse bezigheden hervatten of  aan het werk gaan. Wij raden af om make-up te gebruiken binnen 4 uur na de behandeling. Daarnaast adviseren wij om 24 niet intensief te sporten en 1 tot 2 weken na de behandeling andere schoonheidsbehandelingen en hoge temperaturen te vermijden zoals bij sauna, zon of zonnebank.

Wat zijn de bijwerkingen van fillers?

Na de behandeling is de huid meestal wat rood en gezwollen. Dit trekt vanzelf snel weg. Soms ontstaat er een blauwe plek die enkele dagen zichtbaar blijft. Dit kunt u na 4 uur gerust camoufleren met make up of insmeren met Arniflor zalf. 

Wat kan ik doen ter voorbereiding op een behandeling?

Om blauwe plekken te voorkomen kunt u het beste 24 uur van te voren geen geen alcohol drinken en geen bloedverdunnende medicatie nemen tenzij strikt noodzakelijk zoals aspirine, ibuprofen, naproxen en diclofenac. Ook sommige supplementen zoals visolie werken bloedverdunnend en kunnen de kans op blauwe plekken vergroten.

Indien gewenst kunt u 10 dagen voor uw behandeling beginnen met het slikken van Arnica tabletten


Het consult

Voor de behandeling vindt er een gratis en vrijblijvend consult plaats met de behandeld arts. Tijdens dit gesprek wordt uw medische historie en algemene gezondheidstoestand besproken. Uw wensen op cosmetisch gebied en onderzoek van het gezicht zijn vervolgens van belang om te bepalen wat er mogelijk is. De arts bepaalt samen met u het behandeltraject om tot een optimaal resultaat te komen waarbij de focus ligt op een zo natuurlijk mogelijk resultaat.

De behandeling

De behandeling bestaat uit een aantal injecties met een ultrafijne naald om de filler op zijn plek te brengen. Er wordt gebruik gemaakt van fillers op basis van hyaluronzuur. De fillers worden volgens een specifiek patroon geplaatst. In overleg en afhankelijk van de fillerbehandeling, is het mogelijk om het gebied plaatselijk te verdoven met een verdovende crème of vloeistof. De behandeling duurt ongeveer 30-45 minuten. Voor meer informatie over onze filler behandelingen of het maken van een afspraak neem u contact met ons op via 020 – 3055 874 of per e-mail via injectables@jvg.nl.

Na de behandeling

Na de filler behandeling kan de huid ter plaatse wat rood zijn en kunt u last krijgen van zwelling(en). Om deze zwelling te beperken en de kans op blauwe plekjes te minimaliseren, wordt het behandelde gebied indien nodig direct na de behandeling gekoeld. Uw huid kan de eerste dagen na de behandeling wat gevoelig zijn en lichte blauwe verkleuringen vertonen als gevolg van de prikken. Dit is normaal en neemt na een aantal dagen weer af. Bij blauwe plekken adviseren wij u om blootstelling aan de zon te vermijden om pigmentvlekken te voorkomen. Tevens raden wij u aan om sauna, zonnebank en andere schoonheidsbehandelingen uit te stellen tot 2 weken na de behandeling in verband met toename van zwelling en infectiegevaar. Na twee weken is de filler geheel in het weefsel gesetteld.

Fillers op basis van hyaluronzuur

Fillers zijn vulmiddelen die met behulp van een ultradunne naald op hun plek worden gebracht. Esthetisch Centrum Jan van Goyen maakt (over het algemeen) gebruik van fillers op basis van hyaluronzuur en deze zijn volledig afbreekbaar. Hyaluronzuur komt van nature in het lichaam voor en zorgt voor een goede hydratatie van de huid door vocht vast te houden, waardoor de huid stevig blijft. Het is een van de bouwstenen van het lichaam. Naarmate we ouder worden, vermindert de hoeveelheid hyaluronzuur, collageen en elastine in de huid en nemen het onderhuidse weefsel, de bot- en vetmassa af waardoor er rimpels en plooien kunnen ontstaan. Fillers vullen het natuurlijke hyaluronzuur, de vetmassa en botstructuur aan door kleine kussentjes te vormen in en onder de huid. Hierdoor verzachten de rimpels en plooien waardoor u weer een frissere uitstraling krijgt en het verouderingsproces vertraagt.

Heb ik recht op vergoeding?

Een behandeling met fillers komt over het algemeen niet in aanmerking voor vergoeding door uw zorgverzekeraar, omdat het meestal niet medisch noodzakelijk is. Voor vragen hierover kunt u het beste uw zorgverzekeraar raadplegen.

Resultaten

Een behandeling met fillers geeft terug wat de tijd heeft weggenomen. Na de behandeling ervaart u meer volume in het gezicht, strakkere contouren en minder rimpels en lijntjes. Het resultaat van de fillerbehandeling is al snel zichtbaar, maar verandert nog in de eerste weken. U heeft gemiddeld 6 tot 12 maanden plezier van een fillerbehandeling. In die periode maakt de huid zelf meer collageen aan, waardoor een volgende fillerbehandeling effectiever is en een langduriger resultaat zal geven.

Artsen

Tijdens het vrijblijvende intakegesprek bespreekt u samen met uw plastisch chirurg de behandeling. We begeleiden u van de voorbereiding en de behandeling tot de nazorg. Onze behandelend artsen zijn:

Ervaringen met fillers

Lees hieronder enkele ervaringen van onze cliënten.

Zoek & Vind

esthetisch centrum jan van goyen amsterdam