020 3055 800

Collageenstimulator

Collageenstimulator

Sculptra® is een collageenstimulator die de schaduwen van lijntjes, rimpels en plooien vermindert door het onderhuidse volume in het gelaat te herstellen. Sculptra® werkt door het stimuleren van de productie van uw eigen gezichtscollageen. Uw huid wordt zo weer voller op een natuurlijk uitziende manier.

Eigenschappen
Het is een injecteerbaar implantaat dat microscopische deeltjes van poly-l-melkzuur bevat. Dit is een lichaamseigen stof die geheel biologisch afbreekbaar is. Het is al jaren in gebruik in oplosbare hechtingen, zachte weefselimplantaten en andere types van implantaten.

Waar gebruik je het voor?
Het wordt gebruikt voor herstel en/of correctie van de tekenen van verlies van onderhuids gezichtsvet (lipoatrophie) zoals we dat zien bij de ouder wordende mens en bij mensen die een ingevallen gelaat krijgen door de effecten van de behandeling van een HIV besmetting.

Prijslijst

Artsen

Drs. T. van Eijk
Tom van Eijk volgde zijn opleiding tot arts aan de Universiteit van Nijmeg...

Lees meer

Drs. A. Koppius
Na haar studie Geneeskunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam is Aleid...

Lees meer

Afspraak maken collageenstimulator

Esthetisch Centrum Jan van Goyen is gespecialiseerd in het behandelen met injectables. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van injectables? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.Voor een afspraak kunt u contact opnemen met ons opnemen via 020 3055 874 of injectables@jvg.nl.

Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 08:30 en 16:30 uur. U bent bovendien welkom tijdens het avondspreekuur op woensdag bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen.

Esthetisch Centrum Jan van Goyen
Concertgebouwplein 11
1071 LL Amsterdam
T: 020 3055 874
E: injectables@jvg.nl

Na het versturen van het formulier ontvangt u een kopie in uw mail.
Verander tekst