Home | Injectables | Collageenstimulator

Collageenstimulator

Sculptra® is een collageenstimulator die de schaduwen van lijntjes, rimpels en plooien vermindert door het onderhuidse volume in het gelaat te herstellen. Sculptra® werkt door het stimuleren van de productie van uw eigen gezichtscollageen. Uw huid wordt zo weer voller op een natuurlijk uitziende manier.

Eigenschappen

Het is een injecteerbaar implantaat dat microscopische deeltjes van poly-l-melkzuur bevat. Dit is een lichaamseigen stof die geheel biologisch afbreekbaar is. Het is al jaren in gebruik in oplosbare hechtingen, zachte weefselimplantaten en andere types van implantaten.

Waar gebruik je het voor?

Het wordt gebruikt voor herstel en/of correctie van de tekenen van verlies van onderhuids gezichtsvet (lipoatrophie) zoals we dat zien bij de ouder wordende mens en bij mensen die een ingevallen gelaat krijgen door bijvoorbeeld de effecten van de behandeling van een HIV besmetting.

Behandelend artsen

Tijdens het gratis en vrijblijvende consult wordt de behandeling doorgenomen met de behandelend arts. Onze zeer ervaren en gespecialiseerde artsen bieden tevens persoonlijke begeleiding wanneer u bijvoorbeeld angstig bent voor naalden. Onze behandelend artsen zijn:

Prijzen en vergoedingen

Sculptra
0,5 flacon € 350,-
1 flacon € 600,-

AFSPRAAK MAKEN


Esthetisch Centrum Jan van Goyen is gespecialiseerd in het behandelen met injectables. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van injectables? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.Voor een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 020 – 3055 874 of injectables@jvg.nl. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur. U bent bovendien welkom tijdens het avondspreekuur op woensdag bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen.

Esthetisch Centrum Jan van Goyen
Concertgebouwplein 11
1071 LL Amsterdam
T: 020 – 3055 874
E: injectables@jvg.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

injectables