020 305 5811

Injectables tegen rimpels

Injectables tegen rimpels

Botox® en Azzalure® zijn middelen die geïnjecteerd worden om spieractiviteit te verminderen. Het zijn beide merknamen en de werkzame stof is hetzelfde; Botuline Toxine. In de geneeskunde worden ze al sinds 1973 gebruikt bij neurologische aandoeningen. In de cosmetiek worden Botox® en Azzalure® gebruikt om rimpels zoals de frons, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels die ontstaan door spieractiviteit, te verzachten. Botox® en Azzalure® blokkeren de prikkeloverdracht van zenuw naar spier, zodat deze tijdelijk minder krachtig wordt. Na enkele maanden herstelt de spieractiviteit volledig.

Bekijk de behandeling met botox:

Voor welke rimpels is het geschikt?
Met name de frons- en voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Ook lijntjes op de neus en kin kunnen behandeld worden met Botox®/Azzalure®. Op deze plaatsen heeft de huid het meest te lijden onder het samentrekken van de spieren. Doordat de huid na behandeling met Botox®/Azzalure® niet meer plooit, herstelt deze en verminderen de rimpels. De rimpeldiepte vermindert doorgaans 90 tot 95%.

Voor welke rimpels is het niet geschikt?
De neus-lippen-plooi, rimpels op de bovenlip, rimpels op de wangen. Op deze plaatsen is de spieractiviteit onmisbaar en wordt een andere behandeling geadviseerd, bijvoorbeeld het opvullen van de rimpels.

Wat is een regio?
De te behandelen gebieden noemen wij regio’s. Onder één regio wordt verstaan; de frons of het voorhoofd of de kraaienpootjes (rond twee ogen gelden als één regio). Ook kunnen halve regio’s geadviseerd worden, bijvoorbeeld de mondhoeken, de wenkbrauwlift, kin en lijntjes op de neus.

Meer informatie
Voor een afspraak of een vrijblijvend consult kunt u contact met ons opnemen via 020 6449 423 of injectables@jvg.nl.

Artsen

J. Ahmed
Julia Ahmed is in 2010 afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool van...

Lees meer

Drs. F. Claus
Floor Claus studeerde aan de universiteit van Amsterdam en is cosmetisch ar...

Lees meer

Drs. T. van Eijk
Tom van Eijk volgde zijn opleiding tot arts aan de Universiteit van Nijmeg...

Lees meer

Drs. A. Koppius
Na haar studie Geneeskunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam is Aleid...

Lees meer

Afspraak maken injectables tegen rimpels

Esthetisch Centrum Jan van Goyen is gespecialiseerd in het behandelen met injectables. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van injectables? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.Voor een afspraak kunt u contact opnemen met ons opnemen via 020 644 9423 of injectables@jvg.nl.

Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 08:30 en 16:30 uur. U bent bovendien welkom tijdens het avondspreekuur op woensdag bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen.

Esthetisch Centrum Jan van Goyen
Concertgebouwplein 11
1071 LL Amsterdam
T: 020 644 9423
E: injectables@jvg.nl

Na het versturen van het formulier ontvangt u een kopie in uw mail.
Verander tekst