020 3055 800

Injectables

In ons centrum maken wij gebruik van de expertise van onze ervaren cosmetische artsen, Tom van Eijk en Aleid Koppius. Zij hebben jarenlange ervaring op het gebied van injectables.

Injectables worden over het algemeen toegepast om rimpels en plooien te verminderen of tijdelijk te laten verdwijnen en de gezichtscontouren te verbeteren. Hierdoor oogt het gezicht frisser en jonger. Niet iedereen heeft evenveel rimpels en plooien. Soms geeft het een gezicht karakter, maar soms geven bepaalde lijnen een uitdrukking die storend is. Dit kan hersteld worden door injectables, waarbij de cosmetisch artsen van Esthetisch Centrum Jan van Goyen altijd streven naar een natuurlijk resultaat. Een Botox® behandeling kan bovendien aanbevolen worden om klachten zoals overmatig transpireren, tandenknarsen en migraine te verhelpen.

Fillers en Botox®

Fillers

Fillers geven uw huid meer volume. Hierdoor worden rimpels minder zichtbaar en krijgt uw huid een voller en jeugdiger karakter. Een behandeling met fillers geeft 6 tot 12 maanden een mooi en natuurlijk resultaat die probleemloos kan worden herhaald.

lippen

Botox®

Fronsrimpels, voorhoofdslijnen en kraaienpootjes ontstaan onbewust door het aanspannen van gezichtsspieren. Een Botox® behandeling bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen ontspant de spieren waardoor de rimpels verwijderen en u een zachtere en jongere uitdrukking krijgt.

Afspraak maken

Soms kan het voelen alsof uw gezicht, door bijvoorbeeld veroudering, niet langer past bij hoe zich u voelt. Injectables kunnen dan de oplossing bieden. Deze behandeling bestaat uit injecties in de huid, met als doel om rimpels en lijnen in het gezicht te doen verminderen of de gezichtscontouren te verbeteren. De meest gebruikte middelen zijn botuline toxine (Botox®, Dysport®) en hyaluronzuur (Restylane®). Eerstgenoemde ontspant de onderliggende gezichtsspieren, terwijl Restylane (onder) de huid vult. Injectables zijn een verzamelterm voor middelen als Botox® en fillers. Welk middel geschikt is voor u bespreekt u met een van onze artsen naar aanleiding van uw wensen.

Voor een afspraak of een vrijblijvend consult kunt u contact met ons opnemen via 020 3055 874 of injectables@jvg.nl.

Resultaten injectables

Rob – Injectable behandeling

Ik ben altijd heel tevreden over het resultaat! De arts geeft eerlijk en professioneel advies en werkt deskundig.

Liquid Facelift behandeling met injectables

Onze ervaren cosmetisch arts, Tom van Eijk, kan uw gezicht weer laten stralen dankzij de ‘liquid facelift’. Met strategische geplaatste injectables komt het volume weer terug, en worden schaduwen in het gezicht minder zichtbaar.

Nieuws

"Chirurgie is het ultieme knutselen".
Lees het artikel met onze Injectable arts Tom Van Eijk.

Een Afspraak maken
Esthetisch Centrum Jan van Goyen is gespecialiseerd in het behandelen met injectables. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van injectables? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met ons opnemen via 020 644 9423 of injectables@jvg.nl.

Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 08:30 en 16:30 uur. U bent bovendien welkom tijdens het avondspreekuur op woensdag.

Esthetisch Centrum Jan van Goyen
Concertgebouwplein 11
1071 LL Amsterdam
T: 020 3055 874
E: injectables@jvg.nl