Bel: 020 – 3055 847

Menu

Injectables

Wilt u uiterlijke kenmerken van veroudering verminderen waardoor u straalt en zich zelfverzekerd voelt? Wij geloven in een op maat gemaakte behandeling met een natuurlijk resultaat waarbij unieke kenmerken in het gezicht behouden worden.

Of bel ons voor een afspraak 020 3055 874

Injectables

Bel ons voor een afspraak 020 3055 874

Op zoek naar een betrouwbare kliniek voor Injectables in Amsterdam? Bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen helpen onze ervaren cosmetisch artsen u graag om tot een goed behandelplan te komen. Wij zijn gespecialiseerd in behandelingen waarmee je de balans in het gezicht herstelt op een natuurlijke manier.

Injectables worden gebruikt om rimpels en fijne lijntjes te verminderen en om het volume in het gezicht te herstellen. Injectables zijn een goede oplossing wanneer je je stoort aan tekenen van veroudering in het gezicht. Doormiddel van een rimpelbehandeling krijg jij weer de uitstraling die bij jou past.

Er bestaan verschillende soorten Injectables behandelingen, waarvan de bekendste Fillers en Botox® zijn. Beide behandelingen hebben een andere werking in de strijd tegen rimpels, fijne lijntjes en onderhuids volumeverlies. Fillers op basis van hyaluronzuur herstellen het verloren volume onder de huid, waardoor rimpels minder zichtbaar worden.

Hyaluronzuur is de enige oplosbare filler en wij werken alleen met hoogwaardige A-merken. Met fillers herstellen onze artsen de contouren van het gelaat op een zo natuurlijk mogelijke manier. Het is onder andere mogelijk om de mondhoeken te liften, de wangen of slapen op te vullen, wallen te verminderen en we bieden ook een liquid-facelift aan. Ook worden fillers gebruikt om lippen te vergroten.

Door Botox® verslappen de spieren, wat resulteert in minder rimpels en een zachtere en jongere uitstraling. Botox® is effectief bij de behandeling van bijvoorbeeld kraaienpootjes, fronsrimpels en de gummysmile, maar ook bij overmatige transpiratie, spanningshoofd- en nekpijn, migraine, tandenknarsen en kaakklemmen.

Injectables | Fillers

 • Zo goed als pijnloze behandeling
 • Direct zichtbaar resultaat
 • Nagenoeg geen last van bijwerkingen
 • Plaatselijke verdoving mogelijk
 • Fillers werken ongeveer 6 tot 12 maanden.
Wanneer fillers zijn uitgewerkt, kunt u de behandeling, zonder risico’s, opnieuw ondergaan. Een filler behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Injectables | Botox

 • Wordt als vrijwel pijnloos ervaren
 • Weinig last van bijwerkingen
 • Botox werkt zo’n 3 tot 4 maanden
 • Botox wordt meestal zonder verdoving toegepast, maar plaatselijke verdoving is mogelijk
Afhankelijk van de behandeling is het resultaat vanaf 1 week na de behandeling zichtbaar. Een Botox® behandeling duurt vaak niet langer dan 5 minuten.

Behandelend artsen

Bij het gratis en vrijblijvende intakegesprek wordt de injectables behandeling doorgenomen met de behandelend arts. Onze artsen hebben jarenlange ervaring met het toepassen van injectables. Wanneer u bijvoorbeeld angstig bent voor naalden, dan bieden wij persoonlijke begeleiding en extra aandacht om u volledig op uw gemak te stellen en voor te bereiden op de behandeling. Onze behandelend artsen zijn:

Alles over injectables

In deze korte video’s vertelt cosmetisch arts Charlotte Franke meer over de mogelijkheden op het gebied van Injectables. 

Prijzen van een behandeling met injectables

In onderstaande tabellen vindt u de prijzen van de verschillende injectables behandelingen. De prijslijsten zijn onderverdeeld in drie categorieën: Botox, Fillers (Restylane & Juvederm) en overige injectables. Het eerste consult is geheel gratis en vrijblijvend.

Na het eerste consult bij de cosmetisch arts krijgt u een behandelplan op maat. De kosten voor een behandeling met fillers zijn afhankelijk van uw wensen, uw leeftijd, de mate van veroudering en genetische aanleg.

Prijslijst Botox®

Botox Prijs
0,5 zone€ 100,-
Een zone€ 195,-
1,5 zone€ 275,-
Twee zones€ 350,-
Drie zones€ 450,-
Vier zones€ 550,-
Oksels vanaf€ 495,-

Prijslijst Fillers

Restylane - Juvederm - Belotero - StylagePrijs
0,5 ml€ 300,-
1 ml€ 500,-
1,5 ml€ 750,-
2 ml€ 800,-
2,5 ml€ 1.000,-
3 ml€ 1.300,-
3,5 ml€ 1.500,-
4,0 ml€ 1.600,-
Iedere extra 0,5 ml€ 250
Vital
1 ml€ 400,-
Kuur (3x)€ 1.050,-
Profhilo
2 ml (hyaluronzuur)€ 350,-
Kuur (3x)€ 900,-

Prijslijst overige injectables

Injectables Prijs
Profhilo
2 ml (hyaluronzuur)€ 350,-
Kuur (3x)€ 900,-
Radiesse
1,5 ml€ 600,-

Resultaten

Injectables worden toegepast om rimpels en plooien te verminderen of tijdelijk te laten verdwijnen. Ook helpen Injectables om de gezichtscontouren te verbeteren. Hierdoor oogt het gezicht frisser en jonger. Niet iedereen heeft evenveel rimpels en plooien. Soms geven ze een gezicht karakter, maar soms geven bepaalde lijnen een uitdrukking die storend is, waardoor je er vermoeider uitziet dan dat je bent. Dit kan hersteld worden door Injectables, waarbij de cosmetisch artsen van Esthetisch Centrum Jan van Goyen altijd streven naar een natuurlijk resultaat.

Na de behandeling is het resultaat meteen zichtbaar. Wel duurt het even voordat je het eindresultaat ziet omdat er in het begin zwelling aanwezig kan zijn. Injectables werken ongeveer 6 tot 12 maanden. Hierna kan de behandeling opnieuw zonder risico’s worden herhaald.

Injectables voor en na foto's

Voor en na injectables foto
Voor en na injectables

Niemand is hetzelfde en het resultaat van een filler behandeling is voor een groot deel afhankelijk van de persoonlijke uitgangssituatie en wensen. 

Botox behandeling bij overmatig zweten en migraine

Een Botox behandeling wordt aanbevolen om klachten zoals overmatig zweten, tandenknarsen en migraine tegen te gaan. TIP: overmatig zweten kan ook behandeld worden via MiraDry. Lees hier meer over Miradry of bekijk het onderstaande filmpje.

Laat u informeren tijdens een gratis intakegesprek

Tijdens het eerste consult neemt u samen met de behandelend arts de behandeling door. U kunt uw wensen kenbaar maken zodat de arts weet wat uw verwachtingen zijn. Ook wordt uw medische historie doorgenomen. Op basis van deze informatie zal de arts aangeven wat de mogelijkheden zijn. Er wordt altijd een zo natuurlijk mogelijk resultaat nagestreefd.

Voor meer informatie over onze injectables behandelingen of het inplannen van een intakegesprek neemt u contact met ons op via 020 – 3055 874 of per e-mail via injectables@jvg.nl.

Injectable behandelingen

Tips voor na de behandeling

Na de Injectable behandeling is het mogelijk dat de huid iets gezwollen is en dat u een blauwe plek aan de behandeling overhoudt. Om deze klachten te verminderen hebben wij enkele tips voor u op een rijtje gezet:

 • Koel het behandelde gebied direct na de behandeling gedurende 15 à 30 minuten.
 • Gun uw lichaam rust en ga niet direct na de behandeling sporten (minimaal 1 dag).
 • Gebruik tot 4 uur na de injectable behandeling geen make-up.
 • Het behandelde gebied mag de eerste week na de behandeling niet worden blootgesteld aan zonlicht.
 • Wanneer u naar buiten gaat, adviseren wij om gebruik te maken van zonnebrand met minimaal factor 50.
 • Bezoek na de eerste week na de behandeling geen sauna, zonnestudio en zwembad i.v.m. infectiegevaar. Ook wordt geadviseerd het bezoeken van een schoonheidsspecialist indien het gaat om een gezichtsbehandeling uit te stellen tot minimaal 2 weken na de filler behandeling.

Na enkele dagen zal de zwelling en blauwe plek automatisch verdwijnen en kunt u genieten van het schitterende en natuurlijke resultaat van de injectables.

Zijn injectables iets voor mij?

Soms kan het voelen alsof uw gezicht, door bijvoorbeeld veroudering, niet langer past bij hoe u zich voelt. Injectables bieden dan de oplossing. De behandeling bestaat uit injecties in de huid, met als doel om rimpels en lijnen in het gezicht te doen verminderen of de gezichtscontouren te verbeteren. De meest gebruikte middelen zijn botuline toxine (Botox, Azzalure en Dysport) en fillers met hyaluronzuur (Restylane en Juvederm). Eerstgenoemde ontspant de onderliggende gezichtsspieren, terwijl fillers de huid opvullen en/of steviger maken. Welk middel voor u geschikt is, bespreekt u met een van onze artsen naar aanleiding van uw wensen. Voor meer informatie over injectables of om te bepalen of Injectables bij u passen, neemt u contact met ons op via 020 – 3055 874 of injectables@jvg.nl.

Wordt de behandeling vergoed?

Injectables worden normaliter niet vergoed via uw zorgverzekering. Mocht u hier vragen over hebben, dan kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Veelgestelde vragen over injectables

Injectables zijn een verzamelterm voor middelen als Botox en fillers. Injectables worden gebruikt om rimpels te laten verdwijnen en de vorm van uw gezicht te verbeteren. Het resultaat is een jongere en frissere uitstraling.

Injectables zijn zeer veilig mits ze worden toegepast door ervaren en deskundige artsen. De aangesloten artsen bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen zijn zeer ervaren in het toepassen van injectables en geven wereldwijd verschillende lezingen over het veilig toepassen van injectables. Daarnaast zijn alle injectables die wij gebruiken volledig afbreekbaar door het lichaam, waardoor de kans op complicaties nihil is.

Voor mensen die angstig zijn voor naalden, bieden wij een speciaal programma waarbij wij u persoonlijk begeleiden en extra aandacht geven. Zo kunt u met een gerust hart de behandeling ondergaan.

Injectables zijn vrijwel pijnloos. Mocht u erg pijngevoelig zijn, dan verdoven we het te behandelen gebied.

De injectable behandeling duurt afhankelijk van uw wensen zo’n 15 tot 30 minuten.

Na de behandeling kan uw huid rood of gezwollen zijn en kunnen er blauwe plekken ontstaan. Dit trekt meestal na enkele dagen weg.

10 dagen voor uw behandeling kunt u beginnen met het slikken van Arnica tabletten. Dit vermindert de kans op blauwe plekken. Het helpt ook als u van te voren geen aspirines slikt en geen alcohol en groene thee drinkt. Deze bloedverdunnende middelen zorgen ervoor dat er sneller blauwe plekken ontstaan.

Zoek & Vind

esthetisch centrum jan van goyen amsterdam