Injectables

Wilt u uiterlijke kenmerken van veroudering verminderen waardoor u straalt en zich zelfverzekerd voelt? Wij geloven in een op maat gemaakte behandeling met behulp van injectables. Hierbij streeft ons cosmetisch arts naar een natuurlijk resultaat waarbij unieke kenmerken in het gezicht behouden worden.

Of bel ons voor een afspraak 020 3055 874

Injectables

Bel ons voor een afspraak 020 3055 874

Op zoek naar een betrouwbare kliniek voor Injectables in Amsterdam? Bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen helpen onze ervaren cosmetisch artsen u graag om tot een goed behandelplan te komen. Wij zijn gespecialiseerd in behandelingen waarmee u de balans in het gezicht herstelt op een natuurlijke manier.

Injectables worden, naast medische indicaties, gebruikt om rimpels en fijne lijntjes te verminderen, om het volume in het gezicht te herstellen of de huidkwaliteit te verbeteren. Injectables zijn een goede oplossing wanneer u zich stoort aan tekenen van veroudering in het gezicht. Door middel van een rimpelbehandeling krijgt u weer de uitstraling die bij u past.

Behandelingen

Er bestaan verschillende soorten injectables behandelingen, waarvan de bekendste botulinetoxine, fillers en skinboosters zijn. Deze behandelingen hebben ieder een andere werking in de strijd tegen rimpels, onderhuids volumeverlies en voor huidverbetering.

Botulinetoxine

Botulinetoxine wordt regelmatig toegepast voor medische indicaties zoals spanningshoofdpijn, overmatig zweten en tandenknarsen. Daarnaast is het een effectieve behandeling voor bijvoorbeeld kraaienpootjes, fronsrimpels en de gummysmile. Het ontspant de spieren en laat uw huid gladder en jeugdiger ogen. De behandeling heeft een minimale hersteltijd en is effectief met een optimaal resultaat binnen twee weken.

Fillers

Met een fillerbehandeling kunnen we volume en contour terugbrengen in uw gezicht. We kunnen hiermee lippen, jukbeenderen, wangen, kaaklijn en diepe rimpels verbeteren. We bieden ook de non-chirurgische liquid-facelift aan waarbij het gezicht gelift kan worden. Dit alles met een minimale hersteltijd en direct zichtbare resultaten.

Skinboosters

Skinboosters als Profhilo zijn populaire behandelingen voor huidversteviging en -verjonging. Door het toedienen van puur hyaluronzuur, maar zonder toevoegen van extra volume, wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Het hydrateert de huid en geeft een gezonde glow.

Biostimulatoren

Naast botulinetoxine, fillers en skinboosters kunt u bij onze cosmetisch artsen ook terecht voor biostimulatoren. 

Sculptra

Biostimulator Sculptra is voor de langere termijn een mooie keuze. Bij een Sculptra behandeling wordt er gebruik gemaakt van poly-L-melkzuur die de aanmaak van collageen in de huid sterk stimuleert, waardoor volume en stevigheid wordt hersteld. Sculptra is effectief bij het verminderen van de diepere rimpels en huidverslapping.

Radiesse Hyper-Diluted

Radiesse is een filler die bestaat uit een zachte, witte gel met kleine calciumhydroxylapatiet microsferen. De gel zorgt voor een direct liftend effect, het verminderen van rimpels en het verbeteren van contouren. Wat Radiesse uniek maakt, is dat zowel de gel als de microsferen in de loop van de tijd volledig worden afgebroken door het lichaam, maar het effect veel langer aanhoudt. Radiesse staat ook wel bekend als een biostimulator, omdat het de huid aanzet tot het produceren van collageen.

Injectables | Fillers

 • Voor meer volume
 • Direct zichtbaar resultaat
 • Minimaal herstel
 • Langdurig zichtbaar, ongeveer 12 tot 24 maanden
 • Zo goed als pijnloze behandeling

Wanneer fillers zijn uitgewerkt, kunt u de behandeling, zonder risico’s, opnieuw ondergaan. Een filler behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Injectables | Botulinetoxine

 • Vermindert en voorkomt rimpels
 • Kan hoofdpijnklachten, overmatig zweten, tandenknarsen en/of kaakklemmen verminderen
 • Minimaal herstel
 • Resultaat houdt 3 tot 6 maanden aa
 • Wordt als vrijwel pijnloos ervaren

Afhankelijk van de behandeling is het resultaat vanaf 1 week na de behandeling zichtbaar. Een botulinetoxine behandeling duurt vaak niet langer dan 5 minuten.

Injectables | Skinbooster Profhilo

 • Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine
 • Zorgt voor een stevigere huid, minder fijne lijntjes en een gezonde gloed
 • Werkt 6 tot 12 maanden door

Injectables | Biostimulator Sculptra

 • Voor een extra intensieve collageen productie
 • Herstelt de huid geleidelijk
 • Geeft een natuurlijk resultaat
 • Biedt langdurige resultaten, tot 24 maanden

Injectables | Biostimulator Radiesse Hyper-Diluted

 • Stimuleert de aanmaak van collageen
 • Corrigeert (diep) volumeverlies
 • Ideaal voor het liften en verstevigen van de huid
 • Langdurige resultaten en zichtbaarheid, tot 24 maanden

Behandelend artsen

Bij het gratis en vrijblijvende intakegesprek wordt de injectables behandeling doorgenomen met de behandelend arts. Onze artsen hebben jarenlange ervaring met het toepassen van injectables. Wanneer u bijvoorbeeld angstig bent voor naalden, dan bieden wij persoonlijke begeleiding en extra aandacht om u volledig op uw gemak te stellen en voor te bereiden op de behandeling. Onze behandelend artsen zijn:

Alles over injectables

In deze korte video’s vertelt cosmetisch arts Charlotte Franke meer over de mogelijkheden op het gebied van Injectables. 

Prijzen van een behandeling met injectables

In onderstaande tabellen vindt u de prijzen van de verschillende injectables behandelingen. De prijslijsten zijn onderverdeeld in drie categorieën: Botulinetoxine, Fillers (Restylane & Juvederm) en overige injectables. Het eerste consult is geheel gratis en vrijblijvend.

Na het eerste consult bij de cosmetisch arts krijgt u een behandelplan op maat. De kosten voor een behandeling met fillers zijn afhankelijk van uw wensen, uw leeftijd, de mate van veroudering en genetische aanleg.

Prijslijst Botulinetoxine

Botox - Azzalure - Bocouture Prijs
0,5 zone€ 125,-
1 zone bijv. frons of voorhoofd€ 180,-
1,5 zones€ 245,-
2 zones bijv. frons én voorhoofd€ 295,-
2,5 zones€ 345,-
3 zones bijv. frons, voorhoofd en kraaienpootjes€ 395,-
Overige
Migraine€ 395,-
Tandenknarsen€ 395,-
Transpireren handen€ 500,-
Transpireren handen en voeten€ 750,-
*Bij zones gaan we uit van gemiddelde eenheden. De arts zal met u overleggen als een hogere dosering nodig is.
*Alle injectable behandelingen vallen niet onder verzekerde zorg.
*Prijzen sinds 21-12-2023

Prijslijst Fillers

Juvederm - Restylane - Radiesse - BeloteroPrijs
1 ml € 495,-
2 ml€ 950,-
3 ml € 1.250,-
4 ml € 1.500,-
Iedere extra 0,5 ml€ 250
Pakketten
Light pakket 6 ml€ 2000,-
Medium pakket 8-10 ml€ 2750,-
Intens facelift 10 ml of meer€ 3750,-
*Alle injectable behandelingen vallen niet onder verzekerde zorg.
*Prijzen sinds 21-12-2023

Prijslijst overige injectables

Huidverbetering Prijs
Skinbooster Profhilo
1e behandeling 2 ml€ 280,-
Kuur, 3 behandelingen (totaal 6 ml)€ 790,-
Body, 2 behandelingen (totaal 6 ml)€ 600,-
Biostimulator Sculptra
1 behandeling€ 600,-
Kuur, 2 behandelingen€ 1100,-
Biostimulator Radiesse Hyper-Diluted
1,5 ml€ 600,-

Resultaten

Injectables worden toegepast om rimpels en plooien te verminderen of tijdelijk te laten verdwijnen. Ook helpen Injectables om de gezichtscontouren te verbeteren. Hierdoor oogt het gezicht frisser en jonger. Niet iedereen heeft evenveel rimpels en plooien. Soms geven ze een gezicht karakter, maar soms geven bepaalde lijnen een uitdrukking die storend is, waardoor je er vermoeider uitziet dan dat je bent. Dit kan hersteld worden door Injectables, waarbij de cosmetisch artsen van Esthetisch Centrum Jan van Goyen altijd streven naar een natuurlijk resultaat.

Wanneer is het resultaat van injectables zichtbaar?

Wanneer u resultaat zult zien, is afhankelijk van het type behandeling. 

Spierontspanner (botulinetoxine): Het effect van een spierontspanner begint na 3-5 dagen en is optimaal na 14 dagen, wat doorgaans 3-6 maanden aanhoudt. Het ontspannen van de spieren helpt bij het verminderen van rimpels.

Filler: Resultaten zijn direct zichtbaar bij fillers, maar het optimale effect wordt bereikt na 4 tot 6 weken en kan langdurig zijn, tot wel 12 tot 24 maanden. Fillers worden vaak gebruikt om volume toe te voegen en het gezicht te verjongen.

Skinbooster (Profhilo): Het optimale resultaat van Profhilo wordt na de tweede behandeling bereikt, ongeveer 3 maanden na aanvang. Het blijft vervolgens effectief doorwerken gedurende 6 – 12 maanden.

Biostimulatoren (Sculptra en Radiesse Hyper-Diluted): Het optimale resultaat van deze behandelingen wordt na 6 maanden zichtbaar en kan doorwerken tot 24 maanden. Ze stimuleren de natuurlijke collageenproductie voor langdurige huidverbetering.

Injectables voor en na foto's

Voor en na injectables foto
Voor en na injectables

Niemand is hetzelfde en het resultaat van een filler behandeling is voor een groot deel afhankelijk van de persoonlijke uitgangssituatie en wensen. 

Botulinetoxine behandeling bij overmatig zweten en migraine

Een botulinetoxine behandeling wordt aanbevolen om klachten zoals overmatig zweten, tandenknarsen en migraine tegen te gaan. TIP: overmatig zweten kan ook behandeld worden via MiraDry. Lees hier meer over Miradry of bekijk het onderstaande filmpje.

Laat u informeren tijdens een gratis intakegesprek

Tijdens het eerste consult neemt u samen met de behandelend arts de behandeling door. U kunt uw wensen kenbaar maken zodat de arts weet wat uw verwachtingen zijn. Ook wordt uw medische historie doorgenomen. Op basis van deze informatie zal de arts aangeven wat de mogelijkheden zijn. Er wordt altijd een zo natuurlijk mogelijk resultaat nagestreefd.

Voor meer informatie over onze injectables behandelingen of het inplannen van een intakegesprek neemt u contact met ons op via 020 – 3055 874 of per e-mail via injectables@jvg.nl.

Injectable behandelingen

Tips voor na de behandeling

Na de Injectable behandeling is het mogelijk dat de huid iets gezwollen is en dat u een blauwe plek aan de behandeling overhoudt. Om deze klachten te verminderen hebben wij enkele tips voor u op een rijtje gezet:

 • Koel het behandelde gebied direct na de behandeling gedurende 15 à 30 minuten.
 • Gun uw lichaam rust en ga niet direct na de behandeling sporten (minimaal 1 dag).
 • Gebruik tot 4 uur na de injectable behandeling geen make-up.
 • Het behandelde gebied mag de eerste week na de behandeling niet worden blootgesteld aan zonlicht.
 • Wanneer u naar buiten gaat, adviseren wij om gebruik te maken van zonnebrand met minimaal factor 50.
 • Bezoek na de eerste week na de behandeling geen sauna, zonnestudio en zwembad i.v.m. infectiegevaar. Ook wordt geadviseerd het bezoeken van een schoonheidsspecialist indien het gaat om een gezichtsbehandeling uit te stellen tot minimaal 2 weken na de filler behandeling.

Na enkele dagen zal de zwelling en blauwe plek automatisch verdwijnen en kunt u genieten van het schitterende en natuurlijke resultaat van de injectables.

Zijn injectables iets voor mij?

Soms kan het voelen alsof uw gezicht, door bijvoorbeeld veroudering, niet langer past bij hoe u zich voelt. Injectables bieden dan de oplossing. De behandeling bestaat uit injecties in de huid, met als doel om rimpels en lijnen in het gezicht te doen verminderen of de gezichtscontouren te verbeteren. De meest gebruikte middelen zijn botulinetoxine  en fillers met hyaluronzuur (Restylane en Juvederm). Eerstgenoemde ontspant de onderliggende gezichtsspieren, terwijl fillers de huid opvullen en/of steviger maken. Welk middel voor u geschikt is, bespreekt u met een van onze artsen naar aanleiding van uw wensen. Voor meer informatie over injectables of om te bepalen of Injectables bij u passen, neemt u contact met ons op via 020 – 3055 874 of injectables@jvg.nl.

Wordt de behandeling vergoed?

Injectables worden normaliter niet vergoed via uw zorgverzekering. Mocht u hier vragen over hebben, dan kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Veelgestelde vragen over injectables

Injectables zijn een verzamelterm voor middelen als botulinetoxine en fillers. Injectables worden gebruikt om rimpels te laten verdwijnen en de vorm van uw gezicht te verbeteren. Het resultaat is een jongere en frissere uitstraling.

Injectables zijn zeer veilig mits ze worden toegepast door ervaren en deskundige artsen. De aangesloten artsen bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen zijn zeer ervaren in het toepassen van injectables en geven wereldwijd verschillende lezingen over het veilig toepassen van injectables. Daarnaast zijn alle injectables die wij gebruiken volledig afbreekbaar door het lichaam, waardoor de kans op complicaties nihil is.

Voor mensen die angstig zijn voor naalden, bieden wij een speciaal programma waarbij wij u persoonlijk begeleiden en extra aandacht geven. Zo kunt u met een gerust hart de behandeling ondergaan.

Injectables zijn vrijwel pijnloos. Mocht u erg pijngevoelig zijn, dan verdoven we het te behandelen gebied.

De injectable behandeling duurt afhankelijk van uw wensen zo’n 15 tot 30 minuten.

Na de behandeling kan uw huid rood of gezwollen zijn en kunnen er blauwe plekken ontstaan. Dit trekt meestal na enkele dagen weg.

10 dagen voor uw behandeling kunt u beginnen met het slikken van Arnica tabletten. Dit vermindert de kans op blauwe plekken. Het helpt ook als u van te voren geen aspirines slikt en geen alcohol en groene thee drinkt. Deze bloedverdunnende middelen zorgen ervoor dat er sneller blauwe plekken ontstaan.

Zoek & Vind

esthetisch centrum jan van goyen amsterdam